Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Nashville #550 üzenetére
Ha lehet utánna kell járni hogy milyen verzióval adják 430, 431. Mert a többi Honor fórumon is kérdéses hogy mit kapsz mert az enyém M5 P és a párom 90-ese is Média vásárlás 431-esek de volt aki ugyan ott 430-ast kapott. Végül is nekünk mindegy melyik mert a hívás hangrögzítőt nem használjuk. A 200 Prot meg ha megveszed ezt 120 körül el lehet adni, a tabot 60 körül.
-
Nashville
tag
Ezek fényében sem látsz rá esélyt?
[link] [link]
Amiket eddig olvastam, csak a Honor tárcsázó volt a kitétel amit a C431 build fémjelez. Az XDA-n és a Reddit-en PC-n a Platform Tools segítségével csinálják az XDA-n és az XDA téma címe ez: Call Recording Android 12, 13, 14 (new Honor)@ttamas #552
Persze tudjuk mi az a puding próbája, de még 14 napos elállást sohasem próbáltam ki. Minden gond nélkül szokott működni, ha mégis visszaküldeném? Jó lenne megint nem pórul járni. 😔@vlesi69 #553
holnap hívom a Honor Ügyfélszolgálatot kíváncsi vagyok mit mondanak. A 200 Pro-ra. -
Nashville
tag
Azért lenne ezzel a Honor 90-el kapcsolatban két tisztázandó kérdésem, hogy nyugodt legyen az eladás vagy inkább megpróbáljam garanciáztatni.
1. Más is járt már úgy, hogy szokatlanul erősen melegedett pl GPS vagy más folyamatos futást igénylő alkalmazás használata közben?
2. a Messenger hívás szakadozása olyan, mint amikor nincs térerő, ezért így kimaradnak szó részletek ami használhatatlanná teszi. WhatsApp, normal hivás jól működik. -
ttamas
tag
válasz Nashville #555 üzenetére
Syncthinges vagy Photo alkamazással mobilnetes szinkronizálásnál kellemetlenül fel tud melegedni, főleg, ha több gigás videókat kell felküldeni a felhőbe. Én kisebb játékokkal játszok ritkán, azoknál nem jellemző az extrém melegedés.
Messengernél első pár másodperc bufferelés után jó, nálam a Viber audio ami botrányosan xar, de ez már több éve, több platformon.
14 napos elállás több helyen ment már. -
Markyxx
tag
Sziasztok,
Android 14en megváltozott a Chrome/megosztás menüpont.
Ez volt a régi:
Ez meg a új:
Igazából a "Küldés eszközre" menü hiányzik.
Vissza lehet varázsolni? Vagy hol érhető el?
Köszi
Honor Magic V2
-
Nashville
tag
Köszi az infót, szóval akkor valós ez a melegedéses probléma...
Csak a teszt kedvéért most egy légkondis IC-n teszteltem a Naplarm GPS alapú helyriasztó appot és nem melegedett a Honor 90. A Huawei P30 Pro nyári körülmények között 2 napja melegedett elég rendesen. Most veszem észre csak, így, hogy most direkt figyelem a teszt miatt. Most együtt teszteltem mindkettőt és különbséget ezúttal nem látok.
A Messenger teszt Hard reset után következik hátha az is megjavul és találok egy új tulajt neki, akit boldoggá tesz. Olcsón megkapja, remek, gyors szervizháttérrel.
Azt hallottam, hogy Dániában nem szaroznak az elállási joggal, de itthon nem tudtam, hogy működik. Erősen gondolkodok egy Media Marktos előrendelésen.bubus66 #557
Köszi, valószínű, hogy megrendelem a Honor 200 Pro C431-est csak még kutakodok előtte megfelelő helyeken a Magic OS 8 feltételes hívásrögzítése miatt. Jobb lett volna ha 7-el érkezik és akkor nem frissíteném. -
gabe_
őstag
Na, megjött a MagicOS 8 frissítés, épp most települ...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Uher
aktív tag
Masnal is a gps ikon par masodpercenkent megjelenik?
-
Kis Tigris
tag
válasz Nashville #559 üzenetére
Nálam is melegedik. Hogy normális e vagy nem, nem tudom. Románba ugrottunk át vásárolni, Nagyváradon a Kaufland parkolóban egészen kellemetlenül meleg volt, mikor kézbe vettem hogy kikapcsoljam a Google maps gps-t. A másik telóm Huawei P40 Pro ilyenkor max langyos szokott lenni :/
Uher: az természetes, P40 Pro-n ugyanígy néha megjelenik, villog, eltünik... Szerintem olyankor valamelyik program használja a helyadatokat...
[ Szerkesztve ]
-
LauerDani
friss újonc
Fali adapternek egy 67 W-ost használok mivel Xiaomi redmi note 11 pro telefonomhoz ilyen volt ezzel egészen jól tölt
-
atee_13
őstag
Üdv!
Egy ismerős egy BlitzWolf V5 projektort akar összekötni egy 90 lite -al. De valahogy nem megy samuval összekötve mindennemű állítás nélkül automatikusan csatlakozik.
Van valami trükk a honornál amit meg kell csinálni hozzá?
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Görgethető háttérképet hogy a szöszbe lehet betenni? Nem találok opciót rá, hogy ha egy széles képet beteszek, Görgethető legyen 🤔
-
őstag
válasz Kis Tigris #568 üzenetére
Ha már Android 14 van rajta akkor már nincs, vagy úgy eldugták hogy nem találom.
-
őstag
válasz Kis Tigris #570 üzenetére
Én Novát használok és azon keresztül sincs, a 13-ason volt most nincs.
-
truzdi
újonc
Sziasztok!
Légyszi, szakik, segítsetek, mert kezd a cérnám elszakadni .
Már oda-vissza minden legeldugottabb beállításba is bekukkantottam, letiltottam, ami csak szembejött, de hogy a bánatban lehet kiiktatni, hogy ne dobáljon értesítéseket az Android frissítésre?! 13 és az OS 7-es van fent, akarom is, hogy ez maradjon, és nem nyúlnék rá egy álmos reggelen véletlenül a 14-re és a 8-ra átlépésre... . Se éjjel, se nappal
Amennyiben netán mégis véletlenül sikerülne ezt meglépnem, akkor ugye, van még onnan visszaút azonnal (csak hogy rákérdez-e még kétszer, hogy elmentettem-e mindent, akarom-e biztosan, tutira ezt választom-e, meg ilyenek)? Illetve, ha mégis ráfut, akkor vissza lehet lépni 13-ra kisebb sóhajjal / egy rendes hozzáértő általi segítséggel? A gyári beállítás erre is vonatkozik, hogy frissítés ide-oda, ahogy a dobozból kivettem, azt szervezi vissza? Vagy ha a 14 felmenne, akkor már az lenne számára az alapértelmezett "gyári"? Erre még sose volt szükségem (bezzeg a Honor 8 tudta ezt a nemtelepítést ügyesen).Egyéb, nem ennyire súlyos kérdéseim, hátha valaki tudja rá a konkrét választ:
1. - bluetoothnál nem látok ilyet, hogy csak a párosított eszközök láthassák, illetve, hogy csak x mp-ig legyen látható más készülékek számára. Bújkál azért mégis valahol ez a funkció?
2. - first world problem : a zárképernyőn, amikor nincs zár rajta, el lehetne tüntetni valahogy ezt a "A feloldáshoz lapozzon felfelé" jótanácsot? (anélkül, hogy ellapoznék )
3. - ez is fwproblem: ha az ikonokat mappába rendezem, lehet valahogy átlátszóbbá tenni a fehéres hátterét? Honor 8-on ez jobban bejött . És halványan rémlik, hogy mintha láttam volna ilyen kis beállítási lehetőséget is valahol, de lehet, hogy nem ez rémlik .Köszi, ha szántok rám időt, és megszántok hasznos válaszokkal
-
Uher
aktív tag
válasz woodworm #576 üzenetére
Gorgetheto hatterkep nem a vilag elso szamu problemaja, anelkul lehet elni. Biztonsagi frissitesek hianya szerintem elorebb valo. Ha meg szamit, akkor olyan telefont kell venni, ami android 14 alatt is tudja. Meg android 15 vagy majd 16. Hivasrogzito szinten, en nem hasznalom, aki hasznalja annak szinten adott a dontes, hogy eladja es vesz masikat. Ha vmi olyasmi kerul ki a telefonbol ami nekem szamit, akkor nem szeretnek azon stresszelni, hogy most frissit, nem frissit, jaj mi lesz, annyit nem er.
-
őstag
A frissítésre az értesítést szerintem akkor is fel fogja adni, nem találtam kikapcsot rá még az alkalmazásán belül sem. Miért tartogatnád a 13-at? Van hogy néha én sem szeretem ha túlon túl változik, a 14 nek is vannak hiányosságai mint a gördülő kép, de el vagyok velük vagy nélkülük. Ha meg véletlenül rá megy a 14 nem lehet vissza a 13-at, vagy csak egy hozzáértőnek.
-
truzdi
újonc
Hetekig túrtam az internet összes bugyrát, hogy az igényeimnek megfelelő telefont találjak. Így is több ponton kellett kompromisszumokat kötnöm, amiket nem akartam megkötni, pedig egyszerű dolgokra vágytam, és mint sokan mások, én se nagyon értem a gyártók hülyeségeit, de ez egy másik könyv lenne... Szóval, örülök, hogy végre lezárult már ez a telefonkeresgélős fejezetem, mert baromira untam, hogy nincs egy nekem minden fontosban megfelelő. Úgyhogy neem, nem tervezek másikat venni 4-5 évig .
Igen, mindenkinek más (sorrend) van a fontossági listáján, ilyen játék ez. Tizenötször variáltam át, hogy épp milyen feature-t engedjek el, végül ez a Honor 90 maradt fent a rostán.
Mivel a frissítésekkel gyakran szoktak problémák lenni, szgépen és telefonokon egyaránt, ezért nem szeretek sietni vele, nekem többet ér a lelki békém (igen, tudom, biztonság oldalról kockázatosabb).
Egyelőre megvárom, hogy a 14-nek még milyen nyűgjei derülnek ki, amivel szintén meg kell békélnem / vagy kijavítják, aztán majd később lépnék feljebb. Addig meg jó lenne, ha nem idegesítene a hülye értesítéseivel.
És igen, pl. a hangfelvevőnek is kifejezetten örültem - amíg meg nem láttam, hogy csak a 13-ban van... újabb kompromisszum a listámon... -
őstag
Nincs egyenlőre semmi probléma a 14-el. A párom használja a 90-et én Magic 5 Prot és inkább ezt tartottam meg mint a 6 Prot. Nyüg a Samsungoknál van több azt csiszolgatták. A hívásrögzítő meg a 431-es számúak alatt van, nekünk mind a kettő az de nem használjuk de ahogy olvasgatom a fórumokat sok embernek viszont szempont.
-
Steevy84
kezdő
"Nyüg a Samsungoknál van"
Van a családban Honor és Samsung is, mindenki ellentétesen vélekedik mint te.
Pl árulja el valaki hogy a 14-es frissités óta miért rezegteti a kamera minden egyes mozdulatra a telefont mikor fotózni akarsz, és hol lehet ezt kikapcsolni? Az asszony megőrül tőle, én pedig már mindent átnéztem sikertelenül... -
őstag
válasz Steevy84 #581 üzenetére
Csak amit olvastam azt mondtam, mert a Samsungnál sokkal több volt a gond a 14-el mint a Honoroknál. Volt S23 Ultrám azt váltottam a 5 Prora, a párom meg egy 90-est kapot és nincseneg gondok velük, ami meg van együtt lehet élni vele. Amúgy meg nincs tökéletes telefon, meg ki erre ki arra esküszik.
-
bubus66
nagyúr
Ha valakit érdekel a hívásrögzítés 14-es android alatt akkor Itt meg találja a leírást. Nincs ikon a tárcsázóban de működik.
Törölni meg az a Hívásrögzítő apk-t kell meg a CallRecorder mappát
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Júniusi biztonsági frissítés.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Merseyside
tag
Sziasztok! Honor 90,200 mp.
YNWA
-
Merseyside
tag
-
zozika2
tag
Sziasztok, pár napja vettem a telefont, felül miért van egy fehér felkiáltójel az akksi mellett?
Messenger nem jelzi az üzenetet, de legalább felül az az értesítésnél kiírja. Facebook jelzi azt is ami nincs. Érdekes, remélem ezek az apróságok megoldódnak majd. -
törölt tag
Sziasztok.
Vásároltam egy ilyen telefont használtan és a kamera csak számomra érdekes? [kép]
Olyan mintha nem fókuszálna vagy nem tudom. Gcam szintén ezt csinálja. Ha valami baj van a kamerával akkor tudtok szervízt ami gyári alkatrészekkel dolgozik vagy adjam el hibásnak a telefont?
-
törölt tag
Megnéznétek kérlek hogy a gyári kamerában ha fókuszál a telefon akkor egy körnek kellene megjelennie? Gcam szintén kérlek nézzétek meg.
Tudom nem egy S20 FE de akkor sem kellene ennyire pocsék képet csinálnia vagy ez a samsung szenzor ennyire képes 200mp létére?....ma elviszem egy szervízbe és beszámolok.
[ Szerkesztve ]
-
Nashville
tag
válasz #61872278 #597 üzenetére
Szia, nagyon sajnálom, hogy így jártál, tényleg nem korrekt ahogy az eladó járt el veled. Az új Honor 90- emet, nem használom csak pár alkalommal volt bekapcsolva, de a hívásrögzítés hiánya miatt sajnos nem tudom megtartani éppen hirdetem, de hamarosan át fogom állítani Budapest körzetre a Marketplace-t, hátha ott jobban el lehet adni, mint Nyíregyháza környékén.
Estefelé ha otthon leszek szívesen megnézem neked ezt a kamera dolgot, bár Gcam-et nem használok, mert a korábbi telefonjaimon mindig lefagyott sohasem sikerült egy normális verziót találni. Ha átküldöd az apk-t megnézhetem azzal is,de gyári kamerával tudok készíteni fotót, ha aktuális lesz még akkor is neked. -
törölt tag
Nagyon megköszönöm ha megteszed!
[link] MGC vagy CameraENG verzió kérlek.
Bár valszeg hibás nálam a főkamera mert amikor vált a széles kamerára ott éles a kép és mikor visszaváltana a főkamerára akkor homályos lesz. Illetve ha tapogatom a kijelzőt akkor nem fókuszál.
Az a legrosszabb hogy a Tisztelt Eladó szerint én rontottam el,igen volt kipróbálási lehetőség akkor ott csak a makrót néztem meg meg egy rövid videót vettem fel.nem volt leejtve a telefon,kamerán kivül minden tökéletesen megy. Mostanában vagy már rég óta divat lett ez hogy pokerarccal eladjuk a rosszat hibátlannak aztán meg mossuk a kezünket és a Vevőre kenjük. Sajnos a helyszínen való kipróbálás nem mindig jó,mi van akkor ha ott megy normálisan és másnap előjön valami rejtett hiba? Nem tudom megmutatni a hírdetést mert letörölte. 116 pozitív értékelése van neki,ezért is vettem meg Tőle
Esetleg ha valakinek kell alkatrésznek írjon rám üzenetben.
[ Szerkesztve ]
-
Nashville
tag
válasz #61872278 #599 üzenetére
Nagyon szívesen akkor majd választok ezek közül:
MGC_9.2.113_A11_V17_MGC.apk (com.android.MGC_9_2_113) #
MGC_9.2.113_A11_V17_ENG.apk (com.google.android.GoogleCameraEng) #
Ma este, de legkésőbb holnap reggel írok majd a fejleményekről.
Tehát akkor széles látószögre váltok majd vissza a főkanerára aztán tetszőleges pontokra fókuszálok, valamit nézzek még?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest