Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Aerocool Dead Silence (Gaming) Cube Windowed Black
A képek feltöltés alatt vannak. Össz 44 kép lesz az albumban.
Egy kis ízelítő:
Szerk: Igen, legó oroszlán
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
TomiLi
addikt
válasz bombibmw #44055 üzenetére
Ha illene az asztalomra egy ilyen nagy ház (természetesen ilyen oldallappal), akkor már biztos lenne egy, csak nekem fehér.
Nagyon el van találva szerintem formára/funkcióra ez a házikó!Szerk: nagyon baba! Hát a fekete sem "csúnya" főleg ezzel a fehér vizes cuccal. Nagyon szép
Szerk2: a 750D is nagyon szép, de nekem az Obsidian szériából valamiért a 650D, mATX-es verzió tetszik a legjobban!
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
Ger_man
senior tag
Ez annyira jó hogy árulni kellene:
-
bombibmw
veterán
válasz TomiLi #44058 üzenetére
Nem szeretem a nagyon kis házakat,konfigokat.
Ettől függetlenül tetszik nagyon a 350D is,de valahogy nem tudom elképzelni sajátomnak és valahogyan mindig a 650D-t látom benne,csak piciben.(#44059) Ger_man:
Na ez brutál.
Ejjj,ha lenne egy kis műhelyem,ahol ki tudnám élni a kreativitásomat.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Ajánljatok valami jó 20 centis ventit, mer szr ennek a gyárija. Lehet ledtelen vagy kék ledes. Köszi.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
xtevo
őstag
-
omikron23
senior tag
válasz bombibmw #44060 üzenetére
Én egy fehér Graphite 600T-ről váltottam 350D-re és nagyon nem bántam meg... Igaz csak microATX, de sokkal átgondoltabb, mint a az elődje volt. 600T valóban gyönyörű, de a H100i-m sem ment bele minden probléma nélkül, pedig mindkettőt a Corsair gyártja.
Ha most vennék házat, akkor viszont tuti a 750D-t venném, de azt sajnos nem igazán kapni.ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
mrbig25
őstag
Egy HD7970/GTX680 szintű kártyánál durván 1-5% a differencia PCI-e X8,-és X16 között. Valószínűleg itt se több. Ezt meg szabad szemmel nem igazán lehet észrevenni.
...
-
ST05
őstag
válasz mrbig25 #44068 üzenetére
köszi, igen ismerem ezt a tesztet, mégis több felől hallottam ,
hogy volt aki érzett külömbséget( konkrétan frame time variance, tehát szakadozás terén )
tehát volt aki arrol számolt be, hiába ugyanannyi fpst kapott, mégis folyamatosabb játékmenetet
érzett már a pcie3.0 is- 2.0 hoz képest... ( de lehet tényleg csak placebo) -
emiki6
veterán
válasz Ramses07 #44072 üzenetére
Épp ez a "baj". Most nagy dilemma van, hogy melyik 280x-et vegyem. Asus vagy MSI Gaming.
Most így belegondoltam hogy át kéne festeni kékre a poros sávokat és akkor passzolna a konfighoz."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
LLKobe
veterán
válasz Maotun #44077 üzenetére
Amúgy annyira nem nagy kihívás, lényegében csak formára kell vágni a plexit, a rögzítés meg adja magát.
Ha azzal is szarakodni kéne az már nagyobb szívás lenne.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz Drizzt01 #44082 üzenetére
Köszi, ezt még nem néztem. Kiszámoltattam mennyibe lenne a 8mm vastagból egy 50x60 centis darab, remélem ez csak vicc:
Na ennyiért nem fogok venni. Akkor az lesz mint a jelenlegi házamon, veszek átlátszót praktikerbe, és behúzom sötétítőfóliával. Közel sem olyan szép, de megfizethető.
(#44081) Maotun: Ja, pont ezért nem olyan bonyolult, full sík az egész.
(#44087) Maotun : Na annyit se adnék érte...
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
emiki6
veterán
válasz Anfänger #44096 üzenetére
Le vagy maradva látom. Mondjárt látni fogod vagy már láttad a képeket.
Szerk: 5 órát töltöttem átrakással.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Corsair RM850x SHIFT (új, bontatlan, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest