Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
36e-ért vettem AC 360-at. 8e-t visszatérített az.alza, mert jó szokásukhoz híven használtat küldtek, aztán kiderült hogy több széria is hibás (rozsdásodott szivárgás miatt), a gyártó küldött új alkatrészeket és vizet, feltöltöttem, átszereltem, azóta csöndben hűti az 5800X-t, csak röhögök a pumpazajos és egyéb megjegyzéseken. Szóval 28e-be fájt a vízhűtés, a DR Pro 4-et (250W TDP! ) meg 25e-ért adtam el. A felszabadult helynek köszönhetően a VGA, az alaplap, stb, minden 10-15°C-kal hűvösebb lett a házban (és persze a legtöbb venti áll, PC kb. zajtalan), pedig Phanteks NeoCube, annál jobban csak egy nyitott „ház” szellőzik. Szóval én is ragaszkodtam a léghez sokáig, de már a tegnapi cuccokhoz is kevés. A ráírt wattok felét, ha képesek lekezelni.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
-
Predatorr
őstag
válasz BioNiCMaN #22 üzenetére
Itt meg később is kaphatóak voltak régebbi darabok. Már 7. gen volt piacon, amikor én még 4-et kaptam, és még örülhettem, mert haverom 1 hónappal azelőtt 3. gent. Nagyon sok, régebbről idehullt hardver forog a magyar kereskedőknél. Sztem ide szórják a javított darabokat, annyiszor futottam már bele 2 nagy kereskedőnél, de kisebbeknél is.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
- 2db Noctua NF-A14 PWM ventilátor 140mm
- GELID Extreme Thermal Padok 80x40 12W/mk - Legjobb ár!
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest