Aktív témák
-
bolvar
senior tag
sziasztok
egy olyan kérdésem lenne hogy tervezem az 5.0.1 váltást és ahogy nézegettem az 5.x ketté szedték a zenék és videók elérését.viszont az új music nevű mappa ikonja okádék mód néz ki szvsz.ezért szeretném a régi ipod ikonját rávarázsolni.valaki tudna egy relatíve egyszerű és érthető leírást mutatni?.az se baj ha angol
előre is köszi a segítségetA jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
DanielK
addikt
válasz samgar #39054 üzenetére
Szerintem jobb lett volna, ha meghagyják olyannak amilyen volt. Az iPod az Apple zenelejátszója, így maradhatott volna ez az elnevezés. Ráadásul kaptam egy új ikont, amit nem használok és csak a helyet foglalja. Vagy legalább lenne olyan jó a beépített videólejátszó, mint az AVplayer, amit most használok.
De ilyen az újságos is. iPaden ok, van létjogosultsága, de iPhone-on? Ki az aki 3,5 colon újságot olvas? A könyv még ok, mert a tördelése miatt olvasható, de a magazinnál már nem.
iPhone-ra is úgy kellett volna megoldani, mint az ibooksot, hogy ha kell, akkor letölthető az appstore-ból... -
őstag
-
tommjee
senior tag
válasz KonzolKartel #39058 üzenetére
Sehol nem találom pedig használtam a keresőt is ! De még AppStore-on sem találom meg
-
Salex1
őstag
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehetne átállítani a telót, hogy bejövő hívásnál gomb legyen a slide helyett (5.0.1-alatt)? Próbáltam keresgélni, de midenhol a tap to unlock-ot írja, de azt sehol nem találom..cydia-ban nincs ott ahol kellene lennie
-
tommjee
senior tag
válasz manchester85 #39061 üzenetére
Okés ! Kösszi
-
manchester85
veterán
válasz Salex1 #39060 üzenetére
Egyébként nem tudom, miért akarsz gombokat. Sokkal esélyesebb, hogy benyomódik, ha csörög a teló, és mondjuk véletlenül elutasítod, mint a slide esetében. És amennyiben fel van oldva a teló, akkor már egyből van válasz és elutasít gomb, ahogy Kommy is írja. Teljesen logikusan van ez megcsinálva.
i6 Silver
-
Salex1
őstag
válasz manchester85 #39065 üzenetére
Kényelmesebb lenne nekem, ha gomb lenne, de ha nincs rá egyszerű megoldás akkor marad így...
-
andew
tag
Lesz abból valami hátrányom ha a beta3-t JB-zem?
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
bepe79
addikt
Az 5.0.1 JB-re is hónapokat kellett várni és nemrég lett meg, 5.1b3 (->5.1 final) JB majd kb. nyár környékén, ha lesz egyáltalán valaha.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
nagyúr
válasz bolvar #39051 üzenetére
Talán ez segít, van a hozzászólásokban pár ötlet: [link]
Ha ez nem, így kerestem rá, érdemes a találatokat végignézni: [link]
Én az ikoncserének akkor látom értelmét, ha van egy program, amit sokat használok, de még nem retinás ikon... nagyon észrevehető a kijelzőn a retinás ikonok között az, amelyik nem az. Persze, érthető, a sima 57x57 pixel, a retinások meg 114x114.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Az iPhone a legértékállóbb okostelefon: [link]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
A zack küzd az SGS2+Android párossal: [link]
-
Zolom89
senior tag
válasz vadászcsiga #39083 üzenetére
Lehet már úgy van vele, hogy csak azért is meg lesz egy hónapnál tovább, hogy nekünk ne legyen igazunk..
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
DanielK
addikt
kiemelnék egy szót: "egyelőre". Anno mikor megvettem az SGS-emet, én is azt mondtam, hogyegy álom és hogy milyen szuper (azóta is ezt hallom vissza páromtól, hogy miket mondtam rá mármint a telefonra, nem a páromra, amit most ő használ), csak aztán jöttek a folyamatos force close-ok...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ja, nekem is pár napig tartott annó az "újdonság varázsa". Aztán jöttek az idegölő dolgok, a laggok, a sok rootolás, meg mittudomén,hogy valamennyire normális legyen a rendszer, a marketben lévő káosz, a nem egyforma ikonok ocsmány kinézete egymás mellett és még sorolhatnám... na, de nem keltem itt a feszkót, OFF-ban kitárgyalhatjuk, ha valaki akarja.
más: ma reggel ébresztett az iPhone-om, ahogy szokott. Csak épp kikapcsolni nem tudtam... csak nyomta a zenét, csak nyomta, én meg hiába nyomtam bármit, folytatta. Végül csak a reboot segített. Viszont a célját elérte: felébredtem...
-
DanielK
addikt
válasz icecave #39087 üzenetére
Az igen!
És mit használsz ébresztésre? Progit?szerk2: és azt hogy? Hogy lehet beállítani a zenét az alap ébresztésnél? Én az Alarm Clock Bud Pro-t használom, az összes zenét variálja és így nem kell nyomkodnom a snooze-t.
Bocsi mindenkitől, elfelejtettem, hogy még tudom szerkeszteni...
[ Szerkesztve ]
-
tommjee
senior tag
válasz DanielK #39086 üzenetére
iPod Touch 4 után nekem elég fapadosnak tünt az Android ! Pedig egy jó pár androidos teló megfordult nállam : Defy , SGS , Nexus S , Optimus 2x stb...
Nem a telefonokkal volt a baj hanem a rendszerrel
Meguntam a szórakozást velük és vettem egy iPhone 4-et
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz DanielK #39086 üzenetére
furcsa, mert nekem volt sgs és sgs2 is, és sosem volt velük problémám, csupán nem kell butára gányolni, és nem árt kicsit érteni hozzá!
mondjuk szerintem akkor sem kell lenézni/rosszallóan véleményezni senkit, ha iphone után más irányban változtat, mindenkinek a saját döntése, nem egy csorda ez, hogy rossz az, aki külön irányba indul el, mint a többiek!
megjegyzem; sgs és sgs2 több szempontból sem kis eltérés - természetesen az sgs2 javára -, sima i4 után az sgs2 lehet nagyon is jó telefon, ha az illetőnek van hozzá affinitása! én például sgs2 után el sem tudtam volna képzelni sima i4 telefont, csak és kizárólag az i4s jöhetett szóba, és végül az is lett!
mellesleg itt olvasni elég sok hibát néhány embernél, és bár többnyire jb vagy más buherálás az oka, de azért ez sem tökéletes telefon/rendszer - attól függetlenül, hogy én bő 2 hét tapasztalata alapján nem tudok rosszat mondani a 4s telefonomra, igaz nálam nincs jb, sem más gányolás![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
DanielK
addikt
Nem nézem le, csak viccelődök. Remélem, hogy bejön neki.
Az SGS nem volt gányolva. Hivatalos Kiesen keresztül feltett rom volt rajta. A naptár force close-olt, mikor visszamenőleg akartam törölni belőle bármit is. Csak hard reset segített. És ez minden alkalommal bekövetkezett, mert a naptáróra kint volt...
Szóval vannak benne olyan funkciók, amik még bugosak. -
DanielK
addikt
válasz DanielK #39092 üzenetére
Én itt minden ilyen nemű hozzászólást (SGS) befejeztem. Nem szeretném szétoffolni a fórumot...
Tegnap írtam, hogy az üzemidőm milyen jó. Kommy írta, hogy beragadt valami. Igaza volt. Vagy a My Data Manager vagy a VoiceMan nevű program volt az. Ma reggel is ezt csinálta a használat leírásban és miután mindkettőt letöröltem, jó lett.
Miután vadászcsiga leírta, hogy jó a beépített is, így ezt fogom használni. Én is beállítottam, hogy havonta emlékeztessen a törlésre.[ Szerkesztve ]
-
andew
tag
[link] nem jött be neki[ Szerkesztve ]
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
vadászcsiga
félisten
Nem gyenge, Zack éjfélkor vette meg egy ujonctol a telot. Bátor.
Sajnálom hogy nem velunk van már, kedveltem őt azért remelem néha belatogat ide is.
R.I.P. -
andew
tag
válasz vadászcsiga #39095 üzenetére
lajbii jófej gyerek üzleteltem már vele.
bánni fogja de nagyon
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
elég régen regelt ide,csak szakmai topicokba nem irt..elég baj,ha ez a mérvado..és nem az eladási statisztika..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Criton
veterán
nem Nexust akart véletlen venni? Mert amit vett az egy S2...
andew: én le nem cserélném
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest