- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- DIGI internet
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- ASUS routerek
- Netflix
Aktív témák
-
Szecsy
aktív tag
Sziasztok!
tudnatok vmi játék listát adni amit legföképp retina displayre terveztek?
sajnos pl azt a lövöldözöst se találom amiben a telefon mozgatásával nézel jobbra ballra föl le.
köszi
-
Telegdy
aktív tag
válasz Szecsy #46952 üzenetére
Szerintem a Rage HD-re gondolsz, abban van giroszkóp támogatás.
Én amiket játszok még, és retina:
Infinity Blade
Real Racing 2
Reckless Racing
GT Racing
Rock Band Reloaded
Dungeon Hunter 2
Jet Car Stunts
Cut The Rope, Angry Birds
Jailbreaker 2
Bejeweled 2
Doodle JumpMacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
persil
nagyúr
válasz rolcsibácsi #46949 üzenetére
Kozben utanaolvastam es kiderult, hogy a kedves elozo tulaj elfelejtett kozolni, hogy 06.15 baseband-el nem megy a gps.(sok mas egyeb dolog mellett felejtette el...)
Nem lehet valahogy downgradelni? Az sem baj ha tobbe nem lehet e miatt fuggetleniteni, mert eleve nem akarok, mindig is tmobile-os voltam, viszont a gps jol jenne.Amugy nem francia igo
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
trobi28
addikt
Tud valaki ajánlani jó chet programot(tudja a Skypot,Msn-t,Facebook),Imo-t használtam eddig de valamiért elkezdett szórakozni.Fontos lenne hogy legyen Push támogatása.Próbáltam még az IM-et ha jol tudom annak nem volt.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Telegdy
aktív tag
válasz persil #46954 üzenetére
Nem, az iPad baseband feltelepítése végérvényes dolog, akkor lehetne lecserélni egyedül, ha megjelenne egy magasabb verziószámú Baseband. Ha 3GS-ed van, akkor még van erre remény, de ha 3G, akkor mivel új iOS nem jelenik meg rá, örökre így marad.
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Sdmv8
tag
EMBEREK meglett a BACKUPOM köszi szépen mindenkinek
-
Telegdy
aktív tag
Frissült az éjszaka a TinyUmbrella! Ha későbbiekben jailbreakelni szeretnétek, érdemes lementeni az SHSH-t!
További infók itt!
-
manchester85
veterán
válasz rolcsibácsi #46942 üzenetére
Skype, tango nem jó? Ok, egyik se facetime, de ugyanazt tudja végülis.
i6 Silver
-
persil
nagyúr
válasz Telegdy #46961 üzenetére
3gs-em van.
Egyebkent az a nyomorult csalo(merthogy az) akitol vettem, az mokolt valamit, mert ilyen tethered jailbreakes szar volt a telon, en meg direkt restore-oltam itunes-ban gyari szoftra. De mar akkor is az ipad baseband volt rajta.
Szoval ez igy gaz, mert engem megcsak nem is erdekel a baseband, mert sosem akarnek fuggetleniteni, tmobile-os a telo, es en kezdetektol t-s vagyok es akkor most nincs gps-em, remek.
Egyebkent az az erdekes, hogy a maps mukodik, csak az meg kurva pontatlan.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Telegdy
aktív tag
válasz persil #46964 üzenetére
Igen, mert az a Wifi és GSM hálózatot használja a helyzetmeghatározáshoz.Budapest belvárosában például meglepően hatékony és pontos, csak hogy nem folyamatos
Mivel 3gs-ed van, remélhetőleg olyan szoftvert adnak ki pénteken, aminek a Baseband verziója magasabb mint az iPad baseband, és így kiszabadulsz ebből a csapdából...
Elkeserítő, hogy vannak ilyen emberekMacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
hemaka
nagyúr
válasz trobi28 #46963 üzenetére
IM+ (pro) szerintem a legjobb, tök jól testreszabható.
Milyen vékony szilikon vagy akár műanyag tokot ajánlotok?
Régebben a touchomon macally metro volt, de ahogy látom i4-re nincs olyan.
iSkin Solo-t néztem, egész korrektnek tűnik. Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban? -
crwn
senior tag
-
Telegdy
aktív tag
válasz Solar_Wind #46968 üzenetére
Igen, az a legfrissebb. Érdemes biztos helyre elmenteni, mondjuk én egyszerüen csak elküldtem magamnak emailben.
De a Cydia szerverére is felküldi, tehát azért nem kell félni. A logban leírja, hogy feltöltötte-e saurikhoz.
-
Solar_Wind
senior tag
Lementettem én is az SHSH-t + a backup-ot is elmentettem. Most már várhatom a 4.3-at.
icecave, Telegdy - köszönöm a segítséget.
Apropó, iTunes-t mikor érdemes frissíteni a 10.2-re? Most már lehet, hogy elmentettem mindent, igaz?
-
Telegdy
aktív tag
válasz Solar_Wind #46972 üzenetére
Természetesen frissítheted, eddig is frissíthetted volna, nem zavar be semmibe.
Teljesen biztonságosMacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Solar_Wind
senior tag
Remélehetőleg ez Magyarországról is működni fog
Telegdy: köszi
-
Lop!N
tag
CaseMate kinálatából melyik a legjobb tapasztalataitok szerint i4-hez?
-
whited
addikt
Sziasztok
Ahhoz, hogy témákat alkalmazzak i4-n mi kell?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
f1alonso
aktív tag
Sziasztok! Úgy halottam meglehet oldani iphone-ra a flash playert kérdésem az lenne hogy hogy fut a telefon h akad-e, vagy folyamatos. üdv.
-
néha
aktív tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy iphone-knál a garanciát elfogadják garancia papir nélkül? azaz imei-szám alapján?
Előre is köszi a választ!
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
trobi28
addikt
válasz persil #46964 üzenetére
Én azért nem hagynám ennyibe a helyedbe,megkeresném az eladót aki át....ott és lenyomnám az Iphone-t a torkán
Egyik ismerősöm nemrég akart venni egy 3G-t és megkért hogy segítsek (szerencséjére),már mindent lebeszélt vele,felhívtam a csávót és megkérdeztem hanyas Baseband van rajta,persze hogy Ipad-é volt,kérdem tőle GPS megy?,azt mondja nem próbálta de kipróbálja és vissza hív,azóta sem hallottam felőle
Résen kell lenni,SOK A CSALÓ!!!!!!!!Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
máyköl
veterán
válasz trobi28 #46983 üzenetére
Én ezt nem tartom csalásnak egyáltalán.
Ha úgy hirdeti valaki a 3G-jét vagy a 3GS-ét, hogy 4.2.1 szoftverrel, függetlenül, akkor nyilvánvalóan iPad baseband van rajta. Ha ezt nem tudja az eladó, az ő baja. Mielőtt vesz valaki egy iPhone-t, utána kéne néznie a dolognak, és kéne tudnia, hogy bezony azon az iPhonon iPad baseband van, és bezony azon nem megy a GPS.Egyáltalán nem hibáztatom az eladót. Ha nem írta ki a baseband számát, akkor miért nem kérdezte meg a vevő? Mert nem ért hozzá, nem mondott volna neki semmit az a 6 db. szám. Akkor meg az ő baja.
-
manchester85
veterán
válasz máyköl #46984 üzenetére
"Ha úgy hirdeti valaki a 3G-jét vagy a 3GS-ét, hogy 4.2.1 szoftverrel, függetlenül, akkor nyilvánvalóan iPad baseband van rajta."
1. lehet, hogy gyári független (bár 3G-knél kisebb az esély, de T-nél is lehet függetleníteni, tehát ha így vesszük, már elég sok hivatalos független lehet forgalomban)
2. lehet baseband frissítés nélkül is upgrade-elni 4.2.1-re (custom firmware-rel)
Látod, te se értesz hozzá, akkor miért kéne valakit hibáztatni, akinek még iPhone-ja sincs, hogy tudja ezeket.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
néha
aktív tag
válasz manchester85 #46985 üzenetére
Ez igy igaz! baseband-ot nem feltétlen kell frissiteni!
-
néha
aktív tag
Nem tudjátok a t-nél imei szám alapján is érvényesitik a garanciát, vagy csak a gari papirral?
-
manchester85
veterán
Ezt a kérdést már feltetted 1,5 órája is, sőt, választ is kaptál. Szerintem bőven elég egyszer is... Amúgy mi lenne, ha felhívnád őket, vagy bemennél és megkérdeznéd? Elvégre az ő szavuk a döntő, nem a miénk, nem?
Ja értem, akkor még írd le párszor, mert így működik, ugye?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
néha
aktív tag
válasz manchester85 #46988 üzenetére
Nem kaptam elég kimeritő választ!
-
Szecsy
aktív tag
A facetimot h tudom hasznalni 3g n keresztul illetve ebben az esetben szaggat e a kep?
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #46985 üzenetére
Azt szeretem benned nagyon, hogy mindig lehet számítani a kedvességedre, őszinteségedre. Te mindig mindenkihez arany szívvel szólsz, öröm olvasni a hozzászólásaid.
1. Tudom, direkt nem írtam, mivel elég ritka a gyári független, egyébként természetesen tudom, hogy 4.2.1 szoftver lehet független úgyis, ha gyárilag független a telefon.
2. Ezt is tudom. De hol írtam, de hol írtam, hogy nem lehet baseband frissítés nélkül upgrade-elni? Azt írtam, hogy ha 4.2.1 szoftver van rajta, függetlenül, akkor gondolhatja azt az eladó, hogy iPad basebandes, mert nagy valószínűséggel az. (igen, tudom, hogy lehet gyárilag független is) De ha azt nem tudja, hogy nagy valószínűséggel iPad baseband-es, akkor azt honnan sejtené, vagy gondolná, hogy custom firmware-el lett 4.2.1 -re upgrade-elve?
A téma ugye az volt, hogy ha 4.2.1 -el lát valaki független iPhone 3G-t vagy 3GS-t, akkor tudhatná, hogy az iPad baseband-es valószínűleg. Tudtam eddig is, hogy lehet, hogy gyári független, vagy custom firmware-el lett upgrade-elve, de azért nem említettem, mert most arról beszéltek, hogy mennyire átverték, mert iPad baseband -es telefont adtak el neki, erre említettem, hogy gondolhatta volna, hogy az, ha kicsit utánanéz.
Direkt nem említettem, hogy lehet máshogyan is független, de egyszerűen most az iPad baseband-ről beszéltek, ezért ahhoz szóltam hozzá. -
manchester85
veterán
válasz máyköl #46991 üzenetére
Egy átlag user iPhone vásárlás előtt azt se tudja, hogy házilag lehet szoftvert frissíteni. Te mennyit tudtál az iPhone használatáról, mikor még nem volt iPhone-od? Ugyan már! Ez egy teljesen idegen rendszer egy iPhone-t korábban nem használó embernek. Ugye nem te akartál meggyőzni arról privátban, hogy turbo simmel függetleníthetőek a 3G/3GS-ek pár napja? (Szintén a 4.2.1-es gonddal) Ezek után nem hinném, hogy másokat kellene leszólni, hogy miért nem nézett utána, hogy élete első iPhone-jával mi lehet a gond, ha 4.2.1-es rendszer van rajta. Aki nem fórumozik naphosszakat és olvassa a mobilos portálokat, esetleg szarik az egészre, annak ezek a dolgok semmit nem mondanak. "Hibás, garancia", ezek az univerzális szavak. Főleg nem tőled várnám ezt, mert neked is sokan segítettek már erről a fórumról (köztük én is), ehhez képest te hozod fel más ember nem hozzáértését, olyannal szemben, aki esetleg életében nem mondta ki annyiszor az iPhone szót, mint ahány iPhone-t te már eladtál vagy vettél... Az iTunes-t meg máig nem tudod rendesen használni, és a downgrade-et is más csinálta helyetted (saját elmondásod alapján). Majd ha te fogsz itt a fórumozók jelentős %-ának segíteni, akkor kritizálhatsz másokat, szerintem. És az a vicces, hogy te ugyanúgy egy 4.2.1-est vettél, és ugyanebben a hibába estél, ráadásul ezt pont nekem írtad le anno, erre másnak rovod fel, hogy ezt illene tudni...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
trobi28
addikt
-
rolcsibácsi
őstag
nekem egy haverom azt mondta hogy már nem egy 3g/s-t csinált meg így ipaddal és mégis megy a gps bennük.. ez mitől lehet? csak némelyik szarik be?
sztem az eladó valszeg tudta h van baja ugyh k.jófej, a vevőt meg azért nem sajnálom mert tuti nem annyiért vette mintha rendesen vette volna meg, papírokkal stb.. így jár az aki használtat vesz úgy h nem ért hozzá csak spórolni akar rajta..
[ Szerkesztve ]
-
Szecsy
aktív tag
válasz rolcsibácsi #46996 üzenetére
benne vagyok szolj ha elérhető vagy
Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest