Aktív témák
-
Stiegliz
tag
vettem egy polaroid pogo instant nyomtatot, ami bluetooth-on keresztül nyomtat ugyebár, csak épp a szifon sehogy nem akarja azt amit én , és a b. -sem akarja még érzékelni sem. valami ötlet ?
-
ittakary
nagyúr
Mi lesz holnapután?
Megfejtés: [link]
-
menyko
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy olyan alkalmazást vagy cydia tweek-et amivel megoldható az autómatikus hívásfogadás? Jó lenne, ha Skype hívás esetén egyből fogadja a bejövő hanghívást. De ha ilyen nincs akkor legalább a telefonhívásokat fogadja anélkül, hogy nekem meg kellen érintenem a kijelzőt.
Valakinek valami ötlet? -
Csabee.
nagyúr
Bocsánat a 3x postért, a PH motor meghalt úgy néz ki, és többszörösen küldte el az üzenetem... (nem is volt elérhető az oldal több percig..)
Ingyenes a Lock My Downloads
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Atikusz
senior tag
Az mennyire normális, hogyha az iPhone-t laptop közelébe vagy bármilyen elektromos eszköz közelébe teszem, akkor olyan hangosan búg, tipikusan azt a hangot adja ki mielőtt hív valaki azt a töttörötöröttörö .. de olyan hangosan h szinte fáj a fejem tőle.
Igaz, hogy be van kapcsolva az adatforgalom és vszínű ezért búg, de azért ez már nagyon durva, megfájdul tőle a fejem. Más nem találkozott hasonló jellegű problémával? -
Csabee.
nagyúr
-
Blue@X
senior tag
Egy újabb remek alkalmazás a Microsoft-tól iOS-re: SkyDrive.
-
need
addikt
Üdv..
kedves ismerősöm vett S4 készüléket..!
Híváskor a készülék..nagyon halk.. szinte alig lehet hallani a beszéd hangot..!
Csután van a hangerő!Mit javasoltok...? vigyék vissza...?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
-
norbesz79
csendes tag
Sziasztok
-
nagyúr
Szüleim felküldték nekem pestre a tokokat, szóltam nekik, hogy "nem bírom tovább", még soká lesz a megérdemelt szabadság, mire megyek haza.
Sajnos, képfeltöltés nem működik, még mindig, pedig írnék róluk egy rögtönzött tesztet a logoutba (már a JB-s counter appos cikkem is csak a képfeltöltésre vár...). -
Szecsy
aktív tag
mondjatok nekem kérlek egy jó csengóhangszerkesztő appot de amivel nem romlik a minöség mert sokkal ez volt a problémám
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #28991 üzenetére
Még gondolkodom, mi legyen, valószínűleg, oda teszem fel, csak most ide írni egy tesztet linkekkel, minek untassak olyat is, akit aztán rohadtul nem érdekel a téma, persze, max átugorja
Minőség? Hát, a helyzet az, hogy jó példa arra, hogy hogyan lehet majdnem ugyanilyen minőségű tokot/tokokat 10-szer annyiért eladni, ha rászitálunk egy idővel amúgy is lekopó Ozaki, Mushi, vagy egyéb feliratot...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azt lehet tudni, hogy az apple tervezi-e a droid féle faceunlock integrációját az ios-be?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
gzbotii
nagyúr
iTunes-on keresztul nem lehet app-okat letolteni a telora
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz icecave #28999 üzenetére
Es az alkalmazasok ful hol van? mert en csak ojat latok amivel a mar letoltott app-okat lehet szinkronizalni tobb iKeszulekre.
Bocsi, de iTuneson nagyon kezdo vagyok es szerintem Zune sokkal atlathatobb volt
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest