Aktív témák
-
-
zack
nagyúr
válasz Peti567 #46804 üzenetére
Csak óvatosan...Én feltettem és müxik is, de a 10.2-höz nem jó. Tehát aki már frissítette az ne tegye fel a magyarítást, mert elkúrja az iTunes-t és nem fog indulni.
Aki még nem tette fel a 10.2-öt annak bőven elég majd akkor frissíteni, ha jön a 4.3, ami még 1,5 hét.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Fasza visszaszámlálós akciós progi: timer-min-to-go
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Seep
senior tag
Jeah, vegigolvastam mind a 46806 hozzaszolast, es minden kerdesemre talaltam valaszt, koszi :-)
-
Genji
őstag
Most próbáltam gyári fülessel a Discoverrel feltöltött mp3-akat hallgatni és le vagyok döbbenve. A jobb hangosabb mint a bal, állítani nem tudom. A hangminőség szar, alig hallom a vokált pl. EnNyire szar a gyári füles és/vagy béna vagyok más lejátszó kellene használni vagy wtf?
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
-
Genji
őstag
Agybadugós kell mert melóba kell és elvileg tilos. Esetleg vmit tudtok ajánlani?
Van vmi jó lejátszó ami kezeli az M3u-t? Van jobb progi discovernél amivel könyvtárastul tudok másolni JB nélkül? Köszi!a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Barett 50cal
senior tag
sziasztok
találkoztatok már olyan jelenséggel hogy az iPod alkalmazás később kezdi a számokat??
Nekem ma kezdte el ezt csinálni, ha valamit én választok ki hogy játssza le, 58másodperctől kezdi, de ha a "köv. zene" gombra nyomok akkor nem csinálja...
valaki? iTunesban nincs elállítva semmi, iPhoneban sem láttam, nem tudok mit hozzászolni, nemértem
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Van itt olyan, akinek mobilweb (voda) internet csomagja van? Úgy rémlik, icecave-nek igen. Jó lenne, ha ki tudná próbálni valaki, hogy megy-e a voip (pl skype-on keresztül) hívás mobilinternettel. Korábban icecave kipróbálta már nekem, és azt mondta, megy, de a voda honlapján meg azt írják, voip hívás nem lehetséges ezzel a mobilnet csomaggal. Elég fontos lenne, köszi.
i6 Silver
-
BoneDragon
veterán
Hali.
Kezd kicsit koszos lenni alul a kábel bemenetnél és a hangszóró részeken. Mit ajánlotok, mivel tisztítsam ki? Köszi.
-
crwn
senior tag
válasz BoneDragon #46816 üzenetére
Sűrített levegő
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Nagy döntés előtt állok: lenne egy ismerősnek eladó iPhone 3GS telója, gyárilag kártyafüggetlen, fél év garival össz 70e-ért odaadná nekem vagy e másik lehetőség egy Samsung Galaxy S 85e Ft körül bár lehet olcsóbban is lenne ez viszont telenornál lenne. AMi fontos lenne: multimédia, kezelhetőség(ebből mind2 jó ), és legyen felhasználóbarát is.
Az internet része annyira nem érintene, mert az nem lenne előfizetve csak wifit használnék. Melyik lenne jobb döntés és miért, előre is köszi a helpet, bár tudom itt iPhone tulajok elfogultabbak lehetnek Galaxy S ügyben de nekem tényleg az lenne fontos h mivel járnék jobban
Üdv.Matthew 24:42
-
kiss94
csendes tag
Hali. Mért van az hogy spanom ipodja(2g 4.1) gyorsabb mint az én iphone-om(3g 3.1.3)? A menűt valahogy egyenletesebben hozza be slide to unlock után meg a játékok nem laggolnak azon stb. Jobb lenne a belseje? Amugy ha ez számit mind a 2 JB-elt.
-
nagyúr
válasz @matthew@ #46818 üzenetére
Keress rá a topikban, nekem volt Galaxy S-em 2 hétig az iPhone 3GS és a 4 között. Az a két hét halál volt. Galaxy gyors, csak épp napi 10szer "beakad", ami pont arra elég, hogy széjjel verjem iPhone-on ilyen nincs. Viszont ha még nem volt iPhone-od, akkor elégedett leszel a Galaxyval, ha meg volt, egyből érzed, hogy "nem rossz, de van egy nagy baja, az hogy nem iPhone".
-
@matthew@
őstag
válasz rolcsibácsi #46824 üzenetére
Hát 4-est nem akarok mert az telenor bácsinál nincsen és kártyafüggetlenül 100e alatt nincs annyit meg nekem nem ér egy telefon/okosteló. Mind2-t próbálltam és különbséget nem éreztem max inkább a samunak a kijelzője jobban tetszik, mert nagyobb és sztem amúgy nem volt egyéb érezhető különbség. Cserélgetni meg nem akarom úgyhogy ezért lenne fontos ez h melyik legyen
Matthew 24:42
-
vadászcsiga
félisten
válasz @matthew@ #46825 üzenetére
Én eldöntöm helyetted, az iphone-t válaszd. Nekem egy évig (ez év januárig) volt mindenféle androidos telóm, köztük a SGS is, és meg kell mondanom férfiasan hogy az iOs sokal életrevalóbb mint az android pedig anno én is védtem a mundér becsületét. Root nélkül (doktorálni tudnék belőle) egyikkel sem lehet normálisan létezni a hétköznapokban (lagg, fagyás, újraindulás), ha meg már buhera akkor nincs megállás, mindennap figyelned kell az újdonságokat ebbe én belefáradtam. Hiába a 10 magos procis új telefonok ha maga az android nem képes stabil működésre.
Egyébként meg ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
hat ja ha 3gs es sgs kozt kellene valasztanom enis elgondolkodnek. de azert a 3gs mar nem egy mai csiken.. de megiscsak egy iphone.. nem volt meg sgs-em es a vas maga tetszik nekem is de az android market sztem eleg gyenge az appstore+cydiahoz kepest.. nekem ez fontosabb mint barmi mas hisz ezek teszik megunhatatlanna az iphonet.. ha sgs forumot megnezed vegig a butykolesrol van szo mert mindig van vmi gaz vele... sztem 3gs el nem anyaznal annyit..
-
máyköl
veterán
Mondjuk azért okos volt, hogy az iphone topikban kérdezted meg ezt, gondolom a Galaxy S topikban is megkérdezted ezt, ott meg szidták a 3GS-t.
iPhone-t vedd, Galaxy S -t akárhányszor kipróbálom, földhöz vágnám legszívesebben, csak sosem az enyém.
Hmm, gondoltam, ott is megkérdezted. Ennek mi értelme volt? Nyilvánvalóan tudtad te is, hogy hol mit fognak mondani.
Ezért a válaszért meg gratulálok. Érvet nem tudott mondani a Galaxy S ellen, csak-hogy az új.
Fogd kezedbe mind a kettőt, és próbáld ki őket. Azt vedd, amelyik jobban tetszik, nem kell itt kérdezgetni.
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz BoneDragon #46816 üzenetére
Én fogkefével szoktam
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
nagyúr
válasz runner 125 #46831 üzenetére
Na mi van, hiányolsz a gyúrós topikból?
Legalább volt szerencsém mindkettő tulajdonosa lenni egy ideig, úgyhogy nem a levegőbe beszélek. Ha visszakeresel a kis összehasonlításomba, volt pár dolog, ami a Galaxyban jobban meg van oldva és ezt is szépen leírtam
-
zack
nagyúr
válasz máyköl #46828 üzenetére
Reagálni sem kellett volna, a kérdésére, mert ebből szoktak kerekedni a leállíthatatlan flame-ek...Majd kiszopja a kisujjából a választ, vagy elballag a melyik okostelót topikba.
Ennek csak az a vége hogy esélyes, hogy össze fog ugrani az SGS és az iPhone tábor.
Tipikus szitu, amit úgy lehet kivédeni, ha egyből "picsán van rúgva", és nem válaszol neki senki, és át van irányítva a "melyik okostelót" topikba.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Must have akciós (free): one-infinite-tunnel
Egyedi, és nagyon szép. Engem baromira szórakoztat. nem könnyű, de hamar bele lehet jönni.
-
Solar_Wind
senior tag
Hasznosnak tűnik:
-
hatesz
tag
válasz Everman #46756 üzenetére
Kösz a tanácsot, hétvégén kipróbálom! Tudod én úgy vagyok az ilyen dolgokkal, hogy ami bevált, azt csak akkor változtatom meg, ha az új már tuti kipróbált. Pl. elvagyok az iOS 4.1-gyel, majd frissítek meg újra JBzem, ha már biztos frankó minden.
Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
zack
nagyúr
Az elsők között én is beszereztem az ingyeneset, akkor még jónak tünt, de nekem már nem jön be annyira hogy megvegyem. Szvsz. ma le is törlöm, mert végigtoltam az ingyenes verziót.
Talán azért lehet a változás nálam, mert azóta találtam egész csomó jobb játékot, ami oda-vissza pofánveri.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
StLui
veterán
válasz Solar_Wind #46728 üzenetére
megkaptam a visszaigazolást, benne vagyok az első 5-ben remélem jó lesz, én ennél többet nem szánok rá, süket is vagyok, és viszonylag keveset is fogom használni
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Solar_Wind
senior tag
Na, ez egy jó cikk lett.
-
_ak_
addikt
3G-vel nem igazán tudok fancy dolgokkal játszani, meg amúgy is jobban kedvelem a logikai játékokat. No offense, de én pl az általad fentebb linkelt játékkal elképzelni sem tudom, h képes lennék 2 percnél tovább játszani. Ok nem próbáltam ki, de már a címe is sokkol, végtelen alagút? alapból nyomasztó
Anno a Final Fantasyt nyomtam sokat a telón, csak egy update után elkezdett kilépegetni és ez bár semmiben sem vicces, rpgben különösen gáz. Most még az Unblock Me-vel szórakozok, igaz még az elején vagyok.Let's begin, de gozaimasu!
-
zack
nagyúr
Pedig az alagutas nagyon jó, csak inkább ügyességi. Engem inkább az ügyességi pihentet, téged meg inkább a logikai. Ennyi.
Lementettem a 4.2.1. SHSH-m 4.3 előtt, biztos ami biztos. Nagy baj innentől kezdve nem érhet.
-
nagyúr
válasz Solar_Wind #46846 üzenetére
-
nagyúr
válasz Solar_Wind #46848 üzenetére
Igen, azért kell lementeni az SHSH-t, hogy vissza tudd tenni az a előző szoftot, mert ha megjelenik az új, az Apple nem írja alá a régebbit (vagyis csak a legújabbat teheted fel mindig).
-
Kommy
veterán
válasz Solar_Wind #46848 üzenetére
EZ akkor kell ha vlami miatt mégis maradnál iso4.2.1-en pedig az iOS 4.3 a legújabb, mivel csak mindig a legújabbre leehte restore-olni. MOndjuk valammi imatt a kedvenc programod nem megy iOS 4.3 alatt emitt visszamennél 4.2.1-re de nem tudzs mivel az apple nem engedi. Theát nem csak jb miatt érdemes lementeni.
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest