Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Otisz #26286 üzenetére

    Ez sajnos nem jó nekem. Egy meglévő Lenovo Slim adapterhez kellene, aminél töltőfejet lehet cserélni (tehát csak a Lenovo töltőfej a jó hozzá). Bár igazából lassan megszabadulok minden C2D előtti Thinkpad-cuccomtól, jó lenne, ha lenne vész esetére. Mondjuk, lehet, hogy a Lenovo Magyarországnak van, írok is nekik ma mailt, hogy ők mennyiért vesztegetnék.

    *
    Más és eléggé off-topic kérdés: tud valaki olyan PCMCIA (és nem Express Card) és független HSDPA-modem típust, ami biztosan fut Windows 7 alatt? Eddig egy szál Telenor-függő Huawei E630-at sikerült működésre bírnom, de próbálkoztam Novatel Merlin U740-nel és Option Globetrotter kártyával is, egyik sem volt az igazi (és már rég nem Telenor-os mobilnetem van).

    Általában persze meg tudom oldani Galaxy Tab + tethering-gel is a dolgot, de néha bőven elég volna egy pár gramm súlyú HSDPA-kártyamodem helyette.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák