Új hozzászólás Aktív témák

• trinitron

csendes tag

Helló!

Bocsi,hogy ide írok.Már ezzel a problémával más fórumra is írtam ,de hátha itt többen olvassák és akad valaki,aki tudna tanácsot adni.A modem itt is Huawei E220,de annak semmi baja.

Két hete nem működik a 3g-s netem ,ami már előtte másfél hónapon keresztül ragyogóan működött!
    Egy kis mese ,hogy megértsétek.Két torony között lakom ,de nevezzük "A"torony által lefedett területen!
    Ügyfélszolgálat,hibabejelentés ,válasz .Vigyem vissza a modemet ,ahol vettem ,kicserélik.Modem vissza ,ott ragyogóan működött.Itthon továbbra is semmi.Ügyfélszolgálat ismét,válasz:rosszak a beállításaim,nem jó tűzfal,vírusirtó stb.(hülyeség) Boltba vissza most a laptoppal,ott működött ismét.Itthon semmi.Ekkor már gyanús volt ,hogy a "B" toronnyal működik,az "A"-val ,ahol lakom,nem.Beautóztam a várost a laptopommal,amikor kiléptem az "B" torony hatósugarából,net megszűnt!
    Telefon ,ügyfélszolgálat.Kapásból hülyének néztek .Szélén lakom ,azért nincs 3g.Autóba laptop, "A" torony-hoz közel 100 méterre,net nincs!
    Telefon , toronynál vagyok,de nincs net.(Jaa,bocs ,kifelejtettem a 3g térerőt fullosnak jelzi, de netre nem enged fellépni.)A hölgy 3 utcába is elküldött telefonon keresztül ,de sehol nem csatlakozott.Állítólag ő látta is ,hogy csatlakoznék,nem érti ,de kivizsgálják.
    3 nap után telefon,hülye vagyok és kész,mert a torony működik.Kérdezem?Kijöttek,megnézték???NEEM ,arra nincs emberük ,de vegyem tudomásul,hogy jó!!
    Azóta kölcsönkértem egy 3g-s telefont is,ha 3g-re állítom nem lehet felhívni az "A"toronynál azt sem.
    Most itt tartok ,fizetek a semmiért,fogalmam sincs kihez fordulhatnék még .Az ügyfélszolgálatos nem hajlandó kapcsolni egy műszaki felelőst,egy felettest,senkit,Szórja az észt a beállítósokkal kapcsolatban.Nem érti,ugyanaz a gép ,ugyanazzal a beállításokkal a város más területén "b" toronynál működik!

Helló!!

Új hozzászólás Aktív témák