Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz TechN7ne #23918 üzenetére

    Jelenleg ez érvényes az összes alkatrészre ,nincs zsugorfólia ,védőjegyes matrca a nyílásnál vagy bármi ,és kb. ez szinte érvényes az összes pc alkatrészre ,legyen az dobozos ram ,cpu ,lap ,vga ,merevlemez.

    Megint badarságot állítasz! Procik minden esetben matricával vannak lezárva (kivéve tray kiszerelés), memóriák 90%-a szintén, VGA-k esetében meg 80% szintén ragasztva van vagy doboz, és / vagy antisztatikus zacsi szinten is. HDD-k többsége szintén leragasztott zacskóban jön, SSD szintén zárva van matricával
    Szóval nyugodtan lehet azt mondani, hogy a termékek 80-85%-a alsó hangon tartalmaz valamilyen zárolást, ami alapján instant megmondod, hogy volt e már bontva.
    Lapnál meg bármit csinálsz ha gépe építed, nem asztalon rakod össze a csavar fejek alatt látszani fog, hogy volt már gépben, az ujjlenyomatokról nem is beszélve.
    Sőt sok esetben manapság instant bios frissítéssel kell kezdeni, és a lapon rajta szokott lenni a jelölés milyen verziójú biossal van gyárilag szerelve, szóval már ebből is kideríthető a bukta.
    Másrészt annyira alacsony az árrés a legtöbb hw esetén, hogy nem éri meg rizikóznia a boltnak inkább bevállalják a bukót, vagy beépítik ezeket a bontott alkatrészeket kész gépnek és eladják úgy, így van esély arra, hogy ne bukjon rajta, minden más esetben bukni fog, mert bontott terméket nem lehet újként értékesíteni, és a számlán is meg kell különböztetni ha valami bontott, javított, stb.

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák