- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasza blanka
aktív tag
üdv
e5-1620 alá melyiklap lenne jobb inkább?
GA-X79S-UP5-WIFI rev. 1.0 vagy Asus P9X79? előbbi 5ezerrel drágább.
vagy érdemes lenne a 1620 helyett egy 2670?
köszi
-
kasza blanka
aktív tag
lehet kicsit késő
-
kasza blanka
aktív tag
Srácok!
Szerintetek érdemes lecserélni egy Asrock X58 Extreme + X5660 kombót P8P67+I7 2600K-ra?
Előbbi öcsémé, utóbbit vagy eladom, vagy nekiadom, és akkor a 1366-os lesz eladva.
Az X58-t nem nagyon merjük 200Mhz-en használni, mert akkor a Chipset nagyon melegszik, így 160x23-n megy. A teljesítménnyel nincs gond, elsősorban zenélésre lett véve, azért kellett a sok szál/teljesítmény, viszont komoly chipset hűtés nélkül ebben a konfigban már nincs plusz, és a 4mag/8szál 4.2/4.5-n csak hozná u.azt a teljesítményt. A sandy bridge vmivel frissebb generáció, kevesebbet fogyaszt, annyira nem is melegszik és a 1366 most még elég jó áron elmenne szerintem, így kb nullszaldóra jönne ki a csere.
Mit gondoltok? Ti cserélnétek?
Köszi
-
kasza blanka
aktív tag
válasz kasza blanka #3521 üzenetére
bocs, benéztem a topikot
nem ide akartam -
kasza blanka
aktív tag
Akkor nem voltam elég egyértelmű: zeneszerkesztés(Ableton)amihez pl sokszor kevés volt anno a phenom II x4, ezért lett lecserélve. Közben éjszaka tesztelgettük, és arra jutottunk, hogy marad a cucc, lévén 3.7en többszálon hozza a 4790k@4ghz eredményét, és a 6700k alapórajeles eredményét, és a 2600k nem annyival újabb, hogy megérje a csere. Annyi lesz, hogy megkapja a másik konfigból az alpenföhn brockent a CM hyper n520 helyett. Ha a chipsetre is találnék vmi megoldást, akkor mégjobb lenne.
Még jó, hogy a kérdésem topikot tévesztett, mert a másikban azóta sem válaszoltak
Köszi még1x
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RYZEN 2XXX-től 5XXX-ig processzor felvásárlás!!!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, tesztelt - Gari 2029.01.04. -ig - Eladó!
- CPU Processzor Kiárusítás SALE
- Hibátlan - AMD Ryzen 5 3600X 6-Core 3800MHz AM4 CPU processzor + új gyári hűtő
- AMD Ryzen 9 3950X 16/32 105W processzor és egy AMD Ryzen 7 3700X processzor hűtővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest