Új hozzászólás Aktív témák

  • 5150head

    senior tag

    válasz totron #1138 üzenetére

    Úgy tudom az 5000 fő alatti falvakban marad a csok, mindenhol máshol off. Szerintem aki eddig falura akart költözni az már rég megtette. Felénk a környező falvakban pl nincs orvos, rendőr, van ahol suli se, közért is csak egy jól túlárazott cuccokkal. Ha nincs a közelben értsd: 10km-en belül valami értelmezhető város, akkor felejtős. A falvak sok helyen amúgy is le vannak pukkanva, a kívülállókat meg nehezen fogadják be. Ezzel az új csokkal szerintem csak azt érik el, hogy ott még jobban megugornak az árak, de nem hiszem, hogy lesz rá kereslet, persze attól is függ hol nézzük.
    Ahogy édesapám szokta mondani: "Fiam, falura születni köll!"
    Nagyobb érvágás szerintem az, hogy a 30 év alatti nők vehetik csak igénybe.
    Szerintem lesz itt "satufék" jövőre. Felénk jelenleg a felújításokon lehet látni már, hogy ha szakit hívsz akkor jönnek, nem pedig az h várólista van meg "2-3 hónap múlva talán tudunk menni."

    #1137opr Tökre meg tudlak érteni, szintén 87es vagyok. Hasonló életúttal, de mi külföld helyett Pestre költöztünk. Covid kitörése előtt költöztünk vissza vidékre.
    A tőlem 4-5 évvel idősebb barátaim szintén vidék-pest-vidék utat megjárva tudtak még venni ingatlant, mi már több mint egy éve keresünk sikertelenül... ez van.

Új hozzászólás Aktív témák