Új hozzászólás Aktív témák

  • ló úr

    őstag

    válasz #40553216 #42686 üzenetére

    Photoshop más tészta. Ahhoz kell a procierő meg a sok ram. Arra tényleg nem való egy Celeron. Én ilyeneket nem csinálok rajta. Nekem a boot idő másodpercekben mérhető nem másfél 2 perc :)
    Youtube bejön 2 mp alatt kb úgy h utána minden pöccre indul rajta. Csinálhatok itt videókat kétkedőknek, stb. Filmezésre, netezésre semmi gond nincs ezzel a Celeronos géppel. Mint mondtam én még játszok is rajta régi játékokkal. A HD 3000 szépen elvisz mármilyen fullHD tartalmat, 2k, 4k meg a kijelző felbontáshoz felesleges de valszeg azokat már nem is bírná el :)
    Dolgozok nagyon sokat, értsd 12-13 órákat napi szinten és olyan 2 hetente akad 1-2 szabadnapom. Esténként arra h filmezzek, sorozatozzak, youtubeozzak rajta arra tökéletesen megfelel. Persze mint mondtam nem vagyok Vér István, h ha már vmi nem tizedmásodperc alatt indul hanem 2 mp alatt akkor már bömbölök mint egy kisbaba és verem a billentyűzetet. Mint mondtam helyén kell kezelni a dolgokat. Az a 8560p pont a duplájába került az enyémnek. Nem egy kategória. Egyébb kérdés?

    "Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"

Új hozzászólás Aktív témák