- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Masnal is jelentkezik ez a jelenseg? iOS 6.0.1, i4. Megnyitom a sima facebook alkalmazast, gorgetem a kezdokepernyot, egy koppintassal megnyitok egy fotot, dupla koppintassal kinagyitom, majd rogton VISSZAUGRIK eredeti meretre. Megint visszanagyitom, de ekkor mar marad... -
szokeherceg
aktív tag
Ha cserélték a telómat már garanciában, akkor a tartozékok garanciája is ujra indul?
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
DonThomasino
veterán
Melyik apple store ban most a legolcsóbb az I5?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Kommy
veterán
válasz DonThomasino #19557 üzenetére
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
-
M@te
senior tag
válasz DonThomasino #19561 üzenetére
ezt komolyan kérdezted?
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
manchester85
veterán
válasz DonThomasino #19564 üzenetére
Feltehetnéd kicsit összeszedettebben is a kérdéseidet. Lényegében 10 hozzászólás óta megy az egy-két szavas, (amúgy már sokszor kitárgyalt) kérdéseidre chatszoba jelleggel a kérdés-felelek. Ha már kérdésed van, vedd már a fáradságot, hogy összeszedetten meg is fogalmazd azt, amire választ vársz...
i6 Silver
-
DonThomasino
veterán
válasz manchester85 #19565 üzenetére
Meglep, hogy egyeseknek mire van idejük.
Kár lett volna, ha ez benned marad." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Okuyama
tag
válasz Salex1 #19548 üzenetére
Nekem meg pont ellenkező ,most azt vettem észre hogy az akku időm nő ! 4S IOS 6.0 .Eddig 5:50 perc körül volt a max ,tegnap már 6:38 perc használat jött össze.Semmit se telepítettem vagy töröltem a telefonról ,és ugyanugy használom mint eddig !! Értitek ezt ? A Multkor meg a fene se tudja valahogy 12 óra jött össze és még csak töltöt se látott a telefon közben ,de még pc-t sem Készítettem képet is szerencsére ,ha kéritek felrakom .Én már ebből az üzemidőből nemtudok kimenni .......... Jah és soha nem volt rajta jb 1 másodpercet sem .Lehet hogy mivel 3-4 hónapos a telefon most érte el a max kapacitását az akku ????
-
manchester85
veterán
válasz DonThomasino #19566 üzenetére
Pont ez az, hogy mire nincs: harapófogóval kideríteni, hogy mit akar valaki kérdezni, mert képtelen leírni egy hozzászólásban a pontos kérdését. Idesüss:
Sziasztok, melyik Apple Store-ban a legolcsóbb jelenleg a független iPhone 5? Olyanra lenne szükségem, aminek a garanciája Magyarországon is érvényesíthető. Jön rá esetleg vám is valahol, vagy ez kikerülhető?
Mindössze ennyi kellett volna...
Esetleg hozzáteheted azt is, hogy milyen formában vennéd meg külföldön (átutazóban leszel, van egy rokon, ismerős, barát) megkönnyítvén ezzel a segíteni szándékozó fórumozók dolgát, hogy hasznos ötletekkel láthassanak el. Ha valaki nem képes megtisztelni azzal a válaszadóját, hogy vegye a fáradságot a pontos kérdésének pontos megfogalmazására, arra én természetesen nem is reagálok érdemben, hisz tudom, hogy ez csak újabb kérdéseket fog szülni, amint az látható a te esetedben is.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
csigafej
tag
sziasztok,
kérdésem az lenne, hogy iphone 4-et lehet-e bluetooth-on kihangosítani, nekem főleg autórádióval kellene összekötni bluetooth-al telefonáláshoz, estlen ezen keresztül zenét hallgatni... mert olvasom hogy nem teljes értékű a bluetooth.
köszönöm előre is a választ,
üdv
Gyuri -
manchester85
veterán
-
Scoobyka
addikt
egyik ismerosom kerdezi akinek i4 van,hogy most 5.1.1-en van nincs lementett shsh-e...jbelt a keszulek,mi tortenik ha nyom egy teljes torlest a telefonra? En csak annyit tudok amikor meg Jbeltem,hogy ilyet nem lehetett,de nem tudom mi tortenik,szoval mi lesz a telefonnal?
Blaise: de mi tortenik a keszulekkel? Nem lesz kavics ez egyertelmu mivel akkor felrakja az ios 6-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz manchester85 #19575 üzenetére
koszi...ugylatszik kicsit kesett a dolog es nem olvastam...
En amugy mar Jb mentes vagyok lassan 3 honapja...eleg buszke is vagyok magamra
[ Szerkesztve ]
-
szabopali
aktív tag
Amenyiben egy kép, két könyvtárban is szerepel, a foglalt helye is kétszereződik?
szabopali
-
manchester85
veterán
Amúgy senki nem tapasztalja, hogy iOS 6 óta a készülék nem mindig a legfrissebb tartalmat tölti be bizonyos oldalaknál? Adamss, vagy kicsoda (Federer, így egyszerűbb ) is írta, de amúgy nekem is jelen volt iOS 6 után, csak visszatértem 5.1-re. Az iPad-en viszont 6.01 van, és egyszerűen a régebbi tartalmakat jeleníti meg sokszor. Sőt, azt is észrevettem, hogy egy pillanatra a legfrissebb tartalmat hozza be, aztán átugrik egy régebbire. 3-szor kellett a frissítésre böknöm, míg a ténylegesen friss tartalmat hozta be a főoldalon. Ez a cikkekből és azoknak dátumából derült ki. Borzasztó zavaró, és ugye tegyük hozzá, hogy csak akkor zavaró, ha az ember észre is veszi, mert sok esetben hogyan jön rá az ember? Sehogy. Szerintem ez másokat is érint, próbáljátok ki, PC-vel összehasonlítva, és többször, mert nem biztos, hogy elsőre kijön. De a fórumnál pl. nincs ilyen gond, posztoknál, stb.
i6 Silver
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #19579 üzenetére
hát, nálam sosem volt ilyen gond. én mindig kilépés előtt törlöm az előzményeket, ez lehet a kulcs.
(mivel minden böngésző cache-sel alapból, így ez nem csoda - webfejlesztéskor az a legbiztosabb, ha 3-4x megnyomom a frissítés gombot - szóval ez jelen van asztaliaknál is)
-
Topikgazda
válasz manchester85 #19579 üzenetére
Engem inkább az zavar, hogy belépek az e-mailek közé, kitörlöm, és még az all-nál mindig mutatja a számot, pedig ha belépek, mér nincsenek ott az e-mailek. Várni kell, mire "felfogja", hogy töröltem.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
bendikeee11
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, ha felteszek egy zeneszámot az iPhone-ra, akkor a lejátszó listájában szürkén van írva, és nem tudom lejátszani. A gépen viszont meg tudom hallgatni. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Üdv.: Bendi
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
-
Topikgazda
válasz bendikeee11 #19582 üzenetére
Nem vártad meg, míg felmásolja.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
vendingo
veterán
Lenne egy hatalmas problémám.
A 3GS-em meg lett frissítve itunes-on keresztül és amikor bekapcsolom kéri, hogy aktiváljam a készüléket, de se wifin, se itunes-on keresztül nem tudom megcsinálni.
Azt írja ki a telefon, hogy nem aktiválható mert a kiszolgáló nem elérhető, próbáljam meg később.
1 hónapja szórakozok vele, próbáltam Angliából, Magyarországról, reggel délben este, de semmi!
Tipp?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Topikgazda
-
vendingo
veterán
Köszi, már értem a szitut.
Arra nincs mód, hogy kártya nélkül aktiváljam legális módon? Engem az se érdekel, ha utána nem tudok vele telefonálni, csak legyen jó mp3 lejátszónak, ha már egy csomó alkalmazás/zene meglett rá véve.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Kommy
veterán
válasz vendingo #19589 üzenetére
Redsn0w- al jailbreakeld a telefont,
Elindítod rányomsz a jailbreakre, csatlakoztatod a telefont, kilapcsolod, rányomsz a nextre, követed az utasításokat ( power míg bekapcsol, ekkor mellé nyomod a home gombot , míg el nem sötétedik + egy picit, majd elengeded a power gombot, amint a program továbblép a home-ot is elengedheted) -
vendingo
veterán
Utána nézek ennek a jailbreak dolognak.
Eddig is Jailbreak-elt volt, de semmilyen külső forrásból származó alkalmazás nem volt a telefonon, minden rendesen ki lett fizetve. Remélem működni fog, kár lenne azért a sok zenéért.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
SureStudio
tag
Sziasztok!
Valaki leírná nekem, hogy pontosan hogyan is tudok filmet rárakni a mobilomra?
Elejétől a végéig...
Előre is köszönöm!*-._.-* *-._.-*-* [SureStudio] *-*-._.-* *-._.-*
-
DanielK
addikt
válasz SureStudio #19592 üzenetére
1. lépés a böngészőben beírod, hogy google.hu, majd rákeresel
2. lépés az ott leírtaknak megfellően felteszed a filmet.Vagy 1. lépés itt a fórumon keresel rá és annak megfelelően teszed fel.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretnem kérdezni, hogy az iCloudban van-e valami beállítás arra, hogy az utolsó mennyi kép töltődjön le Pc-re? Jó sok képem van, és le is töltődtek eddig, de Windows reinstall volt, és csak azok töltődnek le, amik a reinstall után készültek...(Telefonon rendben van, csak Pc a hiba.)
Köszi a segítséget!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
jss8
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam egy bluetooth fülhallgatót, sikerült is párosítani az iphone-al, hívás közben tökéletesen működik. Én viszont zenét is szeretnék rajta hallgatni, ez megoldható valahogy?
-
mycso
veterán
Hali, srácok van nálam 2db 4s (16 és 32GB) teljesen újak, most bontottam ki őket, meg szeretném vizslatni (nem az enyém a készülék).
Bekapcsolom és kérdez mindenféle baromságot, itt nem lehet kinyomni/átugrani ezt a varázslót.Mindenképp akarja, hogy csatlakozzak netre/wifire, jó OK, majd mindenképp regisztrálni akarja magát és, hogy rakjak bele simet....nem lehet ezt kikerülni, vagy csak én nem találok erre módot???
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest