- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- SkyShowtime
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz TechPowerUp #17700 üzenetére
Viszont ugy látom elég sokat droppol a lapom,mert terhelésnél 1.370-1.390v között ingadozik.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
serito
senior tag
[OFF]Mint azt már korábban írtam, mára vártam az új hűtőmet(Thermalright TRUE Black).
Meg is érkezett meg nem is. Délután mentem érte az üzletbe, örültem mint kisgyerek a születésnapi ajándéknak. Minden rendben ment, 1db nekem félrerakva szuper . Fekete doboz...stb.
Fizettem, majd a boltbol kilépve megnéztem a hűtőt - nem bírtam hazáig (ami mellesleg 80km-re van a boltól) - és mit látok a hűtő talpán ami a CPU-ra fekszik fel, egy a talp közepétől a széle irányába húzódó mély karcolást. Mintha valaki egy csavarhúzót vágott volna bele és kihúzta volna a széléig. Mondanom sem kell azonnal visszavittem. Minden gond nélkül visszavette, és jövő héten kapok helyette másikat. E cseppnyi probléma miatt az 5Ghz-es tesztem léggel, jövö hétre tolódik.köszömöm, hogy végig"hallgattatok"
[/OFF]Valamiért nem szürkít??
[ Szerkesztve ]
-
Elite Master
tag
válasz Mrdevil #17698 üzenetére
Hi. Én is most vettem. Az én videm az E8400-nál vid:1,2500V !!
1,425-el 4Ghz Stabil 4h prime után is!!! Én ajánlom neked a Hyper 212 procihűtőt , mert nagyom jó!! 4Ghz-en a procim 49-50 celsius között mozog prime alatt!!!! Probáld ki!!
LIPI ISTEN KIRÁLY VAGY!!!!! UPPP
[ Szerkesztve ]
-
Ragadozó
Ármester
válasz Elite Master #17704 üzenetére
Nekem soknak tűnik az a 1,425 léghűtéssel...
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
őstag
sziasztok
most vettem egy E8200ast 3.7ghz-én 1.18v-al prime stabil(45percig néztem)
meddig mereészkedhetek ugy mindennapos átlagos használathoz .
és a VID-et hogy lehet megnézni? -
lipi67
nagyúr
válasz serito #17702 üzenetére
Vicc,hogy ilyen kategóriájú hűtők,hogy keröülnek ki..Viszont még egy hétig lesz legalább géped (-bocsi )
Elite Master:??????? Köszi a kedvességedet,bár nem szolgáltam rá,de jobb tőle a kedvem
Basszus!!4GHz terhelve 50°?Az azért kvajó ám!szucsinka:VIDoreTemp,RealTemp kiíraj.Hogy érted,hogy meddig merészkedhetsz?Fesz?Ha 1,18-on 3,7 és 1,26-1,28körül 4GHz(kb),szerintem meg is állhatsz.Felette már adagolni kell neki nagyon a szuflát,s 2-3 400MHz.ért sztem nem éri meg.Ha csak a"végét"akarod tudni..-úgy amennyire bátor vagy(Bios 1,45Vmég ok,sztem,felette..Te dönts
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Elite Master
tag
válasz Elite Master #17710 üzenetére
Most ment 49 re
-
Rusher
őstag
válasz Elite Master #17710 üzenetére
De ezek maghőfokok vagy CPU? Egy képet tudsz mutatni róla amin rajta van RealTemp és Everest is prime alatt?
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Elite Master #17713 üzenetére
-Így érthető. (Rusher is biztos a magokra értette mint én.(azt nézd mindíg!)
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
törölt tag
válasz Elite Master #17716 üzenetére
A 62 még jó, terhelve. Nálam eléri a 75-öt is, igaz, csak provizórikus hűtéssel. Az én procim VID-je 1,125V.
-
Elite Master
tag
Köcce az eddigi segítséget mindenkinek!! Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
válasz Elite Master #17716 üzenetére
Nálam 4GHz-nél57-53a két mag(1,264V valós),4,4GHz-nél 73 és 70(1,4V valós)
szucsinka:Na,mennyi lett a VID?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Elite Master #17718 üzenetére
Nálam a 80 fok a tűréshatár E8xx-nél. (Extrém, pl. prime terhelés alatt, normál használatnál annyi sose lesz.) AMD X2-est elengedtem már 100 fokig is, azóta is megy. Kérdés, annak a szenzora mennyire volt pontos. Ja, mindig a magok hőmérsékletéről beszélünk!
Jó éjt!
-
őstag
3.8ghz-en 1.25v stabilnak tünik 15peerc prime95-el
-
lipi67
nagyúr
válasz szucsinka #17723 üzenetére
Nekem is 1,225 aVID!
Nem szar az!
Nektek(Te és dolargaan) bios 1,225-ön mit megy,s mennyire esik le a fesz?[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz szucsinka #17727 üzenetére
Ez Ok,de alapon(1,225V-Bios)meddig tudod húzni,s akkor a cpuZ szerint mennyit kap?
-nálam 1,168 és 3,7GHz-
dolargaan7*500-on nem is néztem még..kezdem is[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz #16155904 #17730 üzenetére
Te! 7*500-on tuti,hogy bios 1,225V volt?Nálam be se bootol! S ha Bios 1,225 az alapból 1,192V terhelve meg 1,168V
-
Aryan
senior tag
válasz Elite Master #17718 üzenetére
Nálam már elérte a 100°-kot Real Temp szerint ,le is kapcsolt a gép, de szenzor hibás a prockóm. Szerintem tartósan 60-70° nem gáz.
-
lipi67
nagyúr
válasz #16155904 #17736 üzenetére
Megette! (gondolom emelte)
Na az én procim nagy ívben sz@rik a 7-es szorzóra.1,3V(bios) se volt elég neki a boot-hoz se,fagyott közbe.8*500-on szerintem már primestabil ennyi fesszel..[ Szerkesztve ]
-
Aryan
senior tag
válasz #16155904 #17736 üzenetére
Igen most nézem hogy neked P35-ösöd van, MCH Core 1,24v-ra (nekem alapból ez 1.1v) és Mch reference belett lőve: 0,715v-ra. Én már több mint egy hete szívok a tuninggal , de most már alakul a dolog nálam. Szerintem az én beállitásaim nem mérvadóak, hallgass csak Lipire ő vágja a dolgot nagyon .
[ Szerkesztve ]
-
VIBO
őstag
na egy ora stalkerezés közben ezt sik
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
lipi67
nagyúr
Ez nagyon jó! Nálam 1,264V kell hozzá Pedig a 24/7-es-hez meg semmi:[1,168V/3,7GHz]
dolargaan:Jó az IP35-E,csak biosfüggő
Aryan: Ilyen lábbajnokok vagytok?
a Cel.300A b21-es lába,na az fölösleges volt.....[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz #16155904 #17741 üzenetére
Honnan szedted azt a lapot?
VIBO: Én ez alá nem tudok feszelni(Abit)Még a CrystalCPUID-vel bűvészkedhatnék,de ott se nagyon elged alá..Látom,Neked lassan egy megdörzsölt vonalzó is megteszi Felül(4GHZ felett)nem kéri nagyon a feszt,mennyire melegedik?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
lipi67
nagyúr
válasz #16155904 #17747 üzenetére
PONTOSAN.Nekem meg ugye..Abit...ment is rögtön 466-ot
asszem az volt az első keses cerka..
X64 vagy Vista?(8GB ram)[ Szerkesztve ]
-
-
lipi67
nagyúr
Nálam 3,7és 4GHz között van egy határ(holt sávUtána kb lineáris.Mindenütt kell neki a szufla ,de nem melegedik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest