Aktív témák

  • Cyber_Bird

    senior tag

    #4022: Tomaaasz
    Az. Külső programmal megoldható, de ez valahogy az eredeti célközönséget nem zavarja, mert nem igazán érdekli őket hogy hány percet beszéltek, mert úgyis ki tudják fizetni. korábban ki lett tárgyalva ez, de tény hogy sokakat zavarhat itthon.

    #4021: Endruboy007
    A megoldása az hogy leszeded a quickpwn nevű programot és feltöröd vele a telefont, aktiválod,függetleníted stb. mivel a korábi 2.0ás szofton ezeket már elvégezték ezért nem zavarta hogy nem támogatott sim kártya volt benne, hiszen szoftveresen függetlenítették. leírást találhatsz a szifon.com on ha keresel ;)

    #4020: Bade
    Nem tudom hogy iphone 3g vagy 2g-d van, 2g esetében amit az előbbieknek írtam bár szerintem 3g-d van a T-mobilera utalás miatt. Ebben az esetben a proléma annyi hogy aktiválnod kell ugyebár, ezt nem csak az előző tulaj, hanem te is el tudod végezni, vagy a winpwn nevű programmal, vagy pedig egy t-mobileos (akár dominós) sim kártyát a készülékbe helyezve. Másrészt, ha esetleg nem 2.2es soft került rá valami csoda folytán a restore után a telefonra, akkor még függetleníteni is fogod tudni szilveszter után ha addig nem teszed fel a 2.2es softot(vagy baseband nélkülit teszel fel, de ez más tészta) és akkor nem fog kelleni a vacak turbosim. Lényeg a lényeg, aktiválnod kell most a telefont, szerintem a legegyszerűbb ha egy t-mobileos sim kártyával oldod meg. Bővebben erről is a szifon.com keresőjével tájékozódhatsz, vagy a google segítségével (nem nem a reklám helye...)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák