Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.jeno
senior tag
Megjelent az újabb Gurjon Skin:
Skin Gurjon GJA 2.25 for primo 1.1 - 800x480
Skin Gurjon GJA 2.25 for primo 1.1 - 480x272v.2.25 20.02.2011
1. Favorites sort order now stored between sessions.
2. Fixed compass on map issue after returning from 2D North Up overview to the 2D navigation map.
3. Added "Add POI" to the More menu.[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
kuksa90
őstag
válasz kockazatos #5349 üzenetére
Barátom, nem nyomozni akarok a netezési szokásaid után, csak szeretnélek megóvni a kitiltástól.Azt meg, hogy mi a warez,már párszor részletesen leírta snowdog...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
aevmobil
csendes tag
GJA 2.24 -et használok Primo 1.1-en. Segítséget kérnék, hogyan tudok a Nyaraló-Lakás-Munkahely gyors gombokhoz címet hozzárendelni? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
stancy
tag
válasz kockazatos #5349 üzenetére
nem igaz hogy nem érted meg, hogy minden warez ami primo még egy nyamvadt lang-fájlról sem lehet beszélni.. nem hogy módosítunk ezt vagy azt benne. a skinekröl beszélhetünk. maximum, bár azért is törölték gurjon weboldalát..szóval a legjobb ha nem feszegetjük a témát.
-
hovajk
tag
Uraim . Tudna nekem valaki tanácsot adni abban (remélem nem warez) , hogy a primo bejelentkező képét hogy tudnám úgy lecserélni , hogy 5 külömböző kép közül véletlenszerűen válasszon minden bekapcsoláskor más bejelentkező képet . Jelenleg a gyökérbe elhelyezett ui_igo9 könyvtárral van megoldva 1 kép betöltése induláskor . A válaszokat előre is köszönöm .
-
kisspista
senior tag
Én is láttam, hogy megjelent a GJA 2.25, de ezt tényleg nem érdemes feltenni, semmi lényeges módosítás.... egyre gyengébbek, de több, kedves fórumtársunknak köszönhetően ezen - eléggé gyenge, alap GJA skinek - "színesebbé" és még élvezhetőbbé válnak.
(#5362) hovajk: minek kell 5 bmp egyszerre, hogy megjelenjen neked? Elég 1 is, aztán 10 mp alatt magad módosítod a branding-ben. Ha megunod, váltasz. Múltkor én is meguntam, hát váltottam!
[ Szerkesztve ]
-
aevmobil
csendes tag
Tud arra valaki megoldást, hogy navigáció végeztével mikor megérkezek ne akarjon kilépni a programból(GJA 2.24)? Tudom, ha megnyomom hogy mégsem akkor nem lép ki....csak örülnék, ha nem kéne nyomkodnom .
-
KZ_3D
tag
TRob1, Stancy
Nem ismertek olyan programot, amivel szabványos kép formátumokat (.bmp, .jpg,..) át lehetne konvertálni iGO-s .tex formátumba ?
-
stancy
tag
szerintem a tex. az szöveg formátum.
TeX
===
Elsősorban matematikai formulákat is tartalmazó dokumentumokat lehet
vele könnyen elkészíteni. A szöveget egy .tex kiterjesztésű fájlba
szokás beírni, ami a formázási utasításokat ASCII karakterekkel leírt
parancsokként tartalmazza. Magunk is készíthetünk újabb parancsokat
(ún. makrókat), és vannak előregyártott makrócsomagok is, legismertebb
közülük a LaTeX, amelyről további információkat lásd a következő pontban.
Dokumentációjának, a TeXbooknak a forráskódja az Internetről szabadon
letölthető abból a célból, hogy aki megvette az eredeti kinyomtatott
könyvet, az láthassa, hogy a könyvben alkalmazott szedési technikákat
hogyan lehet TeX-ben megírni. A letölthető forráskód a lefordítás
ellen védve van egy háromsoros TeX nyelven megírt "végtelen ciklussal",
amit ha kiveszünk a fájlból, akkor egy megnézhető, illetve
kinyomtatható TeXbookunk lesz.
Egy .tex kiterjesztésű TeX forrásfájlból a megnézhető/kinyomtatható
DVI fájlt a következő paranccsal állíthatjuk elő (feltéve, hogy a TeX
rendszer megfelelően telepítve van): -
Jaki2000
aktív tag
Nem lehet, hogy ezt egy cseppet túl reagáltátok? Majd a modi eldönti. Nektek meg nem kell reagálni, ha wareznak gondolod. Arra volt kíváncsi, lehet e más a pötty, és nem x cuccra akart primot pakolni, vagy datát berhelni. m.jeno adott is választ, ti még mindig szapuljátok. Szerintem ez sem ide való. Inkább ide.
Itt úgy is csak ez megy.
Egyébként számomra továbbra is talány, hogy miért szállt ki Gurjon. Mivel a skint továbbra is fejlesztik. Nem hiszem, hogy egy nyamvadt lang file miatt. Most meg itt a hyper képességű dimka. Miről is van szó?[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
malvin1
tag
Pár szót én is mondanák a Warez kérdésről.
Szerintem ha megveszek egy akármilyen terméket (pl. TV-t, rádiót, stb.) akkor azzal azt csinálok amit akarok: szétszedem, mert "lelkes rádióamatőrként" kíváncsi vagyok a működésére, vagy akár "átalakítom mosógéppé" ...
Ez az u.n. szabad felhasználás, amin nem változtat az, hogy a készülék mellé esetleg mellékeltek mindenféle korlátozásokat tartalmazó papirokat (amit természetesen én nem is írtam alá). "Kultúr országokban" (mint pl. az USA) ebből már voltak perek, és a felhasználó nyert.
Ne felejtsük el, hogy a gyártó, forgalmazó NEM HATÓSÁG, legfeljebb erős és befolyásos.
A szerzői jogvédelmet illetően: az arról szól, hogy a védelem alatt álló valamit más nem forgalmazhatja sajátjaként, ennek alapján nem állíthat elő más terméket, stb., de nem szól arról, hogy a jogosult felhasználó (az aki megvásárolta a terméket) mit is csinál vele.Ami meg az erről szóló forumokat illeti:
régen ha problémáim támadtak a TV mosógéppé alakításánál, akkor tanácsot kértem a szomszéd ezermestertől. Mára kitágult a világ ...[ Szerkesztve ]
-
bensm
csendes tag
válasz malvin1 #5378 üzenetére
Egy kicsit más megvilágításba helyezem a dolgokat (maradva a mosógépes példánál):
Szerinted minek hívnák azt a tevékenységet, ha te éjszaka belopóznál a mosógép-gyárba, és a gyár tulajdonában lévő gyártósoron, a gyár által megvásárolt nyersanyagokból, a gyár által fizetett energiával legyártanál 1db mosógépet, becsomagolnád a saját papírdobozodba, hazavinnéd, és használnád?
És hogy hívnák azt, ha nem 1, hanem 100 db mosógépet gyártasz le, és eladod az eredeti ár töredékéért?
A fenti dolog szinte semmiben nem különbözik attól, hogy betörsz éjszaka a mosógépgyár raktárába, és elemelsz egy mosógépet. ( Csak ez az utóbbi módszer kicsit egyszerűbb, mint a fenti )
Tessék végre tudomásul venni, hogy a szoftver másolás lopás.
Tény, hogy szinte mindenki csinálja,
Tény, hogy a MO-on használatban lévő navik zöme NEM jogtiszta szoftverrel üzemel.
Tény, hogy ez az egész probléma megoldódna, ha nem lehetne mezitlábas NAVI programot kapni. (Egészen biztosan kidolgozható lenne egy olyan értékesítési mechanizmus, amiben én, mint vevő, meghatározhatom, hogy mely vasat mely szoftverrel szeretném megvenni, de legalábbis elég széles palettáról válogathatom össze a vasat és a szoftot. Mert az is tény, hogy az árukapcsolás sok esetben vérlázító.)De legalább ne próbáljuk megideologizálni, magyarázni a lopást.
És a végére egy másik "szemléltető példa": a könyvesboltból fizetés nélkül elhozni a legújabb Európa Autó Atlaszt, az vajon mi?
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
Még mindig erről beszéltek:
"a földgömbön ne piros és zöld pontok jelenjenek meg hanem valami más!"
Azért megnézném az NNG telephelyén azt a páncéltermet ahol a zöld és piros pöttyöket őrzik, és óvják őket a gonosz warezkodó fórumlakóktól.
Álláspontoddal a közösség érdekében is egyetértünk. De szubjektív véleményem, hogy ezért kár volt regisztrálnod a fórumra.[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
malvin1
tag
Igazad van, csak kár, hogy egész másról beszélsz!
Nem lopóztam be a "mosógépgyárba" - de még a TV gyárba sem.
Megvettem a TV-t - ez itt lényeg - és - hogy a közelebb legyen a dolog a felvetődött konkrét kérdéshez - addig buheráltam, míg a képe trapéz alakú nem lett: merthogy lehet, hogy az "átlagember" téglalapalakúan szereti, de nekem kedvenc formám a trapéz.u.i. ha pedig erre esetleg azt válaszolnád, hogy "vidd el szakszervízbe, majd ott beállítják az igényeidnek megfelelően", akkor arra az a válaszom: nem hiszem, hogy a készülékbe történő belenyúlás a szervizek (esetleg a forgalmazók) rtörvényben garantált kizárólagos joga lenne.
[ Szerkesztve ]
-
DM43
Topikgazda
válasz malvin1 #5378 üzenetére
Ez az u.n. szabad felhasználás, amin nem változtat az, hogy a készülék mellé esetleg mellékeltek mindenféle korlátozásokat tartalmazó papirokat (amit természetesen én nem is írtam alá).
Tény , hogy nem írtad alá, de a használatbavétellel elfogadtad - ugyanis ez is le van írva.A szerzői jogvédelmet illetően: az arról szól, hogy a védelem alatt álló valamit más nem forgalmazhatja sajátjaként, ennek alapján nem állíthat elő más terméket, stb., de nem szól arról, hogy a jogosult felhasználó (az aki megvásárolta a terméket) mit is csinál vele.
Ebben tévedsz: le van írva, hogy nem nyúlhatsz bele, nem módosíthatod.[ Szerkesztve ]
-
malvin1
tag
A könyvesbolt példádra:
Tendencia - ha konkrétan könyv esetében még nem is tartunk itt, de ki tudja - hogy a "könyvkiadók és könyvterjesztők" igyekeznek a piaci érdekeiknek megfelelően bűncselekménynek beállítani azt, hogy ha a megvásárolt könyvet kölcsönadom a szomszédnak.Álságos egy álláspont, pláne akkor, ha ugyanaz a mamut-cég, amelyik kiadja a könyvet, egy másik leányvállalatában pl. scannert gyárt, és így azt megvásárolva lehetővé teszi, hogy akár nem is az eredeti példányt kell kölcsönadni (hátha nem adja vissza)
-
malvin1
tag
le van írva...
Én is sokmindent le tudok írni ...
Mint mondtam, a gyártó, forgalmazó, NEM hatóság, nem törvényhozó szerv, stb.Az u.n. "szabad felhasználásról" viszont törvény rendelkezik.
(legalább is a fogyasztók érdekeit is szem előtt tartó "kultúr országokban")[ Szerkesztve ]
-
bensm
csendes tag
válasz malvin1 #5383 üzenetére
Súlyos tévedésben vagy.
Ha kölcsönadod a könyvet, az attól még ugyanaz az egyetlen példány marad.
De ha lemásolod egy fénymásolóval, az már jogellenes.Ugyanígy, ha egy példányban megveszed a navi szoftvert, azt kölcsön adhatod, másik eszközön is lehet élesíteni, akár naponta. De csak egyetlen példány lehet használatban, tehát másolni nem másolhatod le.
Tény, hogy ha megveszed a navi szoftvert, akkor akár le is darálhatod, fel is szeletelheted, el is égetheted azt az egy darab példányt. Kifizetted.
De a kifizetéssel nem a szoftver tulajdonjogát (szerzői jogát) vetted meg, hanem csak egy példányban való használat jogát.
-
bensm
csendes tag
válasz malvin1 #5386 üzenetére
Ha teljes árú dobozos Windowst veszel, akkor azt egymás után több gépen is aktiválhatod (pl. régi gépet eladod, és újat veszel), de mindig csak egy gépen lehet jogtisztán használni.
Az OEM szoftver viszont csak egyetlen vashoz aktiválható, mert pontosan azért kapod kedvezményesen, mivel adott vassal együtt, az adott vastól "elkülöníthetetlenül" vetted meg. (Valamit valamiért)
-
DM43
Topikgazda
válasz malvin1 #5386 üzenetére
Itt a használatról van szó.
És ha már az előbbiekben törvényt emlegettél, akkor felhívnám a figyelmedet a szerzői jogról szóló törvényre. Ez pontosan leírja, hogy egy szoftver megvásárlásával te annak nem a tulajdonjogát, hanem csak a használati jogát veszed meg. Márpedig ha valami nem a tied, akkor abba bele sem nyúlhatsz. -
malvin1
tag
Szóval akkor - ahogy bensm írta - le sem darálhatom. Hiszen akkor más tulajdonát semmisíteném meg.
Hol van definiálva, hogy mi minősül használatnak?
A ledarálás pl. használat?Én maradok annál az álláspontomnál, hogy a használat az, hogy azzal az egy mgvásárolt példánnyal azt csinálok amit akarok (akár bele is "piszkálok").
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz malvin1 #5381 üzenetére
Ha egyszercsak senki sem venné meg az NNG termékeit, mert mindenki csak a netről töltené le, és ezáltal az NNG-nek megszűnne a bevétele, majd emiatt elküldené az összes programfejlsztőjét, na akkor nekik ezt hogy magyaráznád el?
Mert aki csak letölti a programokat, és vígan használja, az biztosan lelkesen bólogat az érvelésedre. Most egy kicsit nézzél át a másik oldalra, és onnan is próbáld megideologizálni ugyan ezt.
"Én maradok annál az álláspontomnál, hogy a használat az, hogy azzal az egy mgvásárolt példánnyal azt csinálok amit akarok (akár bele is "piszkálok")."
Nem egészen. Ha szerződést kötsz az eladóval/jogtulajdonossal, és azt a szerződést megszeged, akkor bizony jogsértést követsz el. Az NNG termékek használatbavétele előtt el kell olvasnod a felhasználói szerződést, és a továbblépéssel azt elfogadod. Azaz magadra kötelezőnek elismered. Innentől kezdve semmi sem igaz abból, amit írtál.
Ha a szerződést nem akarod elfogadni, akkor meg nem használhatod a programot, és természetesen semmit sem csinálhatsz vele, vissza kell szolgáltatnod, és visszakapod az árát.[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz malvin1 #5393 üzenetére
Javasolt olvasmány (6 Végfelhasználói licencszerződés) [link]
Néhány ehhez a vitához kapcsolódó fejezet.
2.1 A Felek tudomásul veszik, hogy a Szerződés a Felek között ráutaló magatartással, külön aláírásuk nélkül köttetik.
2.2 A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szerződés tárgyát képező Szoftvertermék (4. szakasz) jogszerű megszerzése után annak bármilyen jellegű használata, telepítése számítógépre vagy egyéb hardvereszközre, az említett hardvereszköz beszerelése járműbe, az „Elfogad” gomb megnyomása a telepítés vagy használat során (a továbbiakban: használat) a Felhasználó és a Licenctulajdonos közötti szerződés feltételeinek ráutaló magatartással történő elfogadását jelenti, melynek nyomán a Szerződés létrejön a Felek között.
2.3 A Szerződés nem jogosítja fel a Szoftvertermék használatára azon személyeket, akik jogszabályba ütköző módon jutottak hozzá a termékhez, ily módon telepítették azt számítógépre vagy szerelték járműbe, illetve egyéb módon jogellenesen használják azt.
2.5 A Szerződés az első használat időpontjában (a használat megkezdésekor) jön létre.
5.5 A Szerződés értelmében a Licenctulajdonos fenntartja a Szoftvertermékkel kapcsolatos összes jogot, azon jogok kivételével, amelyekre
7 A használat korlátai
7.1 A Felhasználó nem jogosult
7.1.1 sokszorosítani a Szoftverterméket (arról másolatot készíteni);
7.1.2 azt bérbeadni, forgalmazni, haszonkölcsönbe adni, illetve ellenérték fejében vagy ingyenesen harmadik személynek átadni;
7.1.3 lefordítani a Szoftverterméket (ideértve a más programnyelvre való átírást is);
7.1.4 visszafordítani a Szoftverterméket;
7.1.5 módosítani, bővíteni vagy átalakítani a Szoftverterméket (vagy annak egy részét), azt részekre bontani, más termékekkel kombinálni, más termékekbe telepíteni, más termékekben hasznosítani, még a más termékekkel való együttműködés érdekében sem;
7.1.6 a számítógépes program használatának kivételével információt szerezni a Szoftvertermék részét képező térképadatbázisból, visszafordítani a térképadatbázist, illetve a térképadatbázis egészét vagy bármely részét, illetve a benne foglalt adatokat használni, másolni, módosítani, bővíteni vagy átalakítani, illetve más termékekben hasznosítani, még a más termékekkel való együttműködés érdekében sem;9 Jogkövetkezmények
9.1 A Licenctulajdonos ezúton tájékoztatja a Felhasználót, hogy amennyiben a Licenctulajdonos a szerzői jogokról szóló törvény alapján úgy véli, hogy a jogait megsértették, a Licenctulajdonos
9.1.1 követelheti a jogsértés megtörténtének bírósági megállapítását;
9.1.2 követelheti a jogsértés abbahagyását és a jogsértő eltiltását a további jogsértéstől;
9.1.3 követelheti, hogy a jogsértő személy megfelelő elégtételt adjon (akár nyilvános úton, melynek költségei a jogsértő személyt terhelik);
9.1.4 követelheti a jogsértésből adódó haszon átadását;
9.1.5 követelheti a sérelmes helyzet megszüntetését, a jogsértést megelőző állapot visszaállítását a jogsértő személy költségén, és követelheti a jogsértésre felhasznált eszközök és anyagok, valamint a jogsértéssel előállott dolgok megsemmisítését;
9.1.6 kártérítést követelhet.
9.2 A Licenctulajdonos ezúton tájékoztatja a Felhasználót, hogy a szerzői jogok és az azokkal kapcsolatos jogok megsértése a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény értelmében bűncselekménynek minősül, mely alapesetben két évig, minősített esetben pedig nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.Így hirtelen ezek a legfontosabbak, és ezt nem lehet többféleképpen értelmezni. Magyarárni viszont százféleképpen is is lehet, esetleg majd a bíróságon!
-
snowdog
veterán
válasz malvin1 #5393 üzenetére
Hol van definiálva, hogy mi minősül használatnak?
A ledarálás pl. használat?A ledarálás gondolom eléggé átalakítaná, nem?
"7.1 A Felhasználó nem jogosult
.....
7.1.5 módosítani, bővíteni vagy átalakítani a Szoftverterméket"Az előző hozzászólásban, lásd "2.2 A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szerződés tárgyát képező Szoftvertermék (4. szakasz) jogszerű megszerzése után annak bármilyen jellegű használata, telepítése számítógépre vagy egyéb hardvereszközre, az említett hardvereszköz beszerelése járműbe, az „Elfogad” gomb megnyomása a telepítés vagy használat során (a továbbiakban: használat)..."
Én maradok annál az álláspontomnál, hogy a használat az, hogy azzal az egy mgvásárolt példánnyal azt csinálok amit akarok (akár bele is "piszkálok").
Maradhatsz ennél, de ez nem az (van egy jó ügyvéded?).
[ Szerkesztve ]
-
DirectorX
tag
válasz snowdog #5396 üzenetére
"7.1.5 módosítani, bővíteni vagy átalakítani a Szoftverterméket (vagy annak egy részét), azt részekre bontani..."
Akkor se skin, se scheme,se branding, se loading vagy exiting.bmp csere vagy módosítás nem fér bele. Szegény "bűnözők" pedig mennyit dolgoznak vele.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz DirectorX #5397 üzenetére
Azt hiszem ezt is rosszul értelmezed, ugyanis a skin, a saját branding az nem része a "Szoftvertermék"-nek, az ugyanis a készítő saját szellemi terméke.
De viszont nem módosítható az eredeti data.zip (akár a benne található indító kép, stb), vagy éppen ezért nem bővíthető a nyelvi fájl, és így tovább.
Most lehet ezt ragozni (egy TV-ből ismerhető politikus úgy szokta mondani, "lehet ezen rugózni" ), de minek. Ha valaki figyelmesen elolvassa a leírtakat, akkor pontosan tudhatja hogy mit lehet, és mit nem. Ezen itt kár kötözködni. Akinek baja van a "Végfelhasználói licencszerződés"-sel, az talán forduljon bírósághoz, és perelje az NNG-t.
-
malvin1
tag
válasz snowdog #5398 üzenetére
... az talán forduljon bírósághoz, és perelje az NNG-t.
Nem perelek! Ha akar, pereljen az NNG azért, hogy belepiszkáltam a saját megvásárolt példányomba. Kíváncsi vagyok, hogy melyik bíróság ad ennek helyt. (Akár még magyar is, bár mint írtam, nekem a fogyasztói jogok tengerentúli értelmezése az igazán szimpatikus).
Mellesleg ezeket az u.n. Felhasználói Licenszszerződésekt szerintem nem magukra valamit is adó jogászok, hanem mindenféle termékmanagerek ötlik ki. És nem is maguktól, hanem fognak egy már meglévő, jó elrettentő másikat, hozzátesznek még néhány kitételt, hogy mire is nincs joga a felhasználónak, ellenben miért is nem válal semmiféle felelőséget a gyártó/forgalmazó cég, és már kész is.
És q...ra nem érdekli őket, hogy ez mindenféle kereskedelmi, fogyasztóvédelmi, és más egyébb törvénynek ellentmond.Nevezzük ezt inkább "Szerződésnek látszó irománynak".
pl.
7.1.2 azt bérbeadni, forgalmazni, haszonkölcsönbe adni, illetve ellenérték fejében vagy ingyenesen harmadik személynek átadni;Ennek alapján, se kölcsön se el nem adhatod a Navigátorodat, mivel azzal a "Software terméket" is el- vagy kölcsönadod.
Már ha a Te egyedi Primod a software termék. Mert szerintem nem.
A Software termék a Primo mint olyan. Azt védi a szerzői jog. Azt nem szabad lekoppintani, uram bocsá, ellopni.És itt kapcsolódok egy korábbi hozzászólásodhoz:
Én ezzel nem helyeslem a software lopást. És amiatt, hogy nem csak én, hanem akár az egész világ otthon bütykölgeti a kis Primojat (amit persze megvett), az NNG-nek nem kell egyetlen fejlesztőt sem elbocsátania. Sőt, ezzel is nőtt a bevétel, lehet prémiumot is fizetni.
Ha viszont kiderül, hogy néhány házi bütykölő sokkal jobb Primot képes létrehozni, mint a hivatalos fejlesztők, akkor tényleg el kell bocsátani őket, és újjakat (jobbakat) kell felvenni. -
drotifuti
aktív tag
Most tényleg egész nap ezt a sz@rt fogjátok tárgyalni??
Légy mindig különb, a másik embernél.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Eladoak az alabbi gyujtoi kiadasok
- Samsung Galaxy Z fold6 kék 12/256 - Samsung gyári garancia-
- 6. Gen Gamer // i5-6400 // 16GB DDR3 // GTX 1050 2GB GDDR5 // 256GB M.2 SSD // 500GB HDD // Wifi //
- Garanciás. Gigabyte GeForce RTX 2060 Super WINDFORCE OC 8G
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest