- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- SkyShowtime
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz Anubis_9 #17550 üzenetére
A BIOS-ban Auto-n van a Core fesz? Ha igen tedd valamilyen fix értékre.
És az energia-takarékos funciót kapcsold ki és úgy nézd meg.
(Ha akarod utána visszakapcsolhatod)[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
lipi67
nagyúr
válasz MaSzKa #17442 üzenetére
Ma,direkt Neked méregettem.Nem hiszem,hogy VID-es tuningot 24/7-ben passzív hűtéssel,ventik nélkül használni tudnál..3 perc és 84°voltak a magok...[link]
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lala42
őstag
Hali!
A dobozán szerintem rajta van. A hologramos cimkén alul 1.25V max. Az enyémen legalábbis, mert itt van előttem, De ha tévednék, akkor bocsi. Az Intel honlapján a procik adatainál (rá lehet keresni)szintén írja.Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
xxxJoexxx
csendes tag
Szerbusztok esetleg tudnátok segíteni hogy melyiket vegyem játékhoz?Kettőn morfondírozok vagy egy Q6700 vagy egy E8500 melyik halytaná ki jobban a kártyámat?Ami egy 4870x2.Választ előre is köszi
-
Anubis_9
őstag
Az én VID-em 1.2500v, szemben a te 1.1500v-oddal. Egy tizeddel több.
Mit jelent ez rám nézve tuning szempontból. Mint írtam, a 4000 Mhz-et céloznám meg 8x500-zal, vagy 9x450-nel
lala42 Az én dobozom nincs feltűnteve max. V.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
lala42
őstag
válasz Anubis_9 #17561 üzenetére
Most melózok, de holnap csinálok 1 képet és felrakom a dobozról készültet.
A fehér cimkén alul a VERSION# E27442-001 1,25V max. PACK DATE 04/03/08
Sőt előttem az előző E6550-es papírja ill. doboza is (csak a cimke rész) annak a vid-je 1.35V max. FPO/BATCH# L726B048
Mindjárt scannelek 1-et. Most nézem, hogy van itt olyan is[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
sz.j
nagyúr
válasz lala42 #17557 üzenetére
Az nem az ....
Az én dobozomon is szerepel az általad emlitett 1,25V max, ezzel szemben a procim min. vid-je 0,9625V míg a max vid 1,15V (lásd # 17549 hsz linkjét)Anubis_9
"Mit jelent ez rám nézve tuning szempontból"
Így, minden próba nélkül semmit sem jelent.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
lala42
őstag
Igen ez igaz, az intel honlapján a VID-nél két érték van megadva a procikhoz 1 min és 1 max. ezen határokon belül vállal garit és biztonságos üzemelést gyári hűtővel.
Ami a dobozán van az az átlagos 24/7 re vonatkozik.
(ezt egy INTEL-es fószer magyarázta el )Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Anubis_9
őstag
Kimentettem egy képet az én minimu, maximum VID-emről.
---
Rendbem, azt hittem ez a VID döntően befolyásolja a tuningot. Ha megjön a memóriám jövő héten, odacsapok neki rendesen. (Vagy húz a szürke, vagy megdöglik. ) Egyenlőre csak 1 db 2 GB-os Kingmax van bent."Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
alfa007
tag
Sziasztok,
nemtalálom a topikban azt az oldalt ahol a biosz beálítások voltak belinkelve
Szeretném 1 kicsit meghúzni a procimat 8400 as meg 1 napos....
(bisztosra szeretnék menni,kezdőként félek is 1 kicsit)
ha valaki emlékszik netán, kb hol lehet.....Köszi előre is
(nem vok lusta csak ekkora de mekkora ez a topik )by AGP....
-
VIBO
őstag
tsao sváácok
nb, sb , ich, fsb term feszre milyen értéket javasoltok és miért?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
lipi67
nagyúr
válasz lala42 #17567 üzenetére
" min és 1 max. ezen határokon belül vállal garit és biztonságos üzemelést gyári hűtővel."-Ez nagy butaság volt a részéről...
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Aryan
senior tag
rossz helyre írtam
[ Szerkesztve ]
-
lala42
őstag
válasz lipi67 #17576 üzenetére
Na van benne valami, mert én is kételkedve fogadtam az infót, de hát ha ezt mondta, akkor ezt mondta nekem sem került semmibe, és neki sem.
(persze elgondolkodtató, hogy ha a gyártó megad egy értéket, jelen esetben pl max. és azt tullépve kijön a füst (tudod, ami a procit üzemelteti )akkor az garanciavesztéssel jár-e?
Ha én rosszat írtam, az csak azért volt mert rossz infót kaptam.
Ezért bocsiAmi működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
fsb1000
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Csináltam egy 3Dmark Vantage eredményt....Proci 4590Mhz-n ketyegett....
-
lipi67
nagyúr
válasz lala42 #17579 üzenetére
Szia!Nem is Neked szólt,de annyiszor ki lett már tálgyalva ez a VID.Fentebb olvashatod "hivatalosabban",de,konyhanyelven:Ez nem egy sáv,2 határérték között.Ez az a fesz(max)amin az intel garantálja neked,hogy a TE procid hibátlanul tudja a 9*333-at,a min pedig a takarékos 6*333-hoz tartozik.Nem is igazán Neked szól hanem az alaplapodnak.Ő ez alapján állítja be a normal-auto stbb-hol mi a neve-értéket.Kivétel az Abit,ott a biosba alapból ez lesz az adható legkisebb érték. stb..stb..
Doboz:Elvileg igen a gyári hűtővel kb ennyit javasol a gyártó.Ez is baromság ám,gondolj csak bele egy 1xü ténybe:A dobozokon szériától függően azonos fesz szerepel(pl 2xxx stb 1,35V)Közben meg..Van amelyikben "normális"méretű hűtő van réz betéttel,van amelyikben feleakkora a magasságga,van amiből kimarad a réz,stb..Amíg a gyári hűtők nem szabványosak,hogy lehetne a fesz az
Nem????(ez se Neked szólt!)
-megyek főzni...
MOD:Ha van kedved,tedd fel az RMClock progit.Ott a különböző szorzókhoz,különböző VID értékeket tudsz hozzárendelni.Játéknak jó(vagy ha alul akarod feszelni),értéke amúgy kb annyi mint egy szoftveres tuningnak...(ami nem megy biosból..az nem is ér semmit,egy fotóért fölösleges..)[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #17583 üzenetére
Szép!Látom a feszt se sajnálod Prime alatt mit is tud(bocs,tudom,h kérdeztem és vszoltál is,de elfelejtettem ,s most nem sok időm van megnézni..
Aryan:Megbeszéltük..remélem minden odaért..
-
lipi67
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #17589 üzenetére
Jó az!!!Sőt!Nem is láttam itt jobbat!Volt asszem egy 4428,azt akartam űberelni 4446-on,de 30perc után eldobott akkor a príme Subaru azt mondta,hogy lehetőleg ne netezzek közbe,mert a böngésző is hazavághat..Azóta nem is néztem..
Gratula![ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #17593 üzenetére
Hű!!És a mostani procid?Vele mi lesz?(kívánom,hogy legyen igazad,s ne bánd meg,de félő,necces nagyon..)
Aryan: Jó az!!!Nagyon is jó!Feszt nem kap,kazán mellett is viccesen hűvös,és mire nem elég?-Használd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest