Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz zsiga68 #18060 üzenetére
Legutóbb kipróbáltam a TomTom térképet is Magyar és Ausztria vonalon. NNG-t ismerem,szerintem a legrészletesebb hazánkra. TomTom talán nincs olyan részletes de követi a változásokat,amit sajnos a Here térképről nem lehet elmondani,legalább 3 éves lemaradásban van. Külföldre nincs tapasztalatom lefedettségre,ezért kérdeztem.
-
emre33
addikt
válasz zsiga68 #18070 üzenetére
kösz! Így sikerült. data.zip egyik ini fájlában kikapcsoltam a hivatkozást a telepules.spr -re.
Még egy gondom van. Google keresés nem működik, internetkapcsolat van, online közlekedési információkat le is tölti.
Azt mondja: kiszolgáló nem találhat. megszűnt ez a funkció? (wince)ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Jazz
veterán
válasz zsiga68 #18124 üzenetére
Semmi...hogy aktiválom az ux-et? Valahogy csak kikéne választni nem?
Most ugye létrehoztam egy könyvtárat ami nem is volt, abba beletettem az ux-et, a sys.txt-t átírtam ahogy mondtad, ennyinek elégnek kell hogy legyen?
A progi honnan tudná hogy neki az ux-ből ki kell olvasni valamit?A 10Mb-os zip-et is az ux-be kellett tenni ugye? És így simán zip.ele, kibontatlanul?
free your mind
-
Zolee11
senior tag
válasz zsiga68 #18156 üzenetére
És azt nem tudjuk, hogy mi és hogyan tárolja azt, hogy mi fizetős és mi nem, mettől meddig, stb.? Lényegében ezt kellene állítani egyedileg, mindenkinek a megfelelő módon.
Igazán követhetnék a fejlesztők ezeket a változásokat, droidra állandóan új változat van, de semmi hasznos fícsőr sehol. Normál gps-re meg lassan megáll minden fejlesztés, mert inkább a gyári megoldásokra fejlesztik az egyedi programokat... Utálom az összes integrált rendszert, hifi, gps, okosketyerék. Majd ha kell nekem olyat veszek amilyet szeretnék... A régi jól bevált eszközöket, meg nem tudom egy újabba építeni, mert szabvány méretek az sehol.
no brain, no problem
-
LacaPaca55
újonc
válasz zsiga68 #18320 üzenetére
Köszi a választ. Kaptam egy ACER tabletet egy SzülinApp IGO-val, ami törökül beszél.
Hiába találtam meg hosszú próbálkozással a nyelv átállítás lehetőségét,
de kijelölöm a magyart (angollal is próbálkoztam) elfogadja, újra indul és marad török.
A nyelvi könyvtárban van magyar Lang_Hungarian.zip .
Arra gondoltam, hogy hátha a SYS.TXT -be kell beírni.
Próbaként a nyelvi könyvtárban a magyarnál található[INFO]
languagekey="hungarian"
flag="flag_hun.bmp"
name="Magyar"
LCID=0x040e
supports_new_tmc=1
date_format="YY.MM.DD"
flag_icon="countryflag_hun"
iso_lang="hu"
brand="iGO_primo_nextgen"
timestamp="1429085786"
timestamp_readable="2015.04.15. 8:16:26"tettem be a TXT be, de nem reagál. Maradt török.
Erre kellene valami megoldás.
Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni. -
LacaPaca55
újonc
válasz zsiga68 #18340 üzenetére
A válasz alapján arra következtetek, hogy nekem írtad (LacaPaca55). Nem pontosan írtam. Török a nyelvi környezet, nem a hang. Az, hogy törökül beszél az azt akarta jelenteni, hogy minden felírat török. Bocsánat a pontatlanságért. Hova kellene írni vagy mit kell kibontani .., hogy magyarul írjon mindent?
-
juhlaci
tag
válasz zsiga68 #18467 üzenetére
Köszönöm megoldódott a problémám ! A legújabb NNG magyar van a belső memóriába és a HERE 2015Q2 a micro SD kártyán. Te egy Úr vagy! De azért még a skin a jövőre nézve érdekelne!!!!!!! VALAKI ????
[ Szerkesztve ]
Itt szép lehetsz ,de okos nem! Motto: "akinek nincs esze, legyen GPS e"
-
DM43
Topikgazda
válasz zsiga68 #18649 üzenetére
Én (és Te is) egy ideig vezettem a megjelenéseket: verziószám, kiadás dátuma és sok esetben az eszköz neve, amin megjelent.
Például az első primo 2010.02.08. dátumú, 8.5.9.130045 verziószámú, és a CEBIT-en kiállított demó verzió volt.
Ha minden igaz, akkor az első kereskedelmi forgalomba került program a Navon 480-on jelent meg 8.5.9.142948 (2010.05.11) verziószámmal. -
papsoka
aktív tag
-
juhlaci
tag
válasz zsiga68 #18823 üzenetére
Köszönöm a biztatást! Elvileg ez lenne a szupertrafipax, de ez elég karcsú nincsen alul számsor, így mikor fog figyelmeztetni? [speedcam_category: 11]
activated_spoken_type = beszéd
activated_speech = "Megfélemlítés radar"Itt szép lehetsz ,de okos nem! Motto: "akinek nincs esze, legyen GPS e"
-
juhlaci
tag
válasz zsiga68 #18830 üzenetére
Üdv. Elolvastam, de úgy gondoltam, hogy passzolni kellene a 10 hozzászólással ezelőtti bemásolásomhoz. OK. ha beírom, hogy Vigyázat szupertrafipax az úton akkor még mindig kellene valamit írni, hogy 200 méterre előtte bemondja. Egyébként csak a nullást, az egyest, a 8 ast és a 11 est kell magyarosítani ha akarom a 4 adatbázist használni. Ezt igy bemásolhatnám, ahogy a pdf ben van? nem fogja a többi bejegyzést zavarni?
[speedcam_category:11]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Telepített szupertraffipax az útvonalon."
approach_beep_distances=200
approach_beep_spoken_type=speech
approach_beep_speech="Telepített szupertraffipax."
overspeed_spoken_type=speech
overspeed_speech="Vezess óvatosan!"
overspeed_min_speech_repeat_delay=20
min_frc=5
use_road_speedlimit=0[ Szerkesztve ]
Itt szép lehetsz ,de okos nem! Motto: "akinek nincs esze, legyen GPS e"
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple Watch
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Path of Exile (ARPG)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing 256GB, Dual Boot CFW 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Intel Core i7 9700 4.7 GHz Eladó! - Eladó! 47.000.-
- RAKTÁRON! PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest