Új hozzászólás Aktív témák

  • raven12

    senior tag

    Sziasztok!

    Most néztem, hogy a CIB-nél a cibezz számlacsomag befuccsolt, és jövő hónaptól iszonyatos összeg lesz fenntartani a dolgot, gondolom le akarják mondatni mindenkivel, nem lehet már új szerződést kötni.
    Bár utóbbi időkben már az egyre több pénzemre egyre kevesebb kamatot kaptam, azért kényelmes volt, mert volt megtakarítások számla, meg internetes számla, kiváló netbank, teljesen ingyenes utalások... (van tippje valakinek, hogy ezeket a számlákat hol nézhetem meg, mennyibe kerül megszüntetni?)

    Az Erste diákszámláját néztem most ki, átnéztem a kondíciókat, tetszik (kérdés, hogy mikor csesződik el ez is), azonban nem igazán láttam információt arról, hogy internetes vásárláshoz mi kellhet még (esetleg plusz számla, plusz kártya), pedig nekem ez a sok paypalozás miatt fontos. Úgyszintén nem láttam kedvező megtakarítási programot, csak lekötött betét van, vagy olyan megtakarítás, ahol legalább havi 10k-t kell befizetni (cibezz-ben havi 2k-ra prémium kamatot adtak).

    Esetleg Ti tudtok ezekről valamit az Ersténél, hogy lenne érdemes megcsinálni, vagy netán van jobb alternatíva más banknál, ami hasonlóan olcsó?
    Havi 4-5 utalásom szokott lenni, kártyával nagyon ritkán vásárolnék, készpénzes befizetés mindenképp kell (tehát bankfiók), illetve havi 1 készpénzfelvétel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák