Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    Hali!
    Nem olyan regen szert tettem egy iPod Nano 4G-re, es mivel eddig semmi közöm nem volt az alma cuccokhoz, igy lenne par kerdesem:
    Ami a legfontosabb, hogy eleg gyakran csinalja azt az iPod (iTunes, gep, akarmi..), hogy amikor radugom a gepre, nem csinal semmit, vagy esetleg bekapcsol, de semmi jelet nem mutatja, hogy a gepre lenne kötve, csak siman bejön a most jatszott resz. Ilyenkor lehuzom a kabelt (mivel ugye az itunes nem erzekeli, igy kivetni sem lehet) es mikor ujra visszadugom, kiirja, hogy nem lehet olvasni rola az adatokat, allitsam vissza, es mindig visszaallitja gyarira es letöröl mindent. Na most ilyenkor ujra ki kell jelölgetnem a zeneket, amiket ra szeretnek tenni, es mivel eleg sok zenem van, el lehet vele szarakodni egy darabig. (lejatszasi listak ugyan megmaradnak, de nem minden van lejatszasi listaban, altalaban csak a különallo szamokat dobalom bele egybe, de az egesz albumokat mindig ki kell jelölgetni..)
    A masik kerdesem, hogy meg lehet oldani valahogy, hogy 2 gepröl is tudjak ratenni zenet? Mivel ha egy masik gepre dugom ra, akkor az elöbb leirt dolgot csinalja, de nem szeretnem olyankor/amiatt mindig ujra beallitgatni es mindent ujra ratölteni.. Szoval nincs ennek az itunesnak valami olyan funkcioja, ami 2 gep között szinkronizal, vagy valami hasonlo? (A zeneim külsö winyon is megvannak, tehat ha arrol van szo, el tudom erni mindket gepröl ugyanazt..) De egyebkent feltletlenül muszaj letörölni az ipodrol azt, ami az itunesban nincs meg? Tehat az pl egyik gepröl rapakolom a zeneket, de legközelebb a masik gepet hasznalom, akkor feltetlenül szükseges letörölnie mindent az ipodrol, ahelyett, hogy felmasolna meg pluszban azokat is, amit azaon a gepen kijelölgettem?

Új hozzászólás Aktív témák