Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Nekem a Coolplayer jött be idáig legjobban. Kicsi, gyors, MAD dekóderre épül. Érdemes meghallgatni a wav mapper outputtal. Jetaudiot is ki fogom próbálni.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
nbk
aktív tag
Na annyit istenitettétek a Jetaudiot, hogy leszedem aztán meghallgatom...
Én is még a régi winampot hallgatom, 3-as elöttit, de nekem bejön..
Lehet hogy csak az audigy2 és az 5.1-es Jazz miatt ? ;)
mindjárt kiderül...''Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska...''
-
Cathfaern
nagyúr
Most raktam fel egy linux.ot (MDK 10.0), s egyszerűen rá kellett jönnöm arra, hogy nem tudom miért, de linux alatt egyszerűen szebben szól a Live-om, mint Windows alatt. Pedig utóbbinál próbáltam a Creative és a KX driverrel is, de a sima linuxos driverrel szebb mindkettőnél. Nem tudom miért, de ez van.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
addikt
válasz <Adamsky> #154 üzenetére
köszikeeeee!!!!
amúgy oda nincs semmi kiírva csak, egy kis, aprócska négyzet, és be kell pipálni... el sem hiszem... soha az életben nem találtam volna meg..
köszike még egyszer!!⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
szasza_1
senior tag
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy playlist ne legyen mindig látható? (Ne legyen olways on top, vagy mi)
-
szasza_1
senior tag
Ja, közben meglett, <Adamsky>-nak köszönhetően.
-
szasza_1
senior tag
Akkor már csak azt mondjátok meg, hogy lehet azt magcsinálni, hogyha rákattintok a tálcán a JetAudió fülre, akkor a Playlistet is behozza, ne csak a főablakot.
-
Kiskutya
veterán
32 bitre csak a fizetos verzional lehet atkapcsolni? mert nekem mindig felhoz 1 oldalt ha be szeretnem kapcsolni!
hmm...
-
Kiskutya
veterán
amugy pioneer stereo erositovel es sennheiser fulessel szebben szol mint a winamp 3 vagy 5 verzio!!!
hmm...
-
bumper
senior tag
Letöltöttem a jetAudiót mert felkeltette az érdeklődésem ez a topic.
Hát a skin ami a 6-os verzóhoz van, nem nyerte el a tetszésem.
Mit csináljak, nekem nem jön be az ilyen hidegen egyszerű, de funkciókkal teledobált skin.
Ha mp3 lejátszás közben megnyomom a stop gombot akkor a timeline elejére ugrik és megáll. De ha ezek után megnyomom a play gombot akkor ugyanonnan folytatja ahol a stop megnyomásakor állt.
Van még ezen a kis progin mit javítgatni -
domedee
senior tag
Hellóka!
Idáig sajna nem tudok véleményt mondan, mert ha elindítok bármilyen zenét akkor kb kétszeres sebességgel hajlandó csak lejátszani! Mit tudok ez ellen tenni?
Mert eddig nem találtam erre vonatkozó beállítást.(((''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
addikt
2x-es sebességgel?? ez kicsit érdekes.. mindenkinek működik rendesen.. lehet te vagy az egyetlen akinek inkompatibilis a gépével??
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Mondja már meg valaki, hogy hogy a francba lehet letölteni a 6.0.2-es verziót???? Nekem mindig csak a 6.0.0-t tölti, ha rákkatintok a letöltő gombara ezen az oldalon: http://www.jetaudio.com/download/
Most csak én vagyok a hülye? Minek van a link mellé a 6.0.2 írva, ha csak a 6.0.0-t kezdi letölteni?Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Killberk
aktív tag
Biztos én vagyok a nyomorék, de szerintem equalizer-rel be lehet lőni winamp 2.x-et és jetaudio 6-ot is majdnem ugyanarra a hangzásra. Mindenestre még tesztelem jetaudiot.
Amin hallgattam: SB Live 5.1 & basszus-szegény AKG K-66 fejhallgató
Amit eddig hallgattam: Batman Returns, Alfred Schnittke, Fear Factory, Balázs Elemér Group [mindegyikből 1-2 számot (128-264Kbps mp3-ak)]
[Szerkesztve]http://killberk.deviantart.com/gallery
-
blash
tag
nincs kedvem vitazni ilyen dedos dolgokon, minthogy kinek sargabb a homokozolapatja....
ha erdekel/erdekelne, hogy mit tud a foobar, akkor konnyen utananezhetsz/nezhetnel. Ehhez me'g linkeket is adok:
Hydrogenaudio Forums -> Hosted Forums -> foobar2000 = http://www.hydrogenaudio.org/show.php/showforum/28 ---> Bővebben: link
foobar2000.org ---> Bővebben: link
3rd party foobar2000 components = http://pelit.koillismaa.fi/plugins ---> Bővebben: link
quinlan irta:
''-Van OSD menüje''
nem tudom megallni, hogy erre ne valaszoljak: talan disznek szurtam be azt a kepet es a linkeket? ezen topik #142 Bővebben: link -
blash
tag
válasz Cathfaern #149 üzenetére
Cathfaern irta:
''[...] videó nézés: .mkv (matroska vagy vmi ilyesmi) támogatva van [...]''
huu, ez igy nem igaz. A foobar2000-ben semmilyen video lejatszas sincs tamogatva, csak matroska Audio Container:
http://matroska.org/news/index.html --> Bővebben: link
матрёшка / matroska -- News 2004.01.20
''foobar 2000, the great audio player and winamp alternative has native Matroska support now for .MKA files, thanks to a plugin from Jory 'Jcsston' Stone. Het it from here'' http://www.saunalahti.fi/cse/html/foobar.html Bővebben: link
de mar elhangzott itt is, pont neked valaszolva: ha've'e'esve' -> multimedia --> foobar2000 - advanced audio player #167 Bővebben: link -
Strottler
tag
A foobar2000 faq-jából:
Does foobar2000 sound better than other players?
No. Most of ''sound quality differences'' people ''hear'' are placebo effect (at least with real music), as actual differences in produced sound data are below their noise floor (1 or 2 last bits in 16bit samples). Foobar2000 has sound processing features such as software resampling or 24bit output on new high-end soundcards, but most of other mainstream players are capable of doing the same by now.Gigabyte GA-7N400E; 2500+ (Barton); AeroCool Glacier
-
TiMoN
senior tag
hi all!
Én sokáig Winampot használtam, de amikor megkaptam a Jetaudiót kb 1 éve .. hmm no comment, váltottam...
4.1es hangrendszer van itthon, winamp elég gagyin szólt a JetAudio után, szal cseréltem beállítottam az X Surround -ot Bövített re kellemes meglepetést hallotam és teccik azóta is ezt használom, olyan verziom van amiért nem kellett fizertni és toom updatelni ...
szal heppy
U.i: Winamp, jó közismert, de lehet nemsoká a Jetaudio is az lesz-TiMoN-
-
nobufalo
tag
EEEeeeeeez igen odacsavarja rendesen a winap-ot sokkal jobb pedig már 5 éve winapos vagyok, de a jetaudio.... Király kis progi!
Abit NF7-S V.2.0-2500barton@230*9.5-Radeon 9600pro@470/670-512DDR@453
-
addikt
válasz nobufalo #176 üzenetére
A legjobb..
OFF
Igaz nincs harag??
ON⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Cathfaern
nagyúr
-
szasza_1
senior tag
Azt szeretném megkérdzni, hogy hogy lehet azt megcsinálni, hogy ha a TotalCMD-ben elindítok egy mp3-at, akkor ne a JetAudio legyen az aktiv ablak, hanem maradjon a TotalCMD aktiv ablaknak.
-
veterán
Üdv mindenkinek!
Leírnám nektek az első benyomásomat (a programmal kapcsolatban). A képek alapján nagyon megtetszett a program dizájnja (szép magyarul), de ... Már kb fél órája telepíti magát s egyszerűen nem akar feltelepülni . Egyre kevésbé szimpi ez a program .
A Winamp 2.9x széria szerintem verhetetlen proci foglalás/teljesítménybe. Nem tudom hogy használtatok-e Winamp 5-ös szériából, nekem nagyon tetszik, de sajna lassan fut fel, de miután felfutott akkor már nálam műxik rendesen (ja még az ALT+TAB-ra reagál elég nehezen).
Jelenleg mind a kettő fent van a gépemen a Winamp 2.9x-es zene hallgatásra és film nézésre (Igen nekem erre is bevált) és a Winamp 5-ös széria, ebben hogy mi az ami igazán tetszik az Internetes TV illetve Rádió megoldása. //csak sajna a koli új szerverén a ''rendszergazdák'' letiltották a 80xy-os portot s így sajna kevés rádió működik, s TV meg tán egysem // -
sirály12
őstag
Én már régóta használom a jetaudiót. Nekem bejött. De most váltanom kellett az lcd miatt. A jetaudio nem tudja meghajtani a kijelzőt. De még mindíg megvan, és használom is.
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
Thom!
veterán
jetAudio 6.0.3 Plus ez kellene, de ingyen.
-
batya
csendes tag
üdv
Talán láma a kérdésem (ráadásul végig se olvastam ezt a topicot ) , de azt
szeretném megtudni, hogy hogyan tudok audioCD-ből ape formátumot ''csinálni'' ? -
evola
senior tag
Nincs valakinek a Jetaudió 6.03-hoz magyarosítás??
A honlapon csak 5.xx-hez van azzal nem akar működni.Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-
-
Szuri
tag
Én kb. 2 éve használok Jetaudio Pro-t, és tényleg jó mindenhez kivéve egy két stream zene, videó.
Nagy előnye pl. hogy eredeti Fh mp3 és Thomson mp3pro encodere van, szinte minden formátumot olvas (real, quicktime, oda-vissza kezeli flac, ape veszteségmentes hang formátumokat is), videók tetszőlegesen zoom-olhatok, és tök logikus irányítása (nagyon tetszik pl. az egér tekerővel teker), saját rádiót csinálhatsz percek alatt... A ''MacOS mania'' téma nagyon esztétikus.
legújabb pro letölthető: fosi.da.ru -
_mt_
csendes tag
Letöltöttem, felraktam, elindítottam, bezártam, leszedtem, letöröltem.
Ez volt a JetAudio rövid története. winamp sokkal jobban kézreáll. Annyival meg
nem jobb a hangja mint amivel macerásabb.Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és elvernek a tapasztalatukkal.
-
Wolverine
félisten
Én is használtam (CP mellékletén volt fent, eredetileg más miatt került a gépre, aztán ott maradt), de nagyon zabálja a procit a Winamphoz képest. A kinézete szerintem überállat Most Winamp 5 van csak fenn a saját masinámon, de azt még nem teszteltem, mivel még nem is ment rajta zene, amióta megvan (kb. 5 nap )
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
veterán
Leszedem, megnézem, de olyan pofont kap, hogyha nem kezel 5.1-et, hogy hazáig repul.
Egyébként nem tudom, mit kell ennyit a prociidővel szórakozni, nekem nincs egy izom procim, de Winamp 6.01 mellett UT2004-etzem, Morrowindeztem, Call of Duty-ztam, sőt, még rendereltem is 3D Studio MAX 6-tal. És nem csinálta észrevehetően lasabban, mint anélkül. 40 percnyi renderelés során 1-1,5 perc difi.Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
Hááááát
Nem rossz, de erős azt mondani, hogy leveri a winampot (egyébként bocs, de az előző hozzászólásomban 6.01-et írtam 5.01 helyett). Egy Phillips HP200-as HiFi fülhallgatóval
(http://www.asiapacific.com.my/vertex/philips/hp200.gif)
hasonlítottam össze, és egy Fujitsu-Siemens SoundBird Multichannellel. A WinAmp alatt Fraunhofer mp3 dekóder van. Nem vettem észre különbséget, csak egy tényleg minimálisat a JetAudio javára. Ellenben nálam a Winamp kevesebb memóriát és CPU-t fogyasztott.
(Winamp: CPU: 0-5% közt ugrált, de nem túl gyakran.persze semmi sem ment,+az egér sem. memó: ~7MB JetAudio: 4-11%, és gyakran ugrált. memó 14 MB)
Maradok a Winampnál, de fennhagyom a Jetaudio-t is, hallgatgatom még, hátha megtetszik, meg a cuccaival hátha kezdek valamit. Ráadásul nem tetszenek az alap skinek, mert túl nagy, vagy túl kicsi. És az mp3-akat lassan tölti be a playlistbe, a zene lestoppolása után elindítva ugyanonnan kezdi sajnos, ahol lestoppoltam, nem pedig előlről. Ha ezt akarnám, pause-t nyomok. Ja és a 6-os JA-ról beszéltem (basic)
Ez az én véleményem, lehet vitázni, nem kell elfogadni, de részemről ennyi
[Szerkesztve]Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
evola
senior tag
válasz Viktor77 #194 üzenetére
Minden Okés a postafiókommal, most töltöttem le 5 perce a leveleimet.
Küldd el légyszi mégegyszer.
Köszi.
[Szerkesztve]Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-
-
redsas
tag
KIRÁLY a Jetaudio!!!!!!
qamu74///http://qamu74.deviantart.com/
-
addikt
Ezt mondom én is..
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
redsas
tag
Háj tudja valaki,hogy honnan tudnám letőlteni a Jetaudio 5,19 PLUS-t !!!!!!!!
qamu74///http://qamu74.deviantart.com/
-
Torry
addikt
Van új:
6.0.3
Kérdés az, hogy nekem miérrt áll meg egy DLL file-nál telepítés közben?
Másnál nincs ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest