Aktív témák
-
andew
tag
válasz Criton #38701 üzenetére
Ha jól sejtem az istyle nem pont szervíz. Westendben is van de inkább néz ki "boltnak"
Dupla
Mod:
Rosszul tudtam és nem is néztem utána. Ezek szerint szervíz is. Sorry[ Szerkesztve ]
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
mondomén
őstag
válasz icecave #38704 üzenetére
Nekem nem volt semmi extra, csak egy tema volt aktiv. Aztan lehet csak behaloztam a sok merulos hsz miatt.
Direkt megvartam az untethered jb-t az ilyen moddolassal, erre akad meg minden baja van a winterboard-nak.@ocarina
Akkor jol ereztem.
Inkabb csereltem par dolgot manualisan (notif center, folder hattereket)...[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Na most jutottam el oda, hogy a telefont bekapcsoljam. BIztonsági mentésből raktam akkor vissza mindent.
Létezik , hogy készenléti módban hozták a telefont, vagy a boltban bekapcsolták már?
-
Criton
veterán
Csak kérdeztem Nem kikapcsolt állapotban szokták odaadni?
Most leellenőriztem a régi és az új Serial No. Apple oldalán, a ma elhozott darabnak mostantól 12hó gyári garancia van, és a másik a régi még ugyan úgy érvényes
Blaise : nem volt kikapcsolva a telefon, csak készenlétben volt.
Egyébként ez a mentés visszaállítás dolog nagyon jó, megcsinálja magát és megint használhatok mindent ugyan úgy.
Most már csak felkel hívnom valakit, hogy az a recsegés probléma megszűnt-e
9A406 volt már ezen rajta, az előzőn 405volt
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Van olyan tweak ami fent frissiti a böngèszöt lehuzàssal...
Nos, van olyan ami lent is müködik, felhúzàssal? -
Criton
veterán
a biztonsági mentésből való visszaállítás esetén minden beállítás ugyan olyan lesz igaz?
értem itt, hogy a kamera beállítás is -
Criton
veterán
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget
Egy utolsó kérdés, az mitől van, hogy 3 alkalmazást nem tett vissza automatikusan az iTunes, pld iPHUpper2 programot, nekem kellett a pipát berakni, hogy visszarakja. -
vadászcsiga
félisten
Talált már valaki szótanulós appot nyelvtanuláshoz? Icecave mintha te kerestél volna ilyet.
-
Gazda1
tag
Sziasztok!
Az App Store-ban lehet úgy vásárolni, hogy a havi számlában fogok fizetni? T-Mobile-os vagyok. Bankkártyám nincsen, de a havi csekkel befizetném a letöltött program árát.
-... - Ne szórakozz, mert felborítalak a fülkével együtt! - De kártyás a fülke. - Akkor kártyás fülkével együtt borítalak fel!
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #38726 üzenetére
Írtad a másik fórumban (iPhone 4S), hogy lejár a beta március 14-én. Akkor mi a teendő? Vagy mi történik?
Nem kapcsol be vagy éppenséggel kikapcsol a telefon?
Esetleg Kommy te mit mondasz erre?Hol van leírva, hogy hány hozzászólás milyen tagsággal bír? Illetve, hogy kit miért bannoltak?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #38720 üzenetére
Nem.... van ugyan a jourist nyelvtréning, de itt fejtettem ki, miért nem vettem még mindig meg: [link]
DanielK: [link] Persze, ez szerintem nem jó dolog, sokan csak értelmetlenül pofáznak pont emiatt, mert hozzászólást vadásznak. Nálam az ilyen a szánalmas kategória.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
-
-
zack
nagyúr
válasz Ragnar95 #38695 üzenetére
Javít rajta, de nem oldja meg. Nekem az alaphoz képest még mindig lagzik amióta fent van a Winterboard.
Azt hiszem az 5.1-et nulláról fogm felépíteni, és nem fogom visszarakni a backupot. A félbehagyott játékokat meg megpróbálom addig kitolni.
Úgy fogom csinálni hogy alapról beállítom, majd backup, és utána jöhet a jb.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz TonTomika #38736 üzenetére
Majd pár restore, és adatvesztés után megtanulják. Sokan csak a saját kárukon képesek tanulni.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Misi1979
őstag
Motorola xoom "reklam"
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz DanielK #38730 üzenetére
Illetve, hogy kit miért bannoltak?
Miért moderáltunk topik[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz icecave #38729 üzenetére
Én találtam párat de talán ez tűnik a legjobbnak: A+ FlashCards Pro
-
samgar
őstag
"A Google szoftverét futtató okostelefonokra és iPhone-ra már most is elérhető az augmentált valóság (AR) technológia a Google Goggles nevű szoftver segítségével. "
És hol lelhető fel ez a szoftver? (US Store?)
Oppo Find X5 PRO
-
adise
őstag
Megoldható, valahogy vmi progiból a régebbi verzió felrakása? Igazából a facebook approl lenne szó. Van egy 3G-s iphone is a családban és ezen, mióta ez az új design-os facebook app van, azóta elég döcögősen megy már rajta... A régi még jó volt. Megoldható valahogy? Nincs jb meg semmi. Vagy inkább keressek másik a progit a hivatalos helyett?
köszi -
Scoobyka
addikt
Tudtok egy olyan appot amivel ha lefotozok egy konyvet annak a szoveget atrakja digitalisa es masolni tudok notera,de nem mint kep hanem szoveg?
-
eszgé100
őstag
Tegnap elkezdtem elrendezni a zenéimet itunesban, fél nap alatt még csak az "A"-val végeztem, de már kezdem látni, hogy miért ez a legjobb rendszerező
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest