Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz Boond #33573 üzenetére

    Jó lenne, ha nem foglalkoznál a számláinkkal, és amúgy velünk sem!
    Nem neked lett írva egyik Hsz-em sem eddig, de akkor most le is írom, hogy nálam már az ápr. 5-én Fifi-nek írt Hsz-ed is kiverte a biztosítékot, mert egyáltalán nem "kamuzott", csak te azt is kiforgattad, hogy legyen min Trollkodni!

    Van még egy dobásod, aztán meglátjuk, hogy röpülsz-e a Topikból fél évre mondjuk, mert én vagyok 1 hét alatt a harmadik személy itt akibe beleállsz, és ezért kár ide jönnöd a nagy elfoglaltságaid közben, mert érdemben nem igazán teszel hozzá a Topikhoz semmit.

    "Tegnap írt egyik meghívottam, hogy megkapta a jóváírást. Milyen problémákról beszélsz?"
    Ezt meg tudod kinek magyarázd be.... Ha megkapta, akkor az azért volt mert manuálisan irkálják jóvá utólag..., és ezt abból tudom, hogy te nem kaptál semmit ezek szerint (vagy csak furcsa módon kihagytad az infót), mint ajánló, vagy csak.... hagyjuk.

    Az ajánlási jóváírások jellemzően késnek, vagy hibára futnak, tömeges probléma van náluk most is, amit Gránit Bank mondott a telefonban tegnap.
    Eddig 3x jelentettük be, hogy sem az ajánló sem az ajánlott nem kapott ajánlásit, amire az volt a kérdése az ügyintézőnek, hogy a számlanyitásit megkaptuk igaz, de az ajánlásit nem?
    Még mindig nincs jóváírva semmi, hiába továbbította, hogy csinálják meg, pedig letelt a 8 munkanap is már.

    Arról elfelejtettél itt hírt adni tegnap, hogy a K&H Bank alkalmazása hosszú ideig hibára futott, nem engedett be senkit, és globális hiba volt náluk, te nagy K&H "fan" :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák