Új hozzászólás Aktív témák

  • ANDROID???

    addikt

    válasz bubus66 #5730 üzenetére

    Ahol 22500 az a sufni szerviz, nekem normélis eredmények a lényeg, nem az hogy átlökjék..
    Ahol akciós (bocs elírtam, mert nem 16250, hanem +40 :B ), szóval itt, nem engedik át, ha valami baja van a gépnek, és itt többször szervizelték már a kocsimat. Az utolsó műszakit itt csinálták, de most nem akartam kocsikázni odáig, gondoltam megcsinálom a helyi sufniban, de itt sokallom, mert mert, mindegy miért de nem látom értelmét kifizetni a magasabb összeget, ha megy az olcsóbban is :K
    Szóval itt akciós most.. (óradíj, ha jól emlékszem 8500-8700 kb.)
    Az utolsó vizsga alkalmával végig ott voltam, megmérték a gátlókat fékeket meg mást is ami a műszaki vizsgára nem kell csak kíváncsi voltam az épp aktuális eredményre. Egyébként itt nincs arra lehetőség, hogy a kocsi át legyen lökve, vagy be se menjen a műhelybe, arra van, ha nem menne át akkor megjavítják és utána átmegy.
    Szerintem ide fogom vinni, mert úgy is lesz dolog Pesten és egyúttal oda is 1 tankolásból...
    Inkább a szervizelést szoktam nem sufniban intézni, hogy hozzá értő kezek készítsék az épp aktuális javítást, ne a sufnisok cserélgessenek alkatrészeket, hogy a zsebük tömődjön.. :K

    Nyilván nem az a cél, hogy ne rendesen menjen át, mert arra nincs is indok, ha valami rosszalkodik kopog, már megyek is csináltatni a szervizbe, vagy ha magam is meg tudom biztosan csinálni, megcsinálom magam..
    Viszont annak nem látom értelmét, hogy elvigyem a kocsit még drágább helyre javíttatni, ha normális szervizben meg tudom oldani elfogadható árban (nem olcsón, de elfogadható áron).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák