Új hozzászólás Aktív témák

  • Angie™

    addikt

    válasz confuser #32130 üzenetére

    Igen, teljesen logikus, hogy ha már úgy is ott van a pénz akkor kamatozzon valamennyit. Azt tudom, hogy befektetéshez értékpapírszámlát kell nyitni, azt személyesen lehet adókártyával. Negyed évente kerül vmi 1500Ft-ba, tehát kb havi 500HUF. Valószínűleg lesz még egy köröm.
    Most beléptem megnéztem az e-bankot, hogy a sima megtakarítási számla kamatozik-e vmenyit, de nem találok ilyen infót. Vagy annyira keveset, hogy ki sem merik írni, vagy én vagyok ...
    Nekem is még hiányzik egy pici összeg, de azt megoldom a napokban és el kellene jutnom újra fiókba, de a következő nehézség, hogy hol van olyan fiókjuk ami este is elérhető munka után? Gondolok itt vmi plázára.. mindjárt elkezdek keresni :) De ha vki tudja a választ, elfogadom :)

    Így hírtelen az Alle-ban találtam olyat ami nyitva van este hatig és szombaton 9-13-ig. Akkor a szombati programom meg is van :)

    [ Szerkesztve ]

    ⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

Új hozzászólás Aktív témák