Új hozzászólás Aktív témák

  • more

    tag

    Három és fél éve nyúzok egy r61i-t, nagyon sokat használom, nem nagyon vigyázok rá, mindent kapott már szegény, de nagyon jól bírja. Óriási respect a lenovonak! Három napja leöntöttem és nem müködött egy ideig, de újra jó. Ezalatt elgondolkodtam raja, hogy veszek egy új gépet, nézelődtem is, de egyszerüen semmi nem nyerte el a tetszésem, nem érzem, hogy ennyi idő alatt, elég fejlődés történt volna ahhoz, hogy érdemes legyen váltani. Azt várnám, hogy legyenek jóval könyebbek a gépek, elterjed legyen a touchscreen, bírjon 10-12 órát az aksi...de úgy tünik ez még a jövő.... Ezért úgy dönöttem, inkább költök picit erre a gépre, ehhez szeretném a segítségeteket kérni.
    Az aksi már csak 10 percet bír, mit javasoltok inkább vegyek egy újat vagy újíttassam fel? van erre valami bevállt forrás?
    A másik jó lenne egy ssd, nem akarok nagyon sokat költeni rá, ezért inkábáb egy 32gb-at vennék. de akkor meg kéne tartanom a 160as hdd-t. Dvd helyére be lehet tenni valahogy? Jól tudom, hogy az r61i-ben a dvd és hdd is patas? Meg lehet valahogy oldani az sata ssd beépítését?
    Most két giga ram van benne, azt is jó lenne tenni bele, de sajnos ahogy néztem eléggé fent van a ddr2 ára...
    Előre is köszi a tanácsokat és Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák