Új hozzászólás Aktív témák

  • m.jeno

    senior tag

    válasz malvin1 #5250 üzenetére

    Nincs szükség a map.changer-re, abban az esetben ha neked megfelel az amit vettél, de ha te úgy döntesz, hogy számodraez nem megfelelő saját térképválogatást akarsz menet közben használni, akkor kell a map.chenger.

    Térképekről:
    TM - TopMap - keleteu országok térképeit tartalmazza részben saját részben helyi térképszerkesztők kiadásában általában 20 országot szoktak így egy csoportban mejlentetni TopMap csoport alatt - az adott orszáfgokra a legrészletesebb adatokat tartalmazzák, hiszen helyben készültek.

    TA - Teleatlas az egyész világra készít térképet, így kelet és nyugateurópára is, nyugateu-ra teljesen jók, nekem még a sebességhatárok kijelzése is tetszik, "szinte" méterre pontos. (ezzel lesz majd aki vitatkozik, de nézz meg egy TM-es térképek sacc/kb tudja csak, vagy nem is tudja és még 10 km után is 60-as határt jelez)

    NT - Navteq az egyész világra készít térképet, teját teljes eu-ra is, főleg kamionosok részére tartalmaz rengeteg + iinformációt, Mo. váltazata nekem nagyon nem jön be.

    A Te általad vásárolt teljes eu. TM és TA téképekből áll általában, mert ezek teljesen kompatibilisek a határoknál egymással, a NT térképek néhol nem érnek össze.

    Ezek után Te állíthatsz össze magadnak hároféle variációban térképeket (map, map_to, map_tn) és menet közben kiválaszthatod, hogy melyik csoporttal szeretnél navigálni, térképváltáskor újra indukl a navi program, melegen nem tud betölteni, hideg indítás kell.

    [ Szerkesztve ]

    Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.

Új hozzászólás Aktív témák