Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Tikakukac #95341 üzenetére

    Akkor megrendelem. Elég drága, szívom a fogam, de ha már megvan a gép, kimaxoltam, akkor még ezt rááldozom, pár évig még nem tervezem lecserélni. Persze értem én, hogy nem éri meg, már én is megbántam, hogy ilyen régi gépbe beleöltem ennyit, ennek az árán egy sokkal fiatalabb gép is kijött volna, de ha már így alakult, akkor veszek bele rendes kijelzőt. Ha ez az ára, hogy megbízható helyről jöjjön, akkor ez lesz, nyilván nem vagyok boldog, mert még mindig lehúzáskategória egy ilyen kis felbontású, kicsi kijelzőért, ami még az IPS-ek között szintén az alja kategória minőségben is.

    Az eBayes cég belement visszaküldés esetén a refund-ba, annak az ára visszajön, aztán ráköltök még valamennyit. Majd megírom a fejleményeket. Lassan olyan leszek ezzel az IPS panelt vadászós témával, mint a prérifarkas, aki ACME dinamittal próbálja elkapni a gyalogkakukkot, de úgyis tudja mindenki előre, hogy esélytelen.

    Mivel külföldön élek, ezért itthon nem kapok meg semmit, helyben meg nem néztem körül, de biztos vagyok benne, hogy az angol szervizes árak lehúzósak, akkor inkább megcsinálom és intézem én.

Új hozzászólás Aktív témák