Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Frawly #99639 üzenetére

    Magyar ANSI kiosztás már pedig létezik, dedikált í valóban nincs rajta, de AltGr+j kombóra elérhető.

    Az AltGr + J-vel elérhető karaktert eléggé nehéz hardveres kiosztásnak venni, még mindig logikai, szoftveres layout, amiről beszélsz, legfeljebb létezik ékezetes betűkkel felmatricázott-szitázott ANSI (amúgy "American National Standard Institute") kiosztású billentyűzet ékezetes betűkkel. Én azért kíváncsi lennék arra a laptopgyártóra, amelyik magyar piacra gyártott volna a Magyarországon elterjedt ISO ("International Organization for Standardization") szabványú billencs helyett "magyar" ANSI szabványút. Mint írtad, láttál ilyet.

    Nem írtam, hogy csak úgy hullanak. Hanem hogy nem zárható ki, hogy egy-egy mégis meghal úgy, hogy nem volt fizikai behatás. Nem is értem milyen alapon jelented ki, hogy kizárt. Ezt tudod bárkinek is garantálni?

    Első mondatod, amivel kezdted a linkelt hozzászólásodat. Lépjünk azon túl, hogy nem is értem, hogy számodra a fizikai ok (és én okot írtam, nem "behatást") miért merül ki a beázásban és leejtésben és miért hiszed azt, hogy pl. egy kábelszakadásnak nem lehet fizikai oka. Még mindig csak annyit írtam, hogy egy billentyűzethiba okát az általad írtakkal ellentétben meg lehet találni vagy legalábbis nagyon nagy valószínűséggel ki lehet következtetni.

    Szóval mit is kellene "garantálnom"?

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák