Új hozzászólás Aktív témák

  • Bati0501

    őstag

    Amit leírtam az csak egy csupasz váz,amit mindenkinek saját maga kell,h felépítsen.Gondolok itt arra,h mikor nézzek bele a jobb oldali tükörbe-párhuzamos jobbra hátránál-,mert azért ott is kell,forgatni kell az embernek a fejét meg éreznie is kell-az egészet.Meg természetes tényleg felboríthatja az egészet egy másik rosszul parkoló autó.
    tboldi ha egy 3m széles kocsinak az orrát nézed,mikor beparkolsz és csak akkor tekered vissza a kormányt,amikor megláttad az egész orrát/lámpáit,akkor sztem pont,h fel fogsz menni a padkára. ;)
    harry: helyesbítek:az ajtónyitási távolság lehet,h sok.Vmenyivel kevesebb kell ha jobban belegondolok. :B Jobbra párhuzamos előrénél meg sztem egy kicsit még korai akkor ráhúzni,mikor még csak a vállad hagyta el a másik orrát.
    Azokon kívül,amiket leírtam nem nagyon tanultunk mi se több praktikát,ezeken kívül inkább már sztem az érzés/tudás/tapasztalat segít helyesen megcsinálni.Mennyit kell majd még gyakorolnom,h tényleg mindig jól és lehetőleg minél gyorsabban be tudjak parkolni-elindulni.
    Killing nem elehet,h azért megy jobban a hátra,mert a pillantókból látod a szegélyt?+ahhoz kevesebb hely is kell :)

Új hozzászólás Aktív témák