-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hispan
csendes tag
Sziasztok!
ThinkPad T42-es gép, a maga anyagfáradásos típushibájával: amíg be nem melegszik rendesen (de néha uténa is), a kép össze-vissza remeg, mert a VGA chip rögzítése (ATI 7500) kezd elengedni... a legkülönbözőbb helyeken a gépnek adott kisebb-nagyobb nyomásra a probléma előjön/eltűnik... Van lehetőség a javítására, de az 20.000 forint, így inkább titeket kérdezlek:
1) Mozdítható-e a VGA chip az alaplapról? olvastam, hogy ez gömbös csatlakozású, de azt nem tudom, hogy le is lehet-e venni adott esetben az alaplapról, vagy sem?
2) Van-e ötletetek a javítására házilag?
Előre is köszi.
* Ez négy hercegséget, hat grófságot, két őrgrófságot és öt seigneurie-t (elvben közvetlenül a birodalomtól függő uradalmat) jelentett. ** Huizinga, holland történész.
-
hispan
csendes tag
válasz Integra #10806 üzenetére
Ha lehet egy ötletem: nekem ugyanezt csinálta, és a hűtés a ludas. X idő után ez is típushiba sajnos, új hűtő kell majd bele.
* Ez négy hercegséget, hat grófságot, két őrgrófságot és öt seigneurie-t (elvben közvetlenül a birodalomtól függő uradalmat) jelentett. ** Huizinga, holland történész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
- Dell Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- X13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alienware 15 R4- i5,--16GB,--GTX1060 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest