Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
válasz bombibmw #44298 üzenetére
+@Tirexi @Blacksoft: akkor ez egy inkább kockatest?
mindig tanul valamit az ember
és a másik oldalra még mit lehet betenni? csak a tápnak van ott hely? vagy háttértárak is kerülhetnek pl. még oda?AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
Maotun
őstag
Vissza költöztem!
Nincs olyan szép mint a corsair 600T de 10c -al jobb a hűtése öreg házikómnak!
Corsair graphite 600 eladó sorba került -
-
omikron23
senior tag
válasz #97716736 #44311 üzenetére
Köszi mindenkinek...
Sokat kellett várni rá, mire így összeállt, de szerintem megérte...
(#44306) freestyée: Emlékeim szerint neked táp "helyett" mintha 2db 780 lenne.
(#44309) bombibmw: ...ez a 780 elég alacsonyan lett árazva, így került hozzám. Nagyon jó kis kártya, annak ellenére, hogy ref., szinte semmi hangja sincs. Nagyon masszív darab.
(#44310) jhorogh: Fontos az összkép, de marad a Noctua. Igazából, felrakott oldallappal nem is látszik.
[ Szerkesztve ]
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
Csitti
csendes tag
Csak ámulok és bámulok, hogy micsoda kreációk vannak itt kérem!
Nálam a "kicsi pénz, kicsi modding" megy, de amint összeáll teljesen a gép, majd mutatok képet. -
Supr@
senior tag
válasz mclaren-d #44284 üzenetére
Egyet kell, hogy ertsek. Mielott megvettem az nzxt hazam volt szerencsem egy strykerhez, rohadt kicsi belul. Kulso meretei nagyon meggyozoek, de felulre ple egy masszivabb dual radit se lehet berakni ventikkel, tripla meg felejtos (modding nelkul). Alul a hdd racket csak egyben lehet kivenni, ha jol emlexem, nzxt-ben ket reszben.
Tenyleg massziv haz, de nem nyujt tobb helyet belul, mint egy cm690II pl, max tobb hdd es venti megy bele, joval dragabban. Ez persze szemelyes velemeny csak, es elfogult vagyok az nzxt-vel szembenA het vegere remelhetoleg kesz lesz az en draga nzxt hazikom, ha pentekig megkapok minden alapanyagot, aztan vasarnap este jonnek majd a kepek, es akkor ossze lehet majd hasonlitani egy strykerrel/stormal
[ Szerkesztve ]
-
mclaren-d
aktív tag
NZXT Switch 810 white ? Az egy csoda
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
omikron23
senior tag
válasz Rypejakten #44329 üzenetére
A színük nem a legszebb, de a 2 legjobb venti a házamban... A Corsair ventikkel együtt vettem, direkt a vízhűtéshez, és nem csalódtam bennük. Zárt háznál pedig nem is látszik...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
xtevo
őstag
Ma megérkezett a ThermalRight HR-22, rögtön be is szereltem, a Macho Rev.A (BW)-hez képest brutál nagy , azt hiszem én lettem az első HR-22 tulaj itthon, az egyetlen raktáros hűtőt "hoztam el" merlintől. De az biztos, hogy én vagyok az első, aki passzívan fogja hajtani.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz WaterWawe #44337 üzenetére
Sokkal szebb így és jobban is látszik minden.
Grat a cuclihoz még egyszer.De az élet nem áll meg,mindig kerülnek be új hardverek a konfigokba és ez így is van rendjén.
Éppen ezért nagyon birizgál ez a ház és vagy ez,vagy egy 650-750D lesz a következő.(#44339) freestyée: Addig csak elleszel valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
Hali!
van valakinek CM Storm Trooper [link]
háza? Milyen a hűtése ? nagyon jónak tűnik -
xtevo
őstag
válasz Rypejakten #44341 üzenetére
@Rypejakten
Köszi. Sokkal szebb a HR-22, mint a Macho Rev.A (BW). Ha érdekel egy összehasonlítás, csináltam pár fényképet is róla: katt
A proci felszerelése nem véletlenül lett így, már tervben van egy passzív vga is, de előtte RAM bővítés, és pár modding elem kerül még beszerzésre.@jim bcs
Köszi. Most idle-ben kb 30-35 fokos az i3-3770 venti és oldallap nélkül! ArchiCAD közben 40-45 fok körüli értékeket produkál, de átlagban 5-10 fokkal jobb, mint a Macho Rev.A (BW)@Supr@
Lesz majd nagyobb teszt, csak még nem volt időm rá. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a passzivitást, egy élmény, amikor néma csönd van.[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz Maotun #44346 üzenetére
igen van még CM Storm Stryker is mindkettőnek kiváló a hűtése, bár én inkább sokkal olcsóbban Test-Bench-et vennék attól jobb nem kell, nálam kevesebb a por most a TB-en mint mikor házban volt a cumó, soha többet nem veszek pc-házat, esetleg egy másik bench-et mivel a mostanit én csináltam és minden hűvösebb pedig volt hűtés rendesen
(#44348) xtevo az elég jó, köszönet , várjuk a további teszteket
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest