Új hozzászólás Aktív témák

  • audi100td

    nagyúr

    válasz Chaser #44256 üzenetére

    "Itt jön be az, hogy ezt a gépet nem régi TP-seknek csinálták. aki meg még nem használt régi TP billt azt nyomnak le a torkán amit akarnak...:)"

    Ettől még nem tudom mi indokolná ezt az árat, egy több mint egy éves használt gépért ez akkor is sok, hiába i7-es és IPS paneles (egyébként ebay-en 120$ a kijelző), ráadásul oprendszer nincs hozzá és SSD sem.

    "xaros x201-ek is elmennek még bőven 100k fölött"

    Szaros X201? Nem olyan szaros az :) , tavaly tavasszal vettem 120-ért 2014-ig garival, igaz i5-ös procival (nem mint ha olyan sokat számítana, 2 mag+HT mind a kettő, i7-ben több a cache meg valamivel nagyobb órajelen pörög). Lehet hogy alkalmi vétel volt, de most ennél többet biztosan nem ér és egy X220 sem jobb annyival, hogy a dupláját el lehetne érteni kérni.

    "Ne mondja már nekem senki, hogy x220 IPS i7 verzió tulaja örüljön ha 200k-t kap a gépéért ami garis is.."

    Ma kb. minden X220 garis :) , hacsak nem USA-ból hozták 1 év garival, vagy valami gubanc van vele, de azok általában úgy is potom pénzért mennek. :)

    Olyan ez kb. mint ha valaki vesz egy nagyobb új Audi-t, rövid időn belül óriási az amortizáció, pár év múlva meg annyit ér mint egy új suzuki. Rajongói táborra meg nem lehet az árat alapozni.

    Szomorú, de ez van, ezért nem is adtam soha pénzt új laposért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák