Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz CharlieDrop #233001 üzenetére

    Monitort vettem, garijegyben benne volt, hogy csak a vásárlási országban él a gari. TV, mosógép, stb. ugyanez. iPhone ha elhasal egy 1 hónapos kiküldetésen akkor le se szarják, hogy Magyarországon vetted, legarizzák bárhol EU-n belül. Abban nem vagyok biztos, hogy EU-n kívül is emiatt írtam EU garit.

    marsu.: Ja tényleg ezek összeolvadnaak(tak?) az edigitallal. Tökre elfelejtettem. :U

    Szabi®: Mindenhol be lehet szívni ilyeneket, a kérdés az, hogy hogy állnak hozzá a dologhoz. Apple Klotild 5S-t cserélt alsó panel hiba miatt gariban. Mikor megjött a cserekészülék még ott a helyszínen 0 percesen fel lett rakva az üvegfólia. A készülék gyári hibás volt, 1 órán belül tövvször újradindult és DFU-ba kapcsolt aztán egyszercsak DFU-ban maradt örökre és még a szerviz se tudott vele mit csinálni. Készülék vissza, cserekészülék jött megint a 10k HUF-os üvegfólia meg ment a darálóba a régivel együtt... Az üzletvezető nő meg széttárta a kezét, hogy le van írva, hogy a hibás készülékeken ha volt üvegfólia az bukta, nem tudnak vele mit csinálni. Mondtam neki, hogy 3 órája rakta fel a koma aki ott ül egy vatta új telefonra... Ez van sajnos, annyit tud tenni, hogy felajánl valami gagyi műanyag fóliát ingyér.

    Ehhez képest a bankban mikor összekeverték a biztosítási accountjainkat (én léptem be és az asszony nevével üdvözölt és az ő nevét láttam az én biztosítási számommal) munkaidőn kívül vasárnap este 7-kor remegve hívott az ügyfélszolgálat (jeleztem, hogy 0/24 minél hamarabb hívjanak mert hétfőn hozzák az autót és nem tudok biztosítást kötni), hogy javításk a dolgot és a faszit gyakorlatilag úgy kellett lecseszni, hogy ne kérjen már annyiszor elnézést.

    Hozzáállás.

    De mostmár fejezzük abba, mert nagyon nagyon offban vagyunk...

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák