Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz tototos #59258 üzenetére

    Nem hiszem, én már tettem bele az enyémbe SSD-t, az X200-ról klónozott rendszerrel simán felállt (ami nem csoda, nagyon kevés dologban különbözik az X301 és az X200 hardveresen).

    Ha meg Kalandorra gondoltál, ő is túl van a megnézésen tudtommal. :)

    dying_star: nemtom, mire gondolsz, mind a T500, mind az X200 marad nálam, az X301-re meg kíváncsi voltam/vagyok, ezért vettem meg hito szíves közvetítésével (lecsapott rá nekem, majd ma elhozta, hogy átvegyem - itt is köszönöm!) - ennek a sorsa még kérdéses. Eddig pozitív benyomást tett rám, de csak hétvégén fogok vele tüzetesebben foglalkozni.

    hito: holnap lenyomok egy OS telepítést, ma itthon még csak a matricákat próbáltam leszedni meg töltőre tettem. A súlya, az arányai, a minősége mindenesetre meggyőzőek. Fő gépnek nem tartanám jónak a dokkolhatóság és Express Card-bővítési lehetőségek hiányában, de másodgépnek, hurcolászósnak kellemes lehet.

    Ja és van nekem egy IBM logós bőrmappám, ami még az Ultranav Travel Keyboard tartozéka volt, az X301 pontosan beleillik.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák