Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz ekkold #86134 üzenetére

    Volt ilyen teszt-szerelős műsor anno vmi német adón, a "praktikeres" cuccokat boncolgatták. Meglepő módon pl. a fúró, "flex", stb. nem is voltak rosszak, hozták a specifikációt. De, mint mondták, ha a csapágyaknál lenne normális minőségű kenőanyag, esetleg zárt lenne és nem nyitott néhol, akkor kb. örök élet. De a cégek inkább spórolnak 5 Ft-ot, minthogy tartós terméket adjanak. Gorenje főzőlap: tudták, h hibás a széria, kimaradt a szigetelés egy helyen, kezelőgombok forrtak. Megoldás? Ha vki panaszkodik, akkor ingyen javítják (kis szar szigetelést berakta a szerelő, sokat nem ér, de már meg lehet fogni főzés közben is. Aki nem verte az asztalt, annak meg süti a kezét. Nincs visszahívás, nincs semmi. Spórolás van.
    Autókat említed, az is megérne egy oldalt, h generációkon keresztül hogy lehet tervezési hibát tovább vinni? Ezek nem véletlenek, de hanyagságnak sem hinném.

    Gyártsunk örök életű termékeket! ;] Mi is tönkre mennénk, de ezek a szutyok cégek is...

    HCL: elvileg lesz majd valami újabb adat, élettartamra, amit kötelező lesz feltűntetni. Hasznos lenne, mert röhej ez a 3 év mosógép, 6 év hűtő, 2 év porszívó (ahol egy hepa szett több, mint az új gép...)

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák