Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz LamerGyuri #22016 üzenetére

    Mert sokkal egyszerűbb nagy megrendelőkkel foglalkozni, mint a sok kicsivel egyesével.

    Nekem van egy régi Becker Z100-am. Ingyenes frissítés 1 negyedév járt hozzá, fizetős meg ha jól tudom szintén nem a legfrissebb már, cserébe pokoli drága. iGO 8 alapú izé van rajta, ahol még a fényerő szabályozása is a naviappban fut, WinCE 5.0, de annyira nem reménytelen vas van alatta.

    Ez kb. 2-3 év alatt elavult, és minden frissítéshez certifikálni kéne az eszközt, naviextras nem is terjeszti a térképet, lehet menni a Beckerhez, ott az Assistantot telepíteni, Becker fiók, stb. Egyszerűen túl hosszú a közvetítői lánc, és bezárták magukat egy személyre szabott szétbarmolt iGO 8 verzióba. De legalább van benne ruhaméret-átváltó.

    Ezzel szemben a valóság az hogy MioPockettel fut rajta az iGO 2.4 és a 2020Q4 térkép is. Pedig ha valami régi így 2021-ben, akkor ez az. De ugye ehhez nincs support. Mondjuk a gyárihoz is csak a support illúziója van meg.

    A pár ezer ügyfél az meg nevetséges, azért nem éri meg dolgozni. Ez már baromira egy niche market. Klasszikus GPS-t alig vesznek az emberek, vagy az autóba van építve (na az NNG), vagy telózik. Telón lenne értelme csinálniuk valami olyat, mint Sygic-ék, de szerintem már az se lenne könnyen felfuttatható népszerűségben.

    A legegyszerűbb egy autógyártóval biznicelni, mert az fizetni fog, és sok példányt, kiszámíthatóan.

    Amúgy igen, pontosan átalakultak a szokások. Google maps, Apple maps, Waze. A maradékot elviszi a Sygic, TomTom Go, esetleg Garmin.
    Most akkor ide kéne lerakni valami ütőset, és abból se lenne egyhamar pénz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák