Új hozzászólás Aktív témák

  • cappa72

    nagyúr

    Mivel most van 2 óra nálam, egy saját, egy pedig ajándékba lesz, így gondoltam kipróbálom, hogy mi a különbség egy eredetileg CN változat, és egy hivatalos Global változat között.
    Mivel a CN változat már átesett a CN -> Global konverzión, ezért úgy tűnik, hogy nem nagyon van különbség. Legalábbis én nem vettem észre.

    Mindkettőt elvittem sétálni, egyik a bal, másik a jobb csuklón volt.
    A térképre vetített útvonal azonos volt.

    Na persze még vittem a telefont is, ott pedig a Sports Tracker-t fogtam be útvonalrögzítőnek.

    Így a hármat teljesen tudománytalanul, és gpx adatok összevetése nélkül, pusztán a térképre vetített rajzolt útvonal alapján azt tudom mondani, hogy a telefon a legpontosabb, a két bip pedig nem marad el nagyon; egymáshoz képest pedig gyakorlatial azonosan rögzítettek... szerintem.
    Biztosan lehet ebben az eszmefuttatásban hibát találni, de én nem akarok, szimplán jó lesz arra, amire nekünk kell.

    A mod MiFit-tel még nem tudtam exportálni a gps adatokat (még nem tudom, hogyan kell) – majd szabadság alatt próbálkozok ezzel; mivel a Sports Trackert már több éve használjuk, ezért oda szeretném tenni a rögzített (és exportált) adatokat.

    A sporton kívül pedig nagyon hasznos az értesítések olvashatósága a kijelzőn. Kapásból tudom, hogy fel kell-e vennem a telefont, vagy ráér, kell-e szaladnom azonnal valahova, vagy az is ráér... illetve jött-e új hozzászólás ide a fórumba. ;)

    Eddig összességében tetszik a dolog.
    (jelenleg nem érdekel a pulzusmérő meg az időjárás)

    Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

Új hozzászólás Aktív témák