Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baratkriszta
csendes tag
Nálam egy wayteq x960bt hd-n szépen megy. A 99 végű változat.
-
pentium4
senior tag
Sziasztok!
kérnék egy kis segítséget, aki megvette vagy letöltötte az igo primo full europa térképet iphonera, az írjon már nekem, mert lenne pár kérdés a működésről, stb., csak ha megbizonyosodtam akkor adnék ki érte pénzt!
kösziP4
-
nyesix
senior tag
sziasztok!
olvastam, hogy térkép frissítés után törölni kell a save mappa tartalmát. Az a kérdésem, hogy miért?,és hogy mindent törölni kell belőle? ergo az összes beállításom elveszik?
köszi -
m.jeno
senior tag
Az valóban igaz, hogy az öszes beállításod elveszik, ha törlöd a save mappát!
DE KI VOLT AZ A H.......E, AKI EZT MONDTA NEKED!!!!
Nyugodtan frissíts rá bármelyik térképet, ha nem törlöd a fenntlévőket, abból sem lesz baj, legfeljebb nem fog elférni egy idő után,ugyanis mindig a legfrissebb térképet használja a program.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
kisspista
senior tag
Valóban semmi szükség a térképfrissítés lebonyolításhoz, a SAVE mappa törlésére. Erről még csak nem is hallottam, mert butaság!
A save mappa törlése akkor válik szükségessé, ha a Primo megkeveredik, a beállítások már kezelhetetlenek és érdemes tiszta lappal indítani a szoftvert, vagy éppenséggel valami újítást tesztelsz a készüléken (pl. POI). Ez utóbbi esetben sem kell a teljes save mappát törölni, elegendő a mappában lévő: poi_visiblities.txt fájltól megszabadulni! -
axelbox
tag
Globalconfig.zip file csere esetén szükség van törölni a SAVE mappa tartalmát?
-
kisspista
senior tag
válasz axelbox #8312 üzenetére
Nem, elég csak a poi_visibli...txt-t!
(Legfrissebb Primo 1.2-höz: global_cfg_194608)(#8310) jsefi: A Primo-t készülékre beállítottan, jól működő (azaz már futó) állapotban van jelen a megvásárolt készüléken! A futtatásban való segítség warez eredetűnek tűnik, csak többször kell elolvasni, figyelmesen a kérdést!
De természetesen ha felteszi, és nem jogsértő, akkor megkapja rá a választ![ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
Nagyon meg kell gondolni - főként az újoncnak -, hogy teszi fel az ember a kérdést. Nincs feleslegesen WAREZ kiáltva, csak akinek 2 hozzászólása van a fórumon, annak az első vagy a második mindenképpen tartalmaz "jogsértés"-t. Nem nagyon olvasgatják a fórum szabályzatát!
-
zezoka
őstag
Szisztok!
Miért van az, hogy Dunaföldvárt akárhonnan megközelítve a környékén dobja a hibaüzenetet, hogy Failed to open file: Shopping.Spr exiting application. Lefagy a Primo, majd oké gombra bökve kilép. Párszor próbálkoztam, aztán miután elhagytam a várost, újra működött. Visszafelé szintén Dföldvár előtt jött, utánna megint működött.
Ezenkívül az Out of memory- üzit hogy lehet megszüntetni, mert már az is jön elő, régen ezzel sem volt baja? Keresem, de nem találom. illetve hogy kapcsoljam ki a domborzatot, stb, de én nem akarok kikapcsolni semmit (domborzat, épületek, stb), de a TTS-t szívesen kiirtanám, egyrészt mert nem tetszik ahogy beszél, másrész meg az eszi a memóriát. Így is eszi, ha nem az a hang van kiválasztva? 1.1 tökéletesen működött domborzattal, épületekkel, TTS nélkül. Ezt szeretném elérni a 9.2.akármicsodával is. Legrosszabb esetben downgrade-elem. Csak ez meg már tud légvonalban tervezni, ami jól jönne sárkányrepüléskor.
[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
A Primo 1.2 is tud már légvonalban tervezni (Off-Road), lehet még az 1.1 is, de ebben nem vagyok biztos.
Az "Out of memory"-t azért dobja fel, mert nincs elég memóriád a futtatáshoz, valószínű, hogy gyenge a készüléked, amin futtatod a Primo-t. Vannak sys okosságok, a TTS buffereléséhez, de nem sokat segít a kevés memóriával rendelkező készülékeken: amolyan felületi kezelés.
Milyen skint és branding-ot használsz, mekkora felbontásban?
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz kisspista #8323 üzenetére
Na, szerintem félreértettél kicsit:
Tudom hogy tud légvonalban tervezni, azért is akartam frissíteni. 1.1ben is elő tudtam hozni az offroad navi pipálás opciót, de nem tervezett légvonalban. Ez ebben működik, ezért is lenne jó, ha többi is működne.
Tudom mit jelent az out of memory, azt is tudom, h épületek, dombrzat, stb kikapcsolásával megoldható lenne, de azt nem akarom kikapcsolni, mert akkor az már nem Primo (nekem). Viszont a TTSre egyáltalán nincs szükségem. Ha kitörlöm a tts könyvtárat az elég lehet (most melóhelyen nincs nálam a kütyü)? 1.1nél nem voltak memóriagondok, ha kell visszatetszem (biztonsági mentésből), max bukom a légvonalat, de az nem izgat annyira, mert 99%ban csak autóban kell.
Skineket utálom, gyári párti vagyok (ebben is), felbontás 800x480.
-
kisspista
senior tag
Pedig a skin sokkal többet tud előhozni a Primo-ból, próbáld ki Szanyo GJ-AK 3.10.0 zz5-ös skinjét, ahol mindent ki és bekapcsolhatsz, amire ép szükséged van / lehet; szóval nagyon hasznos!
TTS Pro, ami az 1.2 lelke. Nagyon sok funkciót hasznosít, és tesz felhasználó-barátabbá. A 3D épületek teljesen feleslegesek, nem hinném, hogy valaki ennyire eltévedne, hogy a házakról, épületekről tájékozódna. Látványos elem, de felesleges, csak memóriát eszi. Domborzat az kell, és szép, de oda is kell a memória eléggé.
TTS törlése: content\voice mappából ki kell törölni a zip-et, majd a Primo gyökérkönyvtárából a tts_naunce_v5 vagy valami ilyesmi mappát (nincs előttem a kütyü) illetve egy dll-t, ami szintén a gyökérmappában található.
FONTOS! Előtte állítsd másik hangra a szoftverben, majd save mappából töröld a felesleges fájlokat, restart! -
zezoka
őstag
válasz kisspista #8325 üzenetére
Skinekkel az a bjaom, h általában úgy néznek ki, mint egy karácsonyfa: minden sz@r rá van aggatva a felületre, és zsúfolt, ronda (nekem).
Egyetértek veled, annyiban, hogy nekem kell az épület és a domborzat is, mert nekem meg úgy szép! Ellenben nem kell a TTS. Miért az a lelke? Olyan nagy szám, h bemondja az útvonalat, meg utcaneveket, stb? Ha működne tőle a kütyü, akkor sem használnám, mert nekem meg az nem szimpi, és idegesít, h annyit és ahogy pofázik (és hiába vannak fonémák, akkro is rondán és darabosan beszél).
Törlést kipróbálom eképpen, köszi! Hátha ennyi is elég a memóriagondhoz.
És arra a shopping.spr-re nem tud valaki valami okosat?
[ Szerkesztve ]
-
Sutika
csendes tag
Sziasztok!
Primo 1.2-ben hol tudom beírni az üzemanyag árat, hogy a tervezésnél kiírja az út költségét?
Köszi előre is, sziasztok -
kisspista
senior tag
Ha van fent skined, akkor nem csak az utcanevet és útvonalat, de az időkülönbséget, távolság különbséget, adott országbalépéskor felolvassa az országra vonatkozó szabályokat; az útvonal-tervezéskor a legfőbb utakat, felolvassa a navigációs képernyőn látható elemeket, továbbá menüpontokat olvas be, a közlekedési táblákat beolvassa ...stb.
Szinte lehetetlen mindent leírni, próbáld ki, ha nem tetszik, akkor leszeded, nem veszítesz semmit vele: habár de, ha nem próbálod kiMost azt mondod, hogy ezen a képen sok a "karácsonyfa dísz"? 1.1-esen tényleg sok minden volt, de Szanyo kolléga mindent kikapcsolhatóvá tesz a skinekben, ami nem tetszik neked, kikapcsolod. Primo 1.2-esre a skinek letisztultak, és csak a legfontosabb infó szerepel rajtuk!
Én a helyedben kipróbálnám!(#8327) Sutika: Útvonal beállítások --> Járműtípus --> Személyautó és mellette a csavarkulcsos ikonra kattintasz, ott megtalálod!
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz kisspista #8328 üzenetére
Kinézetre elmegy, de mint mondtam gyári hívő vagyok. De lehet, h ezt megnézem!
Az meg, h ennyi mindent bemond, tuti falramásznék. Sokszor még a hang is le van véve, h épp hogy halljam (a minden táblára pittynés meg nem volt tegnap kikapcsolva 2x170km nem autópályán út alatt, már attól is falramásztam). Nekem elég ha annyit mond, mikor kanyarodjak, és merre! További pofázás, nekem felesleges! De ez már tényleg csak szubjektív. Tényleg próbáltam a TTSt, és nem tetszett, egy átmenő faluban kit érdekel, milyen utcába kell bekanyarodjak, meg milyen útra, mikor sokszor az sem érdekel, a város neve micsoda .
De ezen ne vesszünk össze, de én maradok Andreánál!
-
-
-
timex
csendes tag
sziasztok! most van uton a PRIMO kamionos változatávbal a kolega...minden határnál
kérdezi az országinfot...nemkérte..azután elveszti a fonalat..ujratervezni sem lehet csak
ha kitörli az előzményeket. mit tanácsolok? -
mz68
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy a madártávlat nagyítást szeretném beállítani 30km-re, de csak maximum 40 méterre engedi. 1.2 primo gj_ak_v3.10.0_day_zz5_silver skint használok, de a régebbi skinekkel is ez a helyzet. Ha a save mappát törlöm visszaáll 4km-re, de mihelyt megváltoztatom a beállítást, már csak ismét 40 m-re lehet megváltoztatni. Ha tudtok segítsetek. -
kisspista
senior tag
Az automatikus - ha jól tudom - 3 km-nél vált repülő nézetbe. A manuális madártávlat, állítási lehetősége (felhasználói nagyítás menüpont) elég széles, ott azt is meg lehet adni, hogy 3D vagy 2D legyen a madártávlat, s sebesség vagy távolság függő legyen-e a térkép váltás.
Eddig automatikus madártávlat CSAK AUTÓPÁLYÁN funkcióval használtam, de most ha jól tudom, akkor én is állítgattam valamit.... De szerintem maradok az automatikusnál, mert gyorsabb a váltása! -
papsoka
aktív tag
Maximálisan egyetértek veled!!!
Ezért használom élesben a Primo 1.1-t Plajos GJA_226_PL_mod4a skinjével! Igaz nálam Borbála a nyerő! Ideális gombok, számok, letisztult felület!
SI-vel fenn van még tartalékban az IGO8, és kisérletezgetésre a Primo 1.2 a legfrissebb skinekkel. Ha ritkán 1.2-vel indulok el kb. 10-15km után vissza kell térnem az 1.1-hez mert egyszerűen sokkal jobb!
Kicsit félelmetes olyan autóstársakkal egy úton közlekedni aki a géptől várja hogy megmondja milyen táblát lát, vasúti átjáró következik vagy melyik utcába kanyarodik be! -
kisspista
senior tag
válasz papsoka #8344 üzenetére
"Kicsit félelmetes olyan autóstársakkal egy úton közlekedni aki a géptől várja hogy megmondja milyen táblát lát, vasúti átjáró következik vagy melyik utcába kanyarodik be!"
Ha megengeded, akkor avval egészíteném ki a monológodat:
"Kicsit félelmetes olyan autóstársakkal egy úton közlekedni, aki a géptől várja, hogy megmutassa, milyen alakú épület mellett haladt el éppen!"
Szerk.: A vasúti átjáró jelzést fontosnak tartom, főként a Balaton parti településeken, ahol "eldugva" (fákkal körbehatárolt, nem jól látható), sorompó nélküli, "átjáró" van... Jó ezekről időben látni és hallani! A vizuális megjelenítésnél sokkal fontosabb a hangnavigáció, mivel vezetés közben nem a navit kell nézni, hanem az utat és a forgalmi helyzetet.
Sajnos Borbála nincs "kiképezve" erre a feladatra.[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
[Mit tud a vadonatúj Primo 2.0? KIDERÍTETTÜK!]
Jogosan teszi fel az ember a kérdést: milyen PNA az, amiben SIM kártya foglalat és funkció is van? Hát erős a gyanúm a PNA-k hanyatlására....
[ Szerkesztve ]
-
juhlaci
tag
Külső TMC vevőt és a szivargyujtós töltőt ti mivel kapcsoljátok össze? egy linket ha kaphatnék?
Itt szép lehetsz ,de okos nem! Motto: "akinek nincs esze, legyen GPS e"
-
kisspista
senior tag
válasz juhlaci #8347 üzenetére
Milyen a TMC vevő? Ehhez szoktak adni egy speciális szivargyújtó dugót, melyhez csatlakoztatni lehet a TMC tápvezetékét. Van olyan is, ami belső táplálást kap, közvetlenül a navigáción keresztül.
Alternatív megoldásként pedig a szivargyújtó dugójának szétszerelését javasolom, egy forrasztással csodákat lehet művelni. De persze érteni is kell kicsit az elektronikához.... -
juhlaci
tag
válasz kisspista #8348 üzenetére
Erre gondoltam, mivel Wayteq x950 Hd a GPS http://www.edigital.hu/TMC_antenna/WayteQ_RTA-3000_TMC_vevo_+_antenna_WayteQ_X620__X820__X820BT__X850__X920BT__X950__X950BT_N770_keszulekekhez-p46599.html Egyébként mini B USB HUB kellene szerintem mert kettőt kellene egybe kapcsolni
[ Szerkesztve ]
Itt szép lehetsz ,de okos nem! Motto: "akinek nincs esze, legyen GPS e"
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Eladoak az alabbi gyujtoi kiadasok
- Samsung Galaxy Z fold6 kék 12/256 - Samsung gyári garancia-
- 6. Gen Gamer // i5-6400 // 16GB DDR3 // GTX 1050 2GB GDDR5 // 256GB M.2 SSD // 500GB HDD // Wifi //
- Garanciás. Gigabyte GeForce RTX 2060 Super WINDFORCE OC 8G
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest