Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz jss #82662 üzenetére

    Amiket olvasok nálad ... én azonnal beletennék egy másik SSD-t, megnézném azzal hogy megy, mert valami szándékosan felpörgeti a processzort (pl.: akár egy a feladatkezelőben bentragadt Excel is képes erre, ami másodpercenként szívja magába a MB-okat, lehet valami más "alap" program a hibás. Apropó, van valami alapvírusírtó? McAfee? Nálam az az első, hogy azt lezúzom Recovery partíciós lemezek használata után, ha valamit helyreállítok.)
    De mindenekelőtt: BIOS-ba belépve hagyd a gépet pár percig, s úgy nézd meg, hogy melegszik-e? Ha igen, akkor én lehetnem pasztázgatnék (nem tudom Lenovós fiúk mennyire örülnek az ilyennek, mert ez már nem annyira a simple FRU guide-része mint ramcsere / HDD csere).
    Most már én is kíváncsi vagyok mi a franc lehet azzal. T420-as széria az egyik kedvenceim közé tartozott. Isteni volt a klaviatúra kiosztás. Apropó ... új, fóliás .... T420? Mi ez, "Vissza a jövőbe" film? Hol találtál Te jó 4 év elteltével még fóliás darabot? :P

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák