Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz istvankeresz #1450 üzenetére
Jo lenne ha ez mindenkinek ilyen egyszerüen menne.
Én Telenoros vagyok és nem akarok váltani mert nagyon jó céges csomagom van.
Nekem marad a többi útBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Tudnátok tanácsolni olyan tweak-et amivel az alapértelmezett safari böngészőt átlehet állítani más böngészőre? Opera vagy bármi másra?szerk: közben megtaláltam, Browser changer néven
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Lenne egy fura dolog, hátha tudtok segíteni:
Felajánlottak egy iPhone 4-et, elvileg full dobozos. Érdekes, állítólag csak pannonos kártyával megy, mással nem. A srác azt állítja, gsm boltból van.
Szerintetek? Lehetséges, hogy le van tiltva?Köszi
-
Csabee.
nagyúr
-
trobi28
addikt
válasz #35104512 #1454 üzenetére
Akkor pedig nagy hülyeség alá írni még egy kártyára,de legalábbis pénz kidobás,persze nem tudhatom hogy kinek mennyi (?)
Én sokadik Iphone-omat veszem használtan és sose volt semmi bajom egyikkel sem.
Csak zárójelben jegyzem meg hogy ezek jó minőségi cuccok,nem mondom hogy nincs köztük rossz,leharcolt de kevesebb arányosan mint némely márkából
Érdemes kicsit többet adni érte és megnézni rendesen,adásvételit írni ahogy kell és ennyi,
Nekem van egy 3GS eladó,megkérem az árát de egyben is van .Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #1447 üzenetére
"néhány készülék már csak az iPad basebandjével függetleníthető, így a GPS működése garantáltan megszűnik"
1. Nem. Elég lutri a dolog, de kb. 75-80% -ban száll el csak a GPS. Többször semmi nyoma sincs az iPad basebandnek, és teljesen jól megy a GPS is...
2. Most van valami új módszer, ami még forr ki, de már nem csak iPad baseband -el lehet függetleníteni a 3G/3GS modelleket. Pont csütörtökön próbáltam egy 3G-t, 4.2.1 szoftverrel függetlenel, 05.15.06 -os baseband -el...
-
-
ronson88
tag
Sziasztok,
Bocs, hogy olyat kérdezek, amit valószínűleg már sokszor kitárgyaltatok, de ritkán olvasom ezt a fórumot. Ha gond, akkor legfeljebb nem válaszoltok.
Össz-vissz 2 program miatt szoktam JB-ni az I4-emet. Ezek, a a Call Counter és a Lock Calendar.
Tudtok ajánlani valamit ezek kiváltására? Mert akkor végre úgy használhatnám a telefonomat, ahogy szeretném: trükközések nélkül.
-
trobi28
addikt
válasz #35104512 #1466 üzenetére
Bocs akkor nem szóltam.
Nálam nem férne el a családba,a feleségem szintén egy kedvező díjas Telenor üzleti csomagot használ a 2,5 éves lányom meg szerintem nem tudná kihasználni de holnap azért megkérdezem tőle hátha, mert akkor én is SZALADOK a T-be és veszek 1-et,mit 1-et akkor már kettőt mert van egy 90 éves öreganyám is ,hadd legyen annak is egy T-s Média mánia csomagja aztán én meg anya villogunk egy-egy új 4-essel
TISZTÁRA MEGÉRNÉ!!!!!!!!Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
ForRedGlory
félisten
Azt valaki meg tudná mondani, hogy a fészkesbe frissül az i4-be írd szöveg ipadra?
Konkrétabban, direkt teszt jelleggel írtam i4 alap jegyzetbe egyet, és egy idő után ipad jegyzetben is megjelent ugyanaz... Még csak gépre sem volt dugva egyik sem, hogy esetleg itunes szinkronizálhasson. Hogy van ez?[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz ronson88 #1464 üzenetére
Össz-vissz 2 program miatt szoktam JB-ni az I4-emet. Ezek, a a Call Counter és a Lock Calendar.
Tudtok ajánlani valamit ezek kiváltására? Mert akkor végre úgy használhatnám a telefonomat, ahogy szeretném: trükközések nélkül.A CallCounter gyenge árnyéka az appstore-os VoiceMan de negyed annyira sem konfigolható mint az első, ráadásul folyamatosan futtatni kell a háttérben hogy mérje a perceket bár most mintha ezt a legfrissebb verzióban megoldották volna legalábbis így értelmezem ezt: Auto-detect if VoiceMan was closed by iOS.
szerk.: most ugrott fel egy ablak hogy az iOs bezárta az alkalmazást, akarom e folytatni a voice usage trackingot. Elegáns megoldás nem mondom.A lockscreenre pedig teljes tilalom van, semmilyen hivatalos program nem férhet hozzá.
De mi a problémád a JB-vel? Én 6 Cydiás alkalmazással olyan telefont csináltam az iPhone-ból hogy jelenleg egyik gyártó okostelefonja sem tudja maradéktalanul ezeket. Beállítgattam őket aztán teszik a dolgukat a JB meg nem látszik. Egy problémám van a lag de az nem a jb miatt van az gyárilag ilyen.
ForRedGlory
Gmail szinkron. Valszeg be van állítva hogy szinkronizálja a Jegyzeteket is a többi mellett. Kapcsold ki ha zavar.
[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
válasz ForRedGlory #1471 üzenetére
Hy
Valószínű mindkettő hozzá van csatolva egy email címhez ami szinkronizálja a jegyzeteket is."Csak úgy mondom"
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Mi annak a proginak a neve amivel a kontaktokat ra birom masolni a SIM kartyara?
-
benecz
tag
Üdv!
Olyan problémám lenne a 3/4 éves iphone 3gs készülékemmel,hogy mostanság van olyan,hogy hívnak,és azt jelzi,hogy nem vagyok kapcsolható.Nagyon bosszantó tud lenni,mivel üzleti telefonnak használom,ott pedig nem megengedett hogy nem érnek el.T-ben vásároltam,még garanciális,csak ha most én visszaviszem,és ha pont ott nem tudom demonstrálni a hibát akkor nem tudom mitévő leszek.
Valaki esetleg találkozott ilyennel?
Szóval térerő van,hívnak,és a telefonom nem kapcsolható.De lehet hogy ezután 30 másodpercre hívva pedig már jó.Szóval nagyon tanácstalan vagyok,mert ha elromlik,romoljon el teljesen,de így hogy jó is meg nem is,ez nagyon bosszantó.
Valami tipp?
-
benecz
tag
válasz istvankeresz #1476 üzenetére
Nem,nincs megnyitva.Én csak használom a telefont,viszont 0-24-ben.napi 2-3 óra telefon,5-10 sms,rengeteg e-mail,...
Ez lehet sim kártya hiba?De térerőm az van.
Most vettem észere,hogy amikor én hívok valamikor fél perc is eltellik mire kincseng akit hívok. -
Csapi007
veterán
-
benecz
tag
válasz istvankeresz #1478 üzenetére
Ma frissítettem a telót,hátha.
Kivettem az iphoneból a simet,kicseréltem a másik telefonnal.De így sem tudtam hívni.Szóval szerintem a sim rendben van.
Úgy tudom demonstrálni majd a t-ben a hibát,hogy a másik telefonomról zsinórban hívogatom majd.10-ből 1-2 alkalommal nem tudnak felhívni.
Szóval nem tudom.Remélem meg tudják majd oldani a gondomat valahogy. -
ent
őstag
Help skacok!
Metalstorm online: hogy a csudiba kell azt a dugóhúzó figurát csinálni?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
plus44
veterán
Az infinity blade-et jól elbaltázták...semmi felirat nincs a játékban, legalábbis a kiegészítőknél...eredeti játék és nem egyedi eset, elég érdekes..
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Vetem egy iphone 3g-t Jailbreakelni szeretném, és ezen leírás alapján neki is álltam. Mindent az utasítások szerint csináltam, de miután DFU módba raktam telót és szépen elkezdte a program csinálni a dolgát... megjelent downloading jailbreake data felirat... de ekkor a program hibát észlelt és leállt majd a win7 szépen be is zárta progit.
Gyári 4.2.1 van rajta, és nem unlockolt a készülék.
Valakinek ötlete mi lehet a gond? Másik módszert tudnátok ajánlani jailbreakre?
[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
ha veszek egy iphone 4g törött kijelzőset, és kicseréltetem benne a kijelzőt+ érintőfelületet, akkor lehet olyan jó mint egy gyári képernyő?
-
istvankeresz
aktív tag
válasz Piero89 #1486 üzenetére
Hali!
4.3 gyári ios-t nekem sem sikerült jb-elni, de felfrissítettem 4.3.3-ra és onnan sikerült nekem elsőre. Tehát Itunes-on keresztűl frissítsd 4.3.3-ra és utána redsn0w_win_0.9.6rc15 -vel jb-eld. Nekem így tökéletes lett.
Szerk: Sorry, most nézem , hogy 3G-d van, azt nem tudom, h lehet-e 4.3.3-ig frissíteni, mivel nekem I4-em van. Ha lehet akkor csináld a fentiek alapján mivel van már untethered verzió azaz nem kell minden újrainduláskor megcsinálnod.
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
Piero89
aktív tag
válasz istvankeresz #1493 üzenetére
Már azért megérte, hogy az ikonok mögötti háttér variálható
-
Enjoy
addikt
Igen, sajna valamit elszúrhattak a betűtípussal, mert hülye téglalap szimbólumokat dob ki a betűk helyett. (Egy két napja írtam róla én is: Link)
De legalább lett multi és survivor mód
Sokat dobtak az egész játékon, mert az alap játékmenet elég unalmas, főleg ha már mindenből a legjobb cuccod van, s mindent feljavítottál..[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
máyköl
veterán
Van már Galaxy S, Zte Blade, stb. OFF topik, most már beszélgethetünk mi iPhone tulajok is OFF -ban... [link]
[ Szerkesztve ]
-
pingwin92
aktív tag
Nem tud valaki olyat SBSettings-hez hogy onnan lehessen kapcsolgatni a képernyőelforgatást?
Vagy valami olyat amit lehet activatorral használni? Mert régen volt csak azóta restore-oltam és már nem tudom mi volt az.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest