- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
válasz Mikulásbá #5809 üzenetére
Most akkor nem vagy igen?
A KIS 4 licences példányával rendelkezem, amely három pc-én és egy tableten fut otthon.
A my Kaspersky oldalon csak a saját gépemet látom. Elvileg, ha be van kapcsolva a többi gép, azokat is kellene látnom, nem?(szerk: A többi gépen is be vagyok jelentkezve.)
[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
petya2012
őstag
válasz Mikulásbá #5833 üzenetére
tudom,csak előre kérdeznék,most nagy nehezen felszenvedtem a NIS-t
a véleményekre lennék kíváncsi ha lehetmost 11200 a 1 éves 2 gépre a kasperskynál
egyébként a próbaverzió-t kell letölteni és ott megadni a kódot amit kapok majd??
2 gépre lenne fontos egyszerre telepíteni?tehát ha pl 3 hónap eltéréssel teszem fel,akkor annak 3 hónappal kevesebb lesz az ideje? -
petya2012
őstag
válasz Mikulásbá #5835 üzenetére
tudom,hogy a próbaverzióhoz nem kell kód
arra gondoltam,hogy azt kell feltelepíteni [pl innen leszedni]??értem a kulcsos dolgot,tehát akkor jobb ha egyszerre teszem fel a 2 eszközre
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Mikulásbá #6172 üzenetére
Az a helyzet, hogy hiába lehet letölteni a fenti illetve neked linkelt címről, hivatalosan még nem adták ki a programot!
Ez pedig valamit jelent. Kíváncsi vagyok, hogy ennek mi az oka, mert elvileg kész a program.GoodSpeed: A multiprocessz kompatibilitást hol tudom pontosan megnézni az 54-es FF-ben?Meg 32 vagy 64 bites Foxot használsz?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Mikulásbá #6421 üzenetére
Nézd, ha beválik és semmi gondod nem lesz vele, akkor persze, maradjon!
Nekem a korábbi évek alatt az volt a tapasztalatom, hogy korrektebb az angol kiadás. Ha verzió frissítés jön, akkor letöltődik és nem kell újra letölteni a telepítőt, stb. Meg nálam, nem probléma az angol nyelv. -
Jenne
őstag
válasz Mikulásbá #6421 üzenetére
Szia!
Én is látom, már tölthető a 2018-as magyar a hazai forgalmazó oldaláról. Le is töltöttem gyorsan.
Én KAV-t használok, mit tanácsolsz? Szedjem le az előző 2017-et és utána telepítsem fel az új 2018-at vagy rátelepíthetem a mostanira?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Mikulásbá #6425 üzenetére
Köszi.
Tudnál segíteni, hogy a KAV saját ununstallját honnan tudom letölteni? Ha mégis csak szükség lenne rá.
Lehet én vagyok a béna, de a kaspersky oldalán nem találom, vagy csak nem tudom hogyan keressek rá.
Előre is köszi szépen.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
csaba1203
addikt
válasz Mikulásbá #6486 üzenetére
Elfelejtettem írni,hogy én bebuktam azt az e-bay-es kulcsot
Azóta vettem éveset,hivatalosan magyar Kaspersky oldalról 30%-os akcióban volt,hogy a 2018-as verziók megjelentek.
Jövőre ha hosszabbítok úgyis olcsóbb lesz majd.
Türelmetlen voltam én is ha ráfrissítettem volna és nem a Kav removerrel ügyködök,akkor biztos nem lett volna gebasz. -
törölt tag
válasz Mikulásbá #6570 üzenetére
Androidon fix, de úgy látszik, hogy (#6576) LiLxWaYnEx PC-n is az lesz
2 éve vagyok Kaspersky-s, de eddig ugye ingyen volt, mert Agnitum élettartam licencemért kaptam az Agnitumtól. Kérdés, eBay mellett szokták akciózni hivatalos formában? Például, az Ünnepek alatt?
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Mikulásbá #6762 üzenetére
Sajnos nem volt KIS.
Néhány Panda volt, meg avast! és G Data de ezek 10 ezer feletti áron voltak mind. A többi az Windows 10 szoftver, meg Microsoft Office szoftver, meg hasonlók ...bár azokból sem volt sok, csak pár darab.
Ezek között bújt meg az a két zöld doboz.
Lehet, hogy valaki félretette magának én meg galád módon elhoztam?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Mikulásbá #6782 üzenetére
Jól tették!
Ha nincs egyértelműen bizonyítva, hogy maga a cég részt vesz kémkedésben vagy a termékük alkalmas rá, akkor lehet kussolni és nem kell hitelét rontani a Kaspersky-nek.
Amúgy eddig csak szájkarate folyt, tényleges információt nem adott senki arról, hogy pontosan mi volt a gond. Célozgattak rá, meg szóba hozták a KSN-t, de ennyi. -
Jenne
őstag
válasz Mikulásbá #6815 üzenetére
Hát ez nagyon remek...
Nekem 23.-án húzott le a KAV 17 MB frissítést, írtam is erről itt, de azóta is "csak" az (e) van. Újraindítások után is. Na nem mintha annyira hiányozna, de nem értem hogy hogyan is van ez....?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
choco01
addikt
válasz Mikulásbá #6984 üzenetére
Köszi, megnézem! Igazából 3 gépes verzió kéne ami itt már 10 fölött jön ki az ebayen meg 4500 a 3 gépre, de még ötletelek rajta.
A másik meg az hogy a Kaspersky Safe Kidset gondolom csak innen tudom megvenni,ugye?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest