Új hozzászólás Aktív témák

  • pergabb

    senior tag

    válasz gyemipapa #6901 üzenetére

    én is teszteltem, többnyire több lépést számol, ez változó. Lehet ebben benne van az is, hogy vagyok vagy 100kg és nyilván erőteljesebb a lépésem is. Súlyzót ragadva szépen számol, szóval simán átverem :D Van egy "okos" funkciója, pl ha csak 6 lépést teszel azt még nem fogja számolni, többet kell menni, gondolom eleve már itt elcsúszik a dolog. Nem hiszem az említett "hibás példány" ebből a szempontból gyakori lenne, gyakorlatilag ezt a részét nem igazán tudják elrontani, ha hibás, akkor már nem számol semmit sem :) Valószínűleg járás függő a dolog valamennyire, de hát ez van, a megtett lépéseim száma amúgy sem izgat annyira, ellenben futásnál a gps már igen.
    Ma sikeresen elaludtam kétszer is :D ebből csak 1-et rögzített mint éjjeli alvás, de nekem csak a gyári mi fit van fenn, lehet más app többre képes, egyelőre számomra az is probléma volt, hogy a pulzus kijelzés 5 percekre van bontva, hiába mér az óra pl 1 percenként, azt az 5 mérést átlagolja, szóval 2 percre 180-ra felszaladna a pulzusom spontán, aztán visszaesne a nekem átlag 50x környékére, akkor sosem tudnám meg.
    Alvás közben van, hogy kiesik egy óra amikor nem mér pulzust, gondolom álmomban felveszek vmi olyan pozíciót amikor az óra nem találja a karom, vagy telibe ráfekszem és belenyomom, nem tudom :D

Új hozzászólás Aktív témák