Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
A vákuum ki is nyírja a kávét abban a pillanatban ahogy beletették. Kukába való mind.
Aromazáró szelepnek hívják, a pörkölt kávé bizonyos ideig CO2-t enged ki magából és így a zacskó nem puffad fel hanem távozik a szelepen, befelé pedig meggátolja az oxigén bejutását. Másrészt felbontás nélkül meg lehet illatolni a kávét. -
nagyúr
A kávé pörkölés utàn pihen és hül. Majd csomagolásra kerül x óra után.
Csomagolás után még fog pörkölési gázokat. A szelep ezt kiengedi - máskülönben felfújná és kidurrantaná a szoros csomagot.
Tehát ez neked is jó!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
konzumpro
senior tag
Én inkább külön őrlővel vennék Sage SDC400BSS-t. Eddig is filtert ittál? Automata után fura lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új prémium hirdetések