Új hozzászólás Aktív témák

  • grabber

    addikt

    Hiába gondolkodtam T14 Gen3 gépben(AMD RJ45 port)
    Helyette Asus Zenbook lett féláron.
    AMD 5600H proci,hűtés király dupla ventivel. OLED kijelző durva. Fényes felület kicsit zavar a matt után,de még meglátom. Fos Thinkpad kijelzők után ez megváltás.
    Hiányzik a Trackpoint 3 gombja,egyből nyomkodtam volna.
    Merevségre jobb mint a T460s,annyit tudok mondani.

    3 év háztól hazig garancia. Van amiben a HP jobb meg a Lenovo,de dupla árat nem ér meg. Akkor is fos kijelzőt kapok,512gb SSD-vel 16Gb rammal. Több mint 2x áron mennek ezek.

    Jó lett volna a gen 3,de ekkora árkülönbséget messze nem ért meg nekem,nem is értem miért érné már meg. Ugyanazért az árért ha adnák sem biztos hogy megérné. Másban jobb,de nem érzem már annyival jobbnak mint ami a neve és ára sugallja.
    Sorozatos FW bugok,a komponens korlátozások csak növelik amiért azt mondom szívás használni a gépet. Ezeket nem 1 évre veszik,hanem 5+. Vagy nálunk kibírnak több mint 5 évet,utána már elavul annyira hogy cserés.
    Tikakukac mondta talán,hogy mar csalódik a markában vagy az összes cégben kb. Én sem érzem már azt,hogy jó terméket akarnak összerakni. 700k gép fos kijelzővel hogy merik kiadni? Meg a dokkoló sem működik hibátlanul. Céges környezetben megbocsáltható lenne?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák