Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz donhere #99 üzenetére

    Tegyük fel, hogy 25% árréssel dolgozunk.

    :Y

    Nalamnal okosabb vendeglatosok mondtak, hogy a nyersanyagok arara kb. 300%-ot kell ratenni, hogy rentabilis legyen az etterem, kitermelje a berleti dijat, a rezsit, az alkalmazottakat, az adokat, meg jusson haszonra is.

    Nyilvan egy kocsmaban nincs egesz nap villany/gazszamlat generalo ipari tuzhely, nincs szakacs, nincs tanyernyalogato, nincs 2-3 pultot tamaszto pincernek latszo ettermi fogyatekos, szoval lenyegesen kevesebb a rezsi, meg a szemelyi jellegu kiadasok, de a fenti 25% az meg mindig edeskeves.

    Pesten sehol sem kapsz 350 alatt egy korso sort, ez az altalad irt 160-hoz kepest bo +100%.
    (Falun persze jobb a helyzet, nem ilyen draga a kocsma uzemeltetes)

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák