Új hozzászólás Aktív témák

  • chop

    őstag

    válasz KAMELOT #8993 üzenetére

    Igen, mindenkepp riportolok majd, sot, az elmeleti hetrol irnek is egy rovid szosszenetet, mi tetszett, mi nem tetszett, stb.

    Kezdenem azzal, ami nem tetszett, mert ebbol van keves: a szallas valami kritikan aluli volt, bementunk, ot agy kb. 4 negyzetmeteren, harmonikaajtos tusolo + budi, fejzsiros(!!!) falak, egyszoval: undormany. Emiatt az tortent, hogy a tobbiek a kocsijukban aludtak, en meg az elso este meglatogattam egy pesti baratomat, keddtol pedig kaptam vontatot (eloszor DAF-ot, aztan pedig egy Volvot) csicsikalni. Jol meg is vizsgaltam, a DAF agya sokkal jobb (bar lehet, hogy csak azert, mert a Volvoe rohadtul ki volt fekudve), viszont a Volvoban van gyari alloklima, plusz az ujak mar 2+2 akksisak, szoval a reggeli nem indulas szinte kizart. A DAF-ban viszont szerintem rohadt szar, hogy a kormanyt nem lehet normalisan felhuzni, emiatt tok problemas a kiszallas, a Scaniaban teljesen fel lehet tolni, szinte nincs is utban. Az idomitasra amugy DAF-fal megyunk, ezt mar megtudakoltam.

    Jojjenek a pozitivumok! Az oktatas jol fel van epitve, az oktatok mind-mind regi, rutinos oreg rokak, jo beszelokevel, tenyleg frankon elmondanak mindent. Nalunk a GKI nemcsak a fizetesrol szolt, meg amugy is erdekel a tema, szoval viszonyleg felkeszultnek tartom magam, megis sok olyan inforol volt szo, amirol nem is hallottam, de jo tudni. Szoval ez tenyleg nagyon rendben volt es akkor meg nem is szoltam a segedanyagrol, ami konkretan egy 200 oldalas konyv, benne MINDEN. Fuvar elott, fuvar kozben, fuvar utan, rakomanyrogzites, specialis KRESZ, tenyleg le a kalappal. Ennyit az elmeletei reszerol, igazabol masfel nap volt a gyakorlati oktatas, itt szo volt a potkocsirol (sima, terpeszes), rogzitesi modok, aztan utolso nap egy tanpalyan kellett tolatgatni meg ilyesmi.

    Ugyhogy vegszokent elmondhatom, hogy kezdokent ide KELL jonni, mert ennel alaposabb kepzest sehol nem adnak az orszagban, egyszeruen nem tudok belekotni. :)

Új hozzászólás Aktív témák