Új hozzászólás Aktív témák

  • Beowulf_78

    addikt

    válasz Qru #13251 üzenetére

    Köszi! :C :R
    Nem cserélek hűtőt...mert max. 5 fokot nyerni és tizenezret beleölni...badarság. :U
    Le is irják a konklúzióban...a léghűtéssel elért teljesítmény ezeknél a hűtőknél már a csúcson van...és fizikálisan nem igen lehet jobbakat csinálni, max. pár százalékkal.
    Ilyen teljesítmény többletért feleslegesnek tartom a hűtő cserét.
    Beszéltem a PC Gear-rel is legalább 20 percet.Ott is azt mondták hogy nem jobb a Xigmatek mint az Infinity+3x12cm venti.Azt mondták, jelenleg ennél a kombónál amit használok, nincs jobb számottevően, max. 1-2-3 fokot nyernék az Ultra 120 Extreme megvétele után, de lehet még annyit se, kb. egy szinten vannak.Ráadásul mondták azt is hogy a TRUE talpazata nem minden esetben minőségi, és lehet hogy polírozni is kell, ha szerencsém van akkor nem. :U Azért ez elég nagy fekete pont egy 13-17k-s hűtőnél.
    Persze azt ők is mondták akinek nincs még hűtője, vagy lényegesen gyengébb, ár/tudás alapján mindenképp a Xigmatek HDT-S1283 a befutó, de hogy eladjam az Infinity-t és vegyek egy ilyet, vagy egy TRUE-t lebeszéltek róla.Egy olyan sráccal beszéltem aki 3 éve hűtőket tesztel. :K

    Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák