Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinnyebogár
csendes tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz Dinnyebogár #906 üzenetére
Nem,az 1.1.4 nem egyenlő a jb-vel,az csak a touch firmware száma.Akkor tudod,hogy jb-zve van a touch,ha 1.lefutattad a ziphone 3.0át,2. megjelent az installer ikonja a touchon.
A t-pot arra jó,hogy file kezelővel,pl: total commanderrel,turkálj a touchban,ssh wi-fis megoldása helyett.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Dinnyebogár #908 üzenetére
Hát,én itt a kommentek között találtam linket,keress rá.
Elvileg touch-al mindent lehet böngészni rendesen,kívéve a flasht.
Attól függ,hogy milyen minőségbe tömöríted be a videót:lehet 200mega,de lehet 700is.
De szerintem 16gigás jobban megéri.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
sharky007
csendes tag
válasz Dinnyebogár #976 üzenetére
A WINAVI-t is probáltam, de nem jövök rá, hogy hol kell hozzá csatolni a feliratot. vagy az is lehet, hogy rossz winavit töltök le: WinAVI 3GP/MP4/PSP/iPod Converter? bocsi, lehet, hogy nagyon egyszerű, de nem jövök rá, valaki leírná? köszi
-
thingol
tag
válasz Dinnyebogár #1585 üzenetére
fel kell őket rakni installerből. 2.0-ban alapból benne vannak.
ennek az útmutatónak az első három pontja után akármilyen firmware-ről jailbreak nélküli 1.1.4-re jutsz.
utána ennek leírásnak a segítségével tudsz 2.0.1.-re jailbreakelni.
audiophile.blog.hu // http://www.head-fi.org/u/447468/thingol
-
thingol
tag
válasz Dinnyebogár #1662 üzenetére
1.1.4? 2.0? istenem némi infót is adjatok "mé nemjó? micsoda? mi? hol? merre?!"
-
Abysmal
aktív tag
válasz Dinnyebogár #2005 üzenetére
2.0.x alatt pl. a Cydiában a five icon dock, vagy a mobilemusicplayer nem települt fel, ezek 2.1 alatt mennek, és eddig minden 2.0.x-en használt app-om 2.1-en is futott, tehát javaslatom szerint 2.1-re frissíts!
ui.: Enyém a 2008. HSZ
[ Szerkesztve ]
-
Abysmal
aktív tag
válasz Dinnyebogár #2031 üzenetére
Hát közvetlenül 2.1-re nem megy, mert ott van az a 20 dolláros dolog, amivel az apple köcsögöl. Először fel kell rakni a 2.0.x-et ha ez nincs, úgy biztos nem fog menni a 2.1, így ahogy olvasgattam a régebbi jailbreakes írásokat az iTouch-on, ha 8.0-ás iTunesod van akkor próbáld meg 7.5-ös iTunesszal, mert azt írja itt, hogy az újabbal nem tud jailbreakelni, ez elég régi, lehet, hogy már megvan oldva a dolog, nem tudom, de egy próbát megér! Kövesd ahogy ott van, remélem így sikerülni fog, jobb tippem nincs.
-
thingol
tag
válasz Dinnyebogár #2034 üzenetére
összejött közben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jeorjosz7 károsultjai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest